2821
2789
یعنی دردش یدفه شده شدیذم بوده اورژانسی شما ک درد نداری وزن کم می‌کنی  فقط راستی نمونه برداشتن ا ...

نه والا دكتر گفت زخمه گفتن نيازى نيست كارى كنيم گفت نه چيزه سطحيه هيلوباكترى درمان بشه زخمم خوب ميشه يعنى بايد نمونه ميگرفت؟اخه فوق تخصص معروف گوارش خير سرش تو كرج 

والا من يهو در عرض يه هفته معدم ريخت بهم و رفتم دكتر و گفتن هم زخم دارى هم ريفلاكس هم ورم كه در اثر ...

آندوسکوپی همون چند سال پیشم رفتم خیلی بد بود بدون بیهوشی بود یادمه رنگم تا چند روز زرد بود نمیتونستم چیزی بخورم از بس این لوله تو گلوم حرکت داده بودن خیلی بد بود الان بیهوش میکنن یا نه درد داره ؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آندوسکوپی همون چند سال پیشم رفتم خیلی بد بود بدون بیهوشی بود یادمه رنگم تا چند روز زرد بود نمیتونستم ...

الان انقدر راحته كه نگو يه امپول ميزنن ميخوابى بيدار ميشى اصلا نميفهمى چيشد چيكار كردن😂

نه والا دكتر گفت زخمه گفتن نيازى نيست كارى كنيم گفت نه چيزه سطحيه هيلوباكترى درمان بشه زخمم خوب ميشه ...

نه بببین من چند سال پیش ک رفتم آندوسکوپی نمونه برداشتن از معدم دادن آزمایشگاه نمی‌دونم حالا چی بود بزاق بود اسید بود چی بود اما گفتن فقط ملتهب معدت هلیکو هم نداری ی مایع لزج سفید بود اما وقتی میخاستن نمونه بردارن حسش کردم ک سطح معدم یکم خراش دادن ی کوچولو حس کرذم واسه همین میترسم الان برم 

نه بببین من چند سال پیش ک رفتم آندوسکوپی نمونه برداشتن از معدم دادن آزمایشگاه نمی‌دونم حالا چی بود ب ...

واى اصلا نترس دختر انقدر راحته كه منكه خوابيدم بيدار شدم باورم نميشد تموم شده باشه😂

درود لطفا بخونید شمارش هم گزاشتم ۰۹۳۹۰۲۶۵۸۸۶ یه بنده خدایی که طب سنتی معروف هستش تو سمت اطراف اردبیل که برای زخم معده زخم روده داروی گیاهی درست میکنه کارش خیلی خیلی خوبه حتما درارتباط باهاش باشین هدف ازاین پیان کمک کردن به دوستان کمکی کرده

سلام درود لطفا بخونید شمارش هم گزاشتم یه بنده خدایی که طب سنتی معروف هستش تو سمت اطراف اردبیل که برای زخم معده زخم روده داروی گیاهی درست میکنه کارش خیلی خیلی خوبه حتما درارتباط باهاش باشین هدف ازاین پیان کمک کردن به دوستان کمکی کرده باشم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792