2777
2789
عنوان

مهمونی دادن به خانواده شوهر

394 بازدید | 13 پست

خانما وقتی شما به خونه جدید برید حتما به خانواده شوهر مهمونی میدین؟؟؟؟؟

خدایا ،قرارم باش،یارم باش...جهان تاریکی محض است...میترسم پناهم باش...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این گرونی ول کن توروخدا،،میدونی هر مهمونی چقد هزینه داره،،البته اگه اپنل برا هر چیزی دعوتی میدن شما هم بده 

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉

چون من تازه اسباب کشی کردم مادر شوهرم اینا بدون اینکه بهشون بگیم دارن میان مهمونی مثلا!!منم امادگی ندارم اصلا

خدایا ،قرارم باش،یارم باش...جهان تاریکی محض است...میترسم پناهم باش...
چون من تازه اسباب کشی کردم مادر شوهرم اینا بدون اینکه بهشون بگیم دارن میان مهمونی مثلا!!منم امادگی ن ...

بیخود نداری چطو از عروستون توقع داری جهیزیشو بده ب مادرت😂

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
بیخود نداری چطو از عروستون توقع داری جهیزیشو بده ب مادرت😂

دهنت سرویس 

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده
دهنت سرویس 

😁😁

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕