2777
2789

داستانش در مورد دختری هس که ناپدریش اونو توی قمار به پیر مردی میده و این پیر مرد میخواد دختره رو بفرستع دوبی بفروشتش

بعد یه پسری که برای کاری اتفاقی رفته بود شهری ک دختره زندگی میکرد جلوی مدرسه دختره رو میبینه عاشقش میشه هرروز تغیبش میکنه تا ببینتش که از قضا همون روزی ک پیر مرد داره دختره رو ب اجبار با خودش میبره پسره میاد اینا رو دنبال میکنه و بعد به عنوان یه خدمت کار میره تو خونه پیر مرد تا دختره رو نجات بده دختره هم عاشق خدمت کار تازه وارد میشع که یعنی همون پسره هست وقتی دختره رو میفرستن دوبی پسره و دوستاش باز برای نجاتش میرن قراره تو یه مهمونی بزرگ دختره رو بفروشن که با کلک پسره و دوستاش میتونن دختره رو فراری بدن

دختره و پسره برمیگردن ایران 

پسره برای ازدواج با دختره میره ک از ناپدریش اجازه بگیره که ناپدریش میگع دختره وقتی کوچیک بوده دزدیدمش و اسم پدر مادر واقعی دختره بهس میگه

پسره میره خونوداه دختره پیدا میکنه و ........

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

پسره اگه جذاب باشه خوبه

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...

خیلی تکراریه بالای دویست بار از این جنس رمانا خوندیم😕

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

داستانت مخلوطی از رمان های بعضی نود و هشتیای خل و چله😆

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز