2777
2789

دلم میخاد برم تو خیابون اهنگ گوش بدم 

و گریه کنم 

و بگیرم گیسای زنعمومو بکشم 

و ادمایی که ناراحتم کردنو چهارتا فوش بهشون بدم 

برم اونایی که کنکور کنکور میکننو وییییی خفشون کنم 

و برم حموم زیر دوش بشینم های های دوبارع گریه کنم

یکم گل گاو زبون با اسطوخودوس دم کن بخور آروم شی😁

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز دلم.برو اهنگ گوش کن وگریه کن.تا کمی سبک بشی چی شده حالا.

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....

برو همه این کارارو بکن سررات گیسای زنعموی منم بکش

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

چی شده ؟

دارم رو خودم کار می کنم : نمی توانم فرمول موفقیت را برایتان بیان کنم اما اگر فرمول شکست را می خواهید آن است که بکوشید همه را راضی نگه دارید (اسوپ) / عشقم مهندسی معماری ❤❤ای کاش بهش برسم _ عاشق تایپیک های قانون جذب _ با افتخار فمنیست هستم _ رمان مورد علاقه م بر باد رفته 
نداریم بابا

خوبه بابا داشته باشین😁

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
همین احساس رو من نصبت به کسای دارم که هراز گاهی مسپرسن چیکار میکنی یا راجب ازدواج ارم سوال میپرسن

انقد بدم میاد از اینجور ادما ببین تمومی نداره ازدواج کردی بچه بچه اوردی بچت زشته بچه تموم شد شوهرت اینجوریه ولشون کن اینجور ادمارو ی گوش در ی گوش دروازه...

واااای چیکار کرده زنعموت انقد دلت پره😬🙂😁😁😁

زن عمو جونم ی شاخ شمشاد داره 

که گفته ب مامانم دخترت برا من ینی پسرم 

پسرشم انگار پوکره 

انگار ن انگار 

خو ینی چی منو بدبخت کردین که چی

انقد بدم میاد از اینجور ادما ببین تمومی نداره ازدواج کردی بچه بچه اوردی بچت زشته بچه تموم شد شوهرت ا ...

اره واقعا چقدر فضولن بعضیها

پروانه را دنبال نکن ،باغچه ات را مرمت کن . پروانه خواهدآمد.