2777
2789
عنوان

سرگرم کردن بچه هاتون درخانه

271 بازدید | 15 پست

چکارمیکنید؟از صبح یا کارتون یا تبلت،علاقه به ورزش ونقاشی نداشت،نرفت هیچ کلاسی دوست نداره،فقط میگه توبیا بازی،کتاب میخونم،لگو بازی چند دقیقه میکنم ولی کل روز چطور سرگرم میکنید،البته پارک سر پوشیده دوساعت هر روز میره،اما جمعه تعطیله

سراسر زندگی من معجزه بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتاب رنگ آمیزی چی؟ دوست نداره؟

کتابهای مصور درباره حیوانات و دایناسورها و این چیزا براش بگیر علاقمند بشه 

الان بچه های من روزی یه مستند درباره حیوانات نگاه میکنن 

سی دی شعرهای انگلیسی شاد براش بگیر 

آشپزی که میکنی یه کارایی بهش بده انجام بده . حتی موقع چیدن میز یا درست کردن سالاد

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

من خودم الان مشکلم همینه بچم 3 سال و سه ماهشه مجموعه یی از اینکارا تو روز انجام میدیم هر بار یه تعدادشو... کتاب خوندن... نقاشی کردن... توپ بازی... دیدن کارتون مورد علاقه ش... پازل... ماشین بازی... کاردستی.... اسکوتر بازی و دوچرخه سواری... میبرمش تراس و حیاط یکم خاک بازی میکنه... بیرون فقط شبا پارک یک ساعت... کلاس و اینا نمیره چون ازمون دوره... بچه هم دور وبرش نیست... بچه ها تقریبا چند ماهه بچم گریه کن شده یعنی بهانه های الکی میگیره گریه میکنه قبلا اینجوری نبود... با هرچی بخواد مخالفت کنم گریه میکنه هرچی دلیلش چیه

مقوا و کاغد رنگی بگیرید باهم کاردستی درست کنید 😁😁😁  خیلی خوبههه من بچه بودم عاشق اینکار بود ...

قضیه ابنه که من حوصله بازی وکاردستی ندارن

سراسر زندگی من معجزه بود 
چرا حوصله نداری ؟؟؟؟  دیگه چی بیشتر از بچه چی میتونه تو زندگی به آدم انگیزه بده 😁😁😁

سنم زیاده38سالمه ازمن فوتبال وکشتی میخواد ازمن برنمیاد گذشته ازم

سراسر زندگی من معجزه بود 

😐😐😐😐😐 

چه ربطی به سن داره آخه عزیزم 

به نظرم برا روحیه خودتون هم که شده باهاش بازی کنید حالا کشتی نه 😁😁 ولی چیزای دیگه .

این خانه عروسکی ها خیلی خوبه بچه ها ساعت ها با خلاقیت خودشون بازی میکنن و هم مهارت یاد میگیرن هم آخرش یه کمد مرتب از عروسک دخترمون یا ماشین های پسرمون داریم😊

تو دیجی کالا هست نمونه ش 

https://www.digikala.com/product/dkp-2333857/ارگانایزر-اتاق-کودک-طرح-خانه-عروسک-مدل-dh10

بفرستش مهدکودک 

اونجا با همسناش  سرگرم میشه 

در ضمن 38 سال زیاد نیست بیخود ادای پیرزنا رو در نیار😐

60 ساله پیر حساب میشه 45 به بعد هم میانسال

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

چند سالشه؟

من برای پسرم چندین رنگ ماژیک وایت برد خریدم. روی سرامیک نقاشی میکشه. ساعت ها مشغوله‌. روی زمینه ، روشم میتونیم بازی کنیم.مثلا داستانشو بگیم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
چرا حوصله نداری ؟؟؟؟  دیگه چی بیشتر از بچه چی میتونه تو زندگی به آدم انگیزه بده 😁😁😁

يعني چي خوب بعضيا حوصله بچه ندارن من منتظرم پسرم سه سالش بشه بفرستمش مهد هم واسه خودش حوبه هم من