2777
2789
عنوان

سینوزیت شدید😭😭😭

724 بازدید | 22 پست

سلام دوستان تو رو خدا بهم کمک کنید من شبا ی طرف بینیم گرفته میشه وخلط گلو دارم هرچقد قرص چرک خشک کن و آب نمک قر قره کردم درست نمیشه ی بارم رفتم دکتر عمومی ،میشه بگید چیکار کنم تا خوب بشم؟

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

۶،۵ماهه اینجوریم  این علائم میتونه دلیل بیماری  دیگه ای باشه 

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

لطفا منو لایک کنید که بعد بیام جوابا رو بخونم

منم سینوزیت شدید دارم همش بینیم میگیره صورتمم پف میکنه. سردرد دارم دائم. خسته شدم هرچی دکتر هم رفتم خوب نشدم

زهرا طاهری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا منو لایک کنید که بعد بیام جوابا رو بخونم منم سینوزیت شدید دارم همش بینیم میگیره صورتمم پف میکن ...

قرصو دواهایی که دکترا بهت میدادن اصلا هیچ تاثیری نداشتن؟

روزی چند بار دمنوش پونه بخور برا سینوزیت عالیه

بخدا میخوردم ولی تاثیری نداشت

روزی چند بار دمنوش پونه بخور برا سینوزیت عالیه

بخدا میخوردم تاثیری نداره

تهرانی؟اگر تهرانی برو پیش دکتر مسعود فلاح تفتی. من اردیبهشت سینوس هام و عمل کردم از شرش راحت شدم. ول ...

ن شهرستانم

تهرانی؟اگر تهرانی برو پیش دکتر مسعود فلاح تفتی. من اردیبهشت سینوس هام و عمل کردم از شرش راحت شدم. ول ...

شما چه علائمی داشتید که عمل کردید؟

چند هفته قرص میخوردم تموم ک میشد نهایت تا سه چهار روز خوب بودم 

😭😭😭😭

منم دلم میخواد برم عمل کنم خیلی سردرد میگیرم 

هزینه عمل چقدره؟ دوره درمان چقدره؟خطری نداره؟ خیلی درد داره؟ 

زهرا طاهری
سینوزیت شدید. سر درد فراوون. خلط فراوون. احساس خفگی در خواب. سرما خوردگی پشت هم.

من سردردو سرماخوردگی ندارم