سلام مامانا میشه لطفا تجربیاتتون راجع به کولیک نوزادتون رو در اختیارم بگذارین کلافه شدم هرچی میدم به دخترم افاقه نمیکنه به خودش میپیچه قرمز میشه دلم کبابه براش 46 روزشه از 14 روزگی این دردا رو داره
کولیکز، پدی لاکت ،پروکید ،دایمیتیکون، نرس هاروی گریپ میکسچر ،بی بی کر ،کامی کام براش خریدم انگار نه انگار شکمشو ماساژ میدم با روغن پاهاشو حالت دوچرخه تکون میدم اما فایده نداره عرق نعنا و نباتم امتحان کردم زیره و رازیانه نباتم همینطور فایده نداره
اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍
سلام کولیک یک معضل رایج توی نوزادانه.اول که لطفااینقدر داروهای گوناگون به کوچولوتون ندید.بعدخودتوت لبنیات گاوی و نوشابه و کاکائو مصرف نکنید.ودرآخرسعی کنیدکوچولوتون روبایک صدا اروم کنید مثل صدای اب سشوار یایچیزی مثل اینا.کولیک درمان قطعی نداره.الان سی دی های این صداهاتوی بازار موجوده
وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخی عزیزم.پسر منم همینجور بود.تو روز اذیت میشد ولی شبا بدتر بود.همیشه تا ۴ و ۵ صبح گریه میکرد.باید ص ...
دقیقا منم ممکنه 5بار بخوابونمش اونم داخل پتو باید تابش بدیم یا سوار ماشین دور بدیم بعدش تا میزارم تو جاش سر 5 دیقه بیدار میشه از درد و زور میزنه 😢😢خسته شدم
اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍