2777
2789
عنوان

سینوزیت شدید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 22 پست
منم دلم میخواد برم عمل کنم خیلی سردرد میگیرم  هزینه عمل چقدره؟ دوره درمان چقدره؟خطری نداره؟ خی ...

ببین عملش سنگینه ولی خوب میشی. من بیمارستان میلاد عمل کردم رایگان در اومد. با همین دکتر. اگر تامین اجتماعی داشته باشین رایگان براتون در میاد. دوره درمان تا خوب شدن کامل حدود ۳ ماهه . یکم مراقبت داره. ولی روزای اول تا یک هفته اول خیلی سخته ولی بعدش دیگه راحتی

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
ببین عملش سنگینه ولی خوب میشی. من بیمارستان میلاد عمل کردم رایگان در اومد. با همین دکتر. اگر تامین ا ...

الی جون دکترتون واسه ی درمان خلط قبل از عمل چیزی تجویز نکردن براتون؟

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الی جون دکترتون واسه ی درمان خلط قبل از عمل چیزی تجویز نکردن براتون؟

نه من وضعیتم خیلی حاد بود. به محض گرفتن جواب سونو و ام ار آی بستریم کردن. ولی راه نفس کشیدنم باز شد بخدا

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
نه من وضعیتم خیلی حاد بود. به محض گرفتن جواب سونو و ام ار آی بستریم کردن. ولی راه نفس کشیدنم باز شد ...

خدارو شکر

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
ببین عملش سنگینه ولی خوب میشی. من بیمارستان میلاد عمل کردم رایگان در اومد. با همین دکتر. اگر تامین ا ...

آهان. خوش ب حالتون ک خوب شدید. من تاحالا جدی پیگیری نکردم که بخوام عمل کنم ولی در اولین فرصت میرم دکتر شاید نجات پیدا کردم منم! 

زهرا طاهری

من نزدیک چهل روز مامانم بهم مخلوط چای و دارچین و پونه می داد .اصلا نمی تونستم نفس بکشم .کلی وزن از دست دادم.همش سرماخورده بودم.دوش آبگرم گرفتم .حموم کامل بخار کرده بود.یه چیز مثل گوشت و خون از دماغم افتاد بیرون دیگه راحت شدم.ولی همش می ترسم مثل قبل شم.

می شه دعا کنین 
من نزدیک چهل روز مامانم بهم مخلوط چای و دارچین و پونه می داد .اصلا نمی تونستم نفس بکشم .کلی وزن از د ...

خوش به حالتون خداروشکر که خوب شدید