2777
2789
عنوان

کمک 😢کولیک لعنتی😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 39 پست

سلام کولیک یک معضل رایج توی نوزادانه.اول که لطفااینقدر داروهای گوناگون به کوچولوتون ندید.بعدخودتوت لبنیات گاوی و نوشابه و کاکائو مصرف نکنید.ودرآخرسعی کنیدکوچولوتون روبایک صدا اروم کنید مثل صدای اب سشوار یایچیزی مثل اینا.کولیک درمان قطعی نداره.الان سی دی های این صداهاتوی بازار موجوده

وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزم.پسر منم همینجور بود.تو روز اذیت میشد ولی شبا بدتر بود.همیشه تا ۴ و ۵ صبح گریه میکرد.باید ص ...

دقیقا منم ممکنه 5بار بخوابونمش اونم داخل پتو باید تابش بدیم یا سوار ماشین دور بدیم بعدش تا میزارم تو جاش سر 5 دیقه بیدار میشه از درد و زور میزنه 😢😢خسته شدم 

اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍
اره خیلی زور میزنه قرمز میشه نفخ داره

آره پسر منم مخصوصا صبح که بیدار میشد خیییلی زور میزد

من عرق نعنا و گرایپ واتر دادم یه دوره کولیف دادم بدتر زور میزد

گرایپ واتر میخورد آرومتر بود

تا ۴ ماه کم کم خوب شد ،۵ ماه دیگه اکی بود

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
سلام کولیک یک معضل رایج توی نوزادانه.اول که لطفااینقدر داروهای گوناگون به کوچولوتون ندید.بعدخودتوت ل ...

صداهارو دارم اما توجه نمیکنه صدای اینا تو صداب گریه هاش گم میشه من از روز زایمانم لب به لبنیات و حبوبات و چیزلی نفاخ نزدم 

اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍