سلام بچه ها تاپیک قبلیم یادتونه ک گفتم رفتم خونه جاریم رفت تو اتاق و درد قفل کرد....دیروز رفته بودیم جشن عقد یکی ازفامیلا من کنار خاهرشوهرمنشسته بودم جاریم و مادرشوهرم اینا دیر تر اومدن کنارهمنشستن بعدش جاریم اومد پیش ما به خاهرشوهرم سلام و کردو دست داد بعدم دستشو از جلو من رد کرد به دختر خاهر شوهرم دست داد☹☹☹☹البته منم اصلاااا سرمو بلند نکردم ک نگاش کنم یا سلام کنم اونم یکم واستاد و رفت من خیلی تاراحت شدم بع خاهرشوهرم گفتم فلانی اومد باهم دست داد جز من مگه ارث بابای پدر سوختشو ازممیخاد اونم هیچ نگف.....مامانم میگ نباید ب خاهرشوهرت میگفتی حالل بهش میگ اونم میگ حتما معطل بوده ک من بهش دست بدم
دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀
اون تاپیکو نخوندم ولی اگر قهر هستید که دیگه قهرید اولین مسیله تو قهر اینه که رابطه ی کلامی بی ...
اخه من دلیلی برا قهر بودن نمیبینم یهویی مث سگ پاچه گرفتن اومدن خونم کلیییی بهشون احترام گزاشتم ب پسرشون عیدی دادم رفتیم اونجا بی محلی کردن رفت تو اتاق درو قفل کرد ب بچم عیدی نداد
دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀
من زیونم خیلی تیزه ولی دلم مهربونه😭😭😭😭از این رنج میبرم دوس دارم با سیاست کارمو پیش ببرم با پنبه ...
مادر نامزد برادرشوهرم بی دلیل به من بی محلی میکرد.. بهش سلام میکردم جوابمو نمیداد خیلی خودشو میگرفت.. چون آشنا بود همو میدیدیم.. نامزدیشو بهم خورد.. منم هنوز که هنوزه میبینمش بی محلش میکنم.. جلوش رد میشم خودمو براش میگیرم.. آی کیف میکنم
منم با جاریم قهرم کم محلش میکنم فقط داره میسوزه تو هم کم محلش کن مگه کی هست ادمای اینجوری رو باید مث ...
اره این هفته دیدمش محل سگ بهش نمیدم فقط یچیزی بچه ها میبینم دلم نمیاد بوسشون نکنم 😢😢😢😢اونا ب بچه ی من محل نمیدن من میگم اخه بچه چ گناهیی داره چقد اونا ظالمن اخه ک به یه بچه هم رحم نمیکنن از روی کینه
من که اصلا بچه اشو تحویل نمیگیرم اونم مثل مادرش هر چی احترام کنی توش نمیفهمن خوب ببخشید تو چرا اینقد ساده ای وقتی محل بچه تو نمیده تو میری سمت بچه اون اخه چی بگم بهت
جاریت میشه دختر عموی شوهرت بنابر این بابای جاریت میشه عموی شوهرت و خاهرشوهرت بعد تو برگشتی ب خاهرشوهرت گفتی مگه ارث بابای پدر سوختشو خوردم؟؟؟؟؟؟ علنا ب عموش و پدربزرگش فحش دادی این حرکتت اصلا دور از ادب و شخصیت هستش متاسفم برات.....حداقل مودبانه گله کن