2777
2789
هیچ وقت راحت به حرف بقیه اعتماد نکن

اول باید لیست کنی ببینی چیا میخای بگیری 

مثلا ما سرویس چوب رو داماد میگیره به اضافه تلوزیون 

از وسایل برقی  اشپز خونه میخای همه رو بخری یا نه فقط اونی که واقعا لازم داری رو میگیری بعد میری بیرون طبق لیستت قیمت و  مارکش  ومیزنی اینحوری بهتره عزیزم تا از یه نفر بپرسی هر کسی شرایطش فرق داره گلم

مثلا جاریم 6ماه قبل از من عروسی   گرفت جهازش شد 60 میلیون طبق همون چیزی که بالا گفتم برا من شد ده میلیون من شرایطم با جاریم فرق داشت هرکسی یه جوره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اررره دوستم كرده ميگف. ميگ مهربه رو همون اول ميگيرن. يه مقدار مشخص طلاس. جهاز اينام با پسره.

نه همشون. والا طلا سرویس دم موشی دادن. جهازم کامله کامل با من بود😐😑

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

استاتر لوازم بزرگ مثل مبل کنسول معمولی بردار با یه تابلو برای توی سالنت....پر میشه(مبل از ۳ تومن هست به بالا)

ظرف هم سرویس ۱۲ تایی برا مهمان بردار

یه ۶ نفره معمولی هم برا خودت

برای اشپزخونه یه سرویس اشپزخونه بردار روی کابینتت رو پر میکنه با یه تستر

گاز هم معمولی و طرح فر بردار 

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
شما جدید جهیزیه کردی اینقدر با قاطعیت میگی

چرت میگن 

هرکی میگه جهیزیه سیسمونی فورا همه میگن ۱۰۰ ۱۵۰ ۲۰۰

جهیزیه متوسط رو با ۴۰ تومنم میخری بلکه کمتر 

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.

نمیذونم مردم چی میخزن ک قیمت نجومی میگن من همه چی هم خریدم هیچی کم ندارم چرخ گوشت ابمیوه گیر سبزی خرد کن غذاساز وسایل اشپزخونه حتی دمپایی اینقدم زیاد نشد نمیدونم چی میخرن ک سر از صدمیلیون درمیاره البته بخوای گرون بخری یخچال سی تومنیم هست یا چزخ گوشت مثلا من هفتصد گرفتم پنج میلیونی هم هست اما مطمینم واسه جهیزیه از یک میلیون ادم ی نفرم نمیخزه

عرض کردم که  4قلم سنگین با داماده😑

خورده ریزه ها گرونتر از ۴قلم سنگین درمیان . حداقل ۵۰ملیون لازمه 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.