2777
2789
عنوان

درمان عفونت قارچی واژن

372 بازدید | 26 پست

سلام خانوما ميخوام از زاج سفید برای رفع عفونت درون واژن استفاده کنم کسی کرده؟!  وبد اینک من بیشتر خارش بیرونی دارم کسی راه حلی جز زاج داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه لیوان پرنمک بریزتو لگن بااب حل کن هرروز بیست دیقه بشین داخلش عالیه به مدت طولانی عفونت نمیگیری دیگه..ضدعفونی کننده ی..من پارسال اینطوری کردم دیگه خداروشکرعفونت نگرفتم

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆

نکن عزیزم یه بار رفته بودم دکتر زنان برای معاینه دکتر گفت یه خانمی اومده بود پیشم برای عفونتش از زاج سفید استفاده کرده بود خودشو سوزونده بود انقد که قرمز شده بود 

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃
آره من رفتم دکتر گفت قارچی عفونتت دارو داد از تو خوب شدم اما از بیرون ن پماد ان ان داد نتونستم استفا ...

خب توخونه بادامن باش تامیتونی توخونه لباس زیرنداشته باش هوابخوره تاخوب شی...لباس زیراتم ازین پلاستیکیا وگیاهیااستفاده نکن گشادنخی استفاده کن زودزودم عوضش کن 

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
نميدونم چیکارا کنم میترسم خوب نشم مثل بعضيا ک.ميگن چن ساله درگیریم ی استخر رفتم انقد مشکل برام پیش ا ...

عسل باسرنک بدون سوزن تزریق کن..تواب نمک بشین هرروزبیست دیقه..عنبرنسارا پیداکن دودبده خودتو ..اب نمکومن امتحان کردم زودخوب میشی..عالیه

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
من خیلی بهداشت رو رعايت میکنم بابا الان افسرده شدم عفونت گرفتم مدام حس میکنم ببخشید ادرار دارم عصبی ...

اره همینطوره..خب الان هواگرمم هس لباس نخی گشادبپوشی بهتره منکه ازوقتی شدیدعفونت گرفتم هرچی شورت گیاهی داشتم ریختم دور فقط نخی پوشیدم وگرنه خوب نمیشدم

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆