2777
2789
عنوان

😓😓😓😬😬😞😞😞😤😤😤😤😤دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم از کجاو چیو کی بگم

از هز جا دلت خواست شاید یه کمی خالی شدی

دارم رو خودم کار می کنم : نمی توانم فرمول موفقیت را برایتان بیان کنم اما اگر فرمول شکست را می خواهید آن است که بکوشید همه را راضی نگه دارید (اسوپ) / عشقم مهندسی معماری ❤❤ای کاش بهش برسم _ عاشق تایپیک های قانون جذب _ با افتخار فمنیست هستم _ رمان مورد علاقه م بر باد رفته 
خو من دوسش دارم  ولی اون نه😞😞😞

پس توام نداشته باش هیچوقتم بهش نگیااا دوسش داری بخاطر ی پسر غرورتو خدشه دار نکن لطفا چون ارزش نداره...بزار خودش بیاد جلو ب زنعموتم بگو پسرت بخواد منو خودش بهتون میگه...

[QUOTE=96979711]از هز راس میگنا وقتی دلت پره لال میشی

😢😢😢

دارم رو خودم کار می کنم : نمی توانم فرمول موفقیت را برایتان بیان کنم اما اگر فرمول شکست را می خواهید آن است که بکوشید همه را راضی نگه دارید (اسوپ) / عشقم مهندسی معماری ❤❤ای کاش بهش برسم _ عاشق تایپیک های قانون جذب _ با افتخار فمنیست هستم _ رمان مورد علاقه م بر باد رفته 
احساس میکنم کافر شدم  حوصله هیچیو ندارم

یه کم به رحمت ومهربانی خدافکرکن سعی کن به اونزدیک بشی احساس خوب این نزدیکی رو حتما درک می کنی و می فهمی همه مشکلات زندگی دربرابر این حس خوب خدایی هیچ نیست....

پس توام نداشته باش هیچوقتم بهش نگیااا دوسش داری بخاطر ی پسر غرورتو خدشه دار نکن لطفا چون ارزش نداره. ...

ارع من هیچ وقت نمیرم بهش بگم 

الن که دارم چت میکنم گریم میاد 

چون ب اندازه کافی خسته شدم

یه کم به رحمت ومهربانی خدافکرکن سعی کن به اونزدیک بشی احساس خوب این نزدیکی رو حتما درک می کنی ...

بار ها دیدم اونایی که مسخره میکنن دل میشکنن چه زندگی دارم دیگ نمیخام برا کسی دل بسوزونم 

خدا انگار دوسم نداره 

میخام بد باشم ازین ب بد میخام توهین کنم سنگ دل بشم مثل بقیه