2777
2789
عنوان

سلام.شما چطور ؟؟؟

84 بازدید | 9 پست

خانمای گل نی نی سایت بیاید بگید شما چطور برای زندگیتون برنامه ریزی کردین  و به همه ی کارا میرسید .. 

من جدیدا یه پیج زدم و کسب و کار کوچیک اینترنتی ( بدلیجات ) راه انداختم .ذر کنارش کار تبلیغ ییج همسرمم دستمه روزانه یک ساعت و نیم میرم باشگاه ورزش میکنم . روزی هم چندصفحه کتاب میخونم ولی بازم کم میارم گاهی نمیتونم به کارهای خونه برسم .. البته بازم دوست دارم روز های زندگیم پربارتر باشه مثلا هنرای بیشتری فرابگیرم کارای مفید بیشتری انجام بدم . پیشنهاد شما چیه ؟ ب نظرتون شغل خیاطی رو هم بزارم تو برنامه م ؟ چطور برنامه ریزی کنم که همیشه همه چی سرموقع حاضرباشه ؟ یه دختر ۳/۵ساله هم دارم .

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا نی نی دارم کلا وقتمون پره 🤗🤗🤗🤗🤩🤩🤩مدام بیرون کلاس 

خداخفظشون کنه اونارو می بری بیرون و یا کلاس ؟ بنظرم واسه خودتم حتما وقت بذار 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
خداخفظشون کنه اونارو می بری بیرون و یا کلاس ؟ بنظرم واسه خودتم حتما وقت بذار 

ممنون عزیزم. بله فعلا سعی دارم ازشون مراقبت کنم تا یکم بزرگ بشن تو خونه ورزش میکنم به کارای شخصیم میرسم 

افرین به شما من که همش سرم تو گوشیه هیچ کاره مفیدی جز دانشگاه ندارم خیلی دوست دارم کار کنم ولی شر ...

ممنونم منم مثل شما بودم یه زمانی بعد نتیجه گرفتم ک عمرم داره میگذره باید چندتا کار مفید انجام بدم از روزای جوانیم نهایت بهره رو ببرم . ولی بازم حس میکنم کارای چ زیاادی هست ک نکردم. ارزوهای زیادی هم دارم ک مونده . منم مث شما دانشجوام ادبیات انگلیسی میخونم ترم آخر . ی مشکل دیگه ک دارم اینه ک رفت آمدم با فامیل خیلی کمه دوستی هم ندارم تنهام 

ممنون عزیزم. بله فعلا سعی دارم ازشون مراقبت کنم تا یکم بزرگ بشن تو خونه ورزش میکنم به کارای شخصیم می ...

بله خوب میکنی امیدوارم بچه هاتون موفق باشن و پیروز همچنین شما 😚

وای خوشبحالت چ آدم پرکار ومفیدی منکه همش درحال سروکله زدن با بچه هام و کارای خونه اینقدر بچه ها اذیت ...

نه بابا کار خاصی نمی کنم ب ساخت ریورآلات علافه دارم گفتم یه پیج بزنم عکس بذارم از کارام بلکه مشتری پیدا شه . خوندن کتاب مفیدم ک از واجباته . خب پیج همسرمم اداره می کنم ی پول کوچیکی هم می گیرم در قبالش ولی بازم گاهی تو کارای خونه می مونم حوصلم نیس ی وقتایی 

بنظرتون خیاطی واس مشتری هم بذارم تو برنامه م ؟نقاشی رو هم خیلی دوست دارم