2777
2789
عزیزم اگه منظورت از یکی پسره که اشتباهتو دوباره تکرار نکن خواهشا،اگه که دختره فدات من چه کمکی از دست ...

نه غلط کنم دختر باشه

یه ماهی باشیم کمکم کنه زنگ بزنم دردل کنم توچت حرف بزنیم تو تل واینا منظورمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمیرم واسه دلت

فقط خودتو فدای کسی نکن که ارزش نداره.من سر این ماجرا داشتم با سلامتیم معامله میکردم .اما برا کی؟؟کسی که سا ماه بعد جدایی از من ازدواج کرد.حتی به روی مبارک خودشم نیاورد چه بلایی سر منو زندگیم آورد .یه دختری بود شاداب .غم زندگی نداشتم .ذره ای بدی و نامهربانی تو دلم نبود.بعد اون انگار غم دنیا برا من شد .یه سال اشک چشام خشک نشد.سر ناهار و شام گریه میکردم و غذا میخوردم 

هرجایی مناسبتی بود میرفتم به در و دیوار زل میزدم و زانوهامو بغل میکردم.روزایی شد که قلبم درد گرفت.مادر من از دنیا رفته روزی که دوستم زنگ زد و ماجرای نامزدیش رو گفت وقتی اسم نامزدش رو گفت چنان شوکه شده بوداز سرکارم مرخصی گرفتم با چشای گریون رانندگی میکردم چنان به اعصابم فشار اومده بود که هرچی خورده بودم بالا میاوردم .سه روز نتونستم لب به غذا بزنم و فقط لیمو شیرین بهم میدادن .مادر اون شب اومده بود خواب خواهرم و یه روسری مشکی با چشم گریون اورده بود که خواهرم نگرفته بود .خواهرم من تا پای مرگ رفتم ولی هیچی عایدم نشدو فقط حسرت و آه موند برام 

فقط خودتو فدای کسی نکن که ارزش نداره.من سر این ماجرا داشتم با سلامتیم معامله میکردم .اما برا کی؟؟کسی ...

ممنون ازحرفات گلم...ان شاء الله کسی بیاد که لایقت باشه

عزیم میشه پست هاقبلیم رابخونی اونجا گفتم

از این همه وابستگی تو خسته شده یه مدت بزار ب حال خودش باشه.بزا  بفهمه حداقل ی کوچولو تغییر کردی .مردا از آدمایی ک مدام بهشون بچسبی بدشون میاد.سخته میفهمم.ولی دیگه بهش پیام نده شاید خودش دلش تنگید بزگشت

از این همه وابستگی تو خسته شده یه مدت بزار ب حال خودش باشه.بزا  بفهمه حداقل ی کوچولو تغییر کردی ...

کاش برگرده وبفهمه که اشتباه کرده با این کاراش کمرم شکست...کم کن دارم حسما بهش ازدست میدم با این همه پس زدنش