2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وقتی زخم معده درمان باشه وزن میگیری سرحال تر میشی چون زخم معده اشتها کم می‌کنه 

من سه ماهه اندوسكوپى كردم تو اين مدت خيلى خوب شده بودم با قرصا ولى الان باز اشتهام كم شده و وزن كم ميكنم دكترمم ميگه بخاطر زخم معدته ميگم نكنه بدتر شده باشه😢

من یکی از فامیلها دورمون بود نفهمید داره زخمش عمیق شده بود زده بود شکمش عفونت کرده بود جراحی کرد اما خیلی شدید لاغر بود اشتهاش کم اما وقتی عمل کرد و درمانی تموم شد خیلی سرحال شده بود وقتی ما دیدیمش 

من یکی از فامیلها دورمون بود نفهمید داره زخمش عمیق شده بود زده بود شکمش عفونت کرده بود جراحی کرد اما ...

من اخه اندوسكوپى كردم دارم دارو ميخورم روزى چندتا يعنى ممكنه ماله منم زخمم بد شده باشه😭

باید مرتب بری متخصص تا روند بهبودتو ارزیابی کنه

ميرم مرتب والا هى قرصامو عوض ميكنه ميگه بذار شيش ماه بشه باز اندوسكوپى كنيم ببينيم زخمت در چه حاله بهتر شده يا نه 

من سه ماهه اندوسكوپى كردم تو اين مدت خيلى خوب شده بودم با قرصا ولى الان باز اشتهام كم شده و وزن كم م ...

منم چند روز پیش رفتم جایی ناهار دعوت بودیم هی گفتم نوشابه نمیخام هی اصرار نصف لیوان خوردم از اون روز حالت تهوع وضعف معده امونم بریده نمی‌خورم ضعف دارم میخورم تهوع دارم میخام بالا بیارم من چند سال پیش التهاب داشتم زخم نبود اما درمان شد خدارو شکر خودم بسته بودم به بابونه شیرازی و شیرین بیان اما باز الان همینجورم نوشابه خیلی ناجور برای معدم 

من اخه اندوسكوپى كردم دارم دارو ميخورم روزى چندتا يعنى ممكنه ماله منم زخمم بد شده باشه😭

نه عزیزم اون مادرش تعریف میکرد می‌گفت از درد نمیتونسته درست بشینه عکس بگیرن داد میزده 

ميرم مرتب والا هى قرصامو عوض ميكنه ميگه بذار شيش ماه بشه باز اندوسكوپى كنيم ببينيم زخمت در چه حاله ب ...

یعنی دردش یدفه شده شدیذم بوده اورژانسی شما ک درد نداری وزن کم می‌کنی  فقط راستی نمونه برداشتن از معدتون ک آزمایش کنن

منم چند روز پیش رفتم جایی ناهار دعوت بودیم هی گفتم نوشابه نمیخام هی اصرار نصف لیوان خوردم از اون روز ...

والا من يهو در عرض يه هفته معدم ريخت بهم و رفتم دكتر و گفتن هم زخم دارى هم ريفلاكس هم ورم كه در اثر هيليو باكترى عفونت معده به وجود اومده كه انتى بيوتيك دادن يه ماه گفتن هيليوباكترى بره بعدم درمان زخمم رو شروع كردم ولى توهم حتما يه تست هيليوباكترى بده لامصب دليل تمام دردهاى معدس 🥴از اب الوده هم مياد تو بدن دكترم ميگه من وقتى هيليو باكترى داشتم همش تهوع و بى اشتهايي داشتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز