2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخر خالم روز دختر عروسیش بود هفته قبلش با ۱۲۰ براش جهیزیه گرفتیم همه چیز تکمیل خیلی هم خوب بود بود اصلا هم ضعیف نبود 

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)
خب 4قلم سنگین برا داماده ک

خب اونجوری خیلی هزینت نمیشه نگران نباش تقریبا 40 تا 50 تومن همون چهار قلم سنگینه نگرتن نکن خودتو

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
عزيزمممم😍😂 خوشبحالتوووونه بخدا. پسر مجرد داشتيييين ادرس منو بده😂 تازع يه سري خرت و پرتم گرفتما

اسمتو الان میزارم تو لیست😛😛😛

کردا هم میگن رسمشون مثل ماست پسر کرد دیدی دو دستی بچسب بهش😁😁

اسمتو الان میزارم تو لیست😛😛😛 کردا هم میگن رسمشون مثل ماست پسر کرد دیدی دو دستی بچسب بهش😁😁

اررره دوستم كرده ميگف. ميگ مهربه رو همون اول ميگيرن. يه مقدار مشخص طلاس. جهاز اينام با پسره.

لابد بلندپروازی کردی

عزیزم یه سر به فروشگاهای لوازم خانگی بزن. آشغالترین یخچال ۶ملیونه . کجای کاری 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.