2777
2789
عنوان

درمان عفونت قارچی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 26 پست
آخه عسلش طبیعی نباشه اشکال نداره؟!  آخه الان عسل طبیعی پیدا نميشه که

حالاتواستفاده کن ان شاءالله نتیجه بگیری..دیگه نمیشه گف هرچی توبازاره اصل نیس..عسل هم بخوای بفهمی اصله یانه یه سرکبریت بزن توعسل بعد روشنش کن.

اگه روشن شداصله اگه روشن نشدبدون بااب قاطیه عسلش خیس شده سرکبریت که روشن نمیشه..

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برامنم اینطوربودیک ماه شبوروزگریه میکردم،عفونت اونقدشدیدشد بیرون واژنم زخم شد حتی شلوارم نمیشدبپوشم،ضدعفونی میکردم بعد بیس دیقه لامپ قدیمیا بودن به چراغ مطالعه میخوابیدم ومیگرفتم به زخما ویه قرص وپمادبهم داده بودن بی تأثیرنبود

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

توعسلو که نمیدونی اصله یانه..ازنظر من فقط فقط بااب نمک خوب میشی هم ازبیرون هم ازداخل..کارخاصی نداره فقط یه ربع بیس دیقه چندروزبشین داخلش باورکن زودنتیجه میگیری

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
باشه ممنون حالااب نمکم تست میکنم ممنون از راهنماییت 

ان شاءالله بهتربشی..قربونت..منکه انقدشدیدبودعفونتم هم ترشح شدیدپنیری شکل داشتم هم خارش شدیدهم داخل هم بیرون وحشتناکم ورم کرده بود یه تیکه خون بوددیگه بس خارونده بودم خودمو هم میسوخت هم خونی شده بود..شب لباس زیرمم درمیاوردم زیربادکولر میخوابیدم ولی دکترم نرفتم بااب نمک خوب شدم خداروشکردیگه عفونت نگرفتم حتی کوچیکترینش..توعمرم اینطوری عفونت نگرفته بودم😭😭

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
نميدونم چیکارا کنم میترسم خوب نشم مثل بعضيا ک.ميگن چن ساله درگیریم ی استخر رفتم انقد مشکل برام پیش ا ...

استخر افتضاحه معدن تمام میکروبها وویروسهاست توی ایران اصلا اصول بهداشتیش رعایت نمیشه من سالهاست نرفتم

برای درست شدن کار شوهرم واومدن رزق وروزی حلال به زندگیم یه صلوات برام بفرستید