2777
2789
عنوان

جااااری

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 51 پست
جاریت میشه دختر عموی شوهرت بنابر این بابای جاریت میشه عموی شوهرت و خاهرشوهرت بعد تو برگشتی ب خاهرشوه ...

ن‌بابا اون ادب‌و این چیزا حالیشون نیس والا راستم گفتم مگه ارث باباشو میخاد ازم

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

ن‌بابا اون ادب‌و این چیزا حالیشون نیس والا راستم گفتم مگه ارث باباشو میخاد ازم

پستای منو دوتا جدیده رو بخون من جاریم از جاری تو بدتره، رفتم خونش براش کادو خریدم اصلا محل نذاشت.... کلا باهم کارد و پنیریم اماااااا تو عمرم من عروس کوچیکم یکبار ب روی خودم نیاوردم ک انقد از رفتارش میسوزم،،،، یعنی با رفتارم بلایی سرش آوردم ک منو میبینه لال میشه یکبار تا حالا محلش ندادم انگار غریبست برام انگار نمیبینمش انگار اصلا آدم نیست اونم رفتار متقابل داره مث خودم صعف نشون نمیدم بهش...اما تا الان یبارم گله شو. یش کسی نکردم پیش هممممممه اقوام شوهر ازش خوب میگم تا اگه اون رفت پشت من بد گفت دیگران قضاوت کنن ک کرم از اونه ک با وجودی ک من خوبیشو میگم اون بد میگه.... این یعنی با پنبه سر بریدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پستای منو دوتا جدیده رو بخون من جاریم از جاری تو بدتره، رفتم خونش براش کادو خریدم اصلا محل نذاشت.... ...

👍👍👍👍👍لایک داری واقعا....من نمبتونم خوبیشو بگم ولی تصمیم گرفتم دیگه کلا قیدشو بزنم انگار ن انگار ک وجود داره مث هفت پشت غریبه 

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

ازحرکتاش بدم میاد میسوزم آتیش میگیرم یه دوست صمیمی دارم سنگ صبورمه آب رو آتیشه فقط پیش اون گله میکنم و درد دل ک هیچکسی ب باطن من پی نبره ،،، بعد درد دل سبک میشم... باورت میشه تا الان نه داخل آشپزخونش رو دیدم نه اتاقاش رو؟؟؟ فقط میرم خونش میشینم جلو تلویزیون و با برادر شوهرم میگم و میخندم و بهترین لباسا و کل طلاهامو میپوشم چای میاره بر نمیدارم، میوه میاره کم بر میدارم نصفشون میکنم نمیخورم..چشم تو چشم اکیدا نگاهش نمیکنم،،  البته اون هشت ساله ازدواج کرده بچه دار نمیشه اما من سه ساله ازدواج کردم بچه دارم.. خدا ب اونم بچه بده ....بعد میرم خونه مادرشوهر خوبی جاریمو میگم ... 

ازحرکتاش بدم میاد میسوزم آتیش میگیرم یه دوست صمیمی دارم سنگ صبورمه آب رو آتیشه فقط پیش اون گله میکنم ...

ما برادرشوهرمم لنگه زنشه ادم‌نیستن هیچ کدوم

ضمنا اینو یادت باشه هرررررکسی بی جهت باهات بد شد و بهت محل نداد مطمئن باااااش ب یه طریقی کاملا سوزون ...

واقعا اینا بی دلیل با ماوقهر کردن...