2777
2789
عنوان

جااااری

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 51 پست
بازم توجه نکن  البته اگر تو کدورت ها مقصر نیستی

نه بخدا برو تاپیک قبلی بخون من مقصر نبودم اصلاااا

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

اه بره گمشه حسووودن همه جاريا نمي دونم والا منكه با دوتا عنننن يجا زندگي ميكنم سنشونم از من بيشتره يكيشون كه از شدت حسادت ك ي عروس جديد اومده ريد تو رابطه خواهر برادري اونيكي هم ك مثلن خوبه ي جور ديگه مكر داره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اه بره گمشه حسووودن همه جاريا نمي دونم والا منكه با دوتا عنننن يجا زندگي ميكنم سنشونم از من بيشتره ي ...

چرا اینجورین اخهههه

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

من زیونم خیلی تیزه ولی دلم مهربونه😭😭😭😭از این رنج میبرم دوس دارم با سیاست کارمو پیش ببرم با پنبه ...

الان مثلاجاریت با پنبه سربریده جلو همه بهت دست نداده؟خوب گفتی به خواهرشوهرت.

خوندم.چقد ساده ای اوف.

شوهرم همش حرص میخوره میگ دل مهربونت باعث میشه از همه ضربه بخوری راستم میگه....چیکار کنم اینجوری نباشم جاریم چیزیو ب زبون‌نمیاره ولی با رفتارش ادمو اذیت میکنه

تاپیک قبلیم هس خیلی طولانیه

اون تاپیکو نخوندم ولی 

اگر قهر هستید که دیگه قهرید اولین مسیله تو قهر اینه که رابطه ی کلامی بین دو طرف  قطع میشه ....

وقتی قهرید انتظار داری بهت سلام کنه 

عجیبه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
الان مثلاجاریت با پنبه سربریده جلو همه بهت دست نداده؟خوب گفتی به خواهرشوهرت.

خاهرشوهرمم عین همونه دختر عمو میشن اونو ول نمیکنه بچسبه بمن ک ...من بدبخت تنها گیر افتادم وسط این قوم و ظالمین