2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غمگین تر از غروب جمعه ام و حتی شنبه ای که اول مهر باشه یا حتی ۱۴ فرودینی که بیوفته شنبه درد داره این همه سگ دو زدن درس خوندن امید داشتن این همه تلاش این همه دویدن چرا   این همه دست رد به سینه من می خوره خسته شدم 

روزها رو شب می کنم شبا رو روز هر روز شده تکرار دیروز 

هیچ جا جای ما نیست خدایا کرمتو شکر طرف دست و پا گوش و چش نداره فقط ده تا سمت داره یکی از شغلای این کل زندگی منو تامین می کنه به مارسیدی عادل میشه حق کسی خورده نشه پس حق من چی نمی گذرم به بزرگی خودت نمی گذرم از تمام کسیای که حق منو خوردن خودت شاهدی چند دفعه با امید رفتم نا امید برگشتم هرکی چراغ دل منو خاموش کرد چراغ خونش خاموش شه باعث و بانی نا امیدی منو نسل من از پل صراطت رد نشن به حق پنج تن همون بالا پودر بشن 

هرکی حق من مظلومو خورد از دماغ و چشش بکش بیرون 😭😭😢😭😢😢😢😭😢😢😭

اه دل مظلومو بی جواب نذار اشکامو سیل کن خونشونو خراب کن اه های که کشیدم توفان شه  روزهای که اسیر و ناچارو نا امید بودم به تک تک ثانیه هاش زجرشون بده  ناچاری نشونشون بده