سلام بچه ها تاپیک قبلیم یادتونه ک گفتم رفتم خونه جاریم رفت تو اتاق و درد قفل کرد....دیروز رفته بودیم جشن عقد یکی ازفامیلا من کنار خاهرشوهرمنشسته بودم جاریم و مادرشوهرم اینا دیر تر اومدن کنارهمنشستن بعدش جاریم اومد پیش ما به خاهرشوهرم سلام و کردو دست داد بعدم دستشو از جلو من رد کرد به دختر خاهر شوهرم دست داد☹☹☹☹البته منم اصلاااا سرمو بلند نکردم ک نگاش کنم یا سلام کنم اونم یکم واستاد و رفت من خیلی تاراحت شدم بع خاهرشوهرم گفتم فلانی اومد باهم دست داد جز من مگه ارث بابای پدر سوختشو ازممیخاد اونم هیچ نگف.....مامانم میگ نباید ب خاهرشوهرت میگفتی حالل بهش میگ اونم میگ حتما معطل بوده ک من بهش دست بدم
دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀
اه بره گمشه حسووودن همه جاريا نمي دونم والا منكه با دوتا عنننن يجا زندگي ميكنم سنشونم از من بيشتره يكيشون كه از شدت حسادت ك ي عروس جديد اومده ريد تو رابطه خواهر برادري اونيكي هم ك مثلن خوبه ي جور ديگه مكر داره
شوهرم همش حرص میخوره میگ دل مهربونت باعث میشه از همه ضربه بخوری راستم میگه....چیکار کنم اینجوری نباشم جاریم چیزیو ب زبوننمیاره ولی با رفتارش ادمو اذیت میکنه
دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀