2777
2789
عنوان

استادای لوااااشک بیان یه دقیقه

118 بازدید | 17 پست

سلام عشقاااا

باردارم هوس لواشک کردم

زرد الو و شلیل گرفتم نمیدونم چجوری درست کنم

میشه بگین لطفا

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

چه میوه هایی؟چجوری؟

میشه بفرستی

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشور بریز تو قابلمه درشو بزار زیرشم کم کن پخت بزار خنک بشه بریز تو آبکش صافش تو ی سینی سلفون یا کیسه فریزر بندار لواشکو پهن کن بعد بزار زیر نور آفتاب خشک بشه 

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️

بعد بذارم تو یخچال؟

یا جلو افتاب؟

چقد بمونه؟

ميوه هارو بزار تو قابلمه و نصف استكان اب بريز روشون و بزار رو حرارت ملايم كه له شن بعد هسته هارو جدا كن و موادو از صافي رد كن بعد يكمي نمك بزن به مواد و پهنشون كن تو سيني ( البته رو سيني پلاستيك بزار و موادو رو پلاستيك بريز) و بزار تو افتاب كه خشك شه.

اینجا هوا افتضاح الوده ست 

راهی جز افتاب نیست؟

ببین وقتی پختی و هسته هارو بگیر باگوشتکوب برقی یا مخلوط کن قشنگ صافی کن خوشگل میشه

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏
بچه ها اگه سلیفون نندازیم کف سینی میچسبه؟

بعضیا میگن فقط با روغن چربش کنی بسه

نمیدونم

2790
2778
2791
2779
2792