ای جوووووووووووووووووووووووووونم فداش بشم چه آقایی شده مارسیم بچلونش حساااااااااااااابی از طرف من.... خیلی نازترترترتر شده عزیزمممممممممممممممممممممممممممممم....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام خوبین؟ خوشین؟ سلامتین؟ خدا رو شکر...... مونا چند بار چراغتو روشن دیدم خانومی خوب بیا یه خط واسمون بنویس دلم واست تنگ شده خیلیییییییییییییییییییییییی. واسه همه دلتنگم.
سلام به همه مامانای گل . من زیاد اکتیو نیستم چون یه کوچولوی دیگه هم دارم و نمی رسم بیام . تولد همه کوچولوهای تیر ماهی مبارک از جمله پسر خودم . کیا بچه هاشونو میفرستن پیش دبستانی ؟ کسی از منطقه 7 هست منه دل کنده تازه به فکر ثبت نام افتادم که هیچ مدرسه ای باز نیست که برم یه تحقیق و حسابی کلافه ام . تورو خدا اگر میتونید منو راهنمایی کنید دارم دق می کنم
چه تاپیک خوبی. کسی مدرسه دولتی زینب در خیابان حکمت- اندرزگو (منطقه 1) را می شناسه . دخترمو اونجا ثبت نام کردم و برای ساعت 12 به بعدش نمیدونم چه برنامه ای بریزم. آخه محل کار خودم منطقه 5 هست. بنظرتون مهد بفرستمش؟
به به چه عکسهای قشننگی چه اقایی شده این نازگلکم...محبوبه انگار همین دیروز بود به دنیا امدن بچه ها میبینی چه زود بزرگ شدن ماشالله تولد سفید برفی تو هم مبارک گلم
مرسی خاله مارسیم گلم.. اره به خدا ادم تا بچه نداره اصلا گذر زمانو احساس نمیکنه.خیلی خیلی خیلی زود گذشت!!!!!!!!! آره عزیزم البته یه مرکز پیش دبستانی پیدا کردم که فقط پیش دبستانی داره با مشاور که صحبت کردم اینو بیشتر از مدرسه تایید کرد گفت چون قبلا مهد نرفته بهتره امسال یه دفعه نره مدرسه . از شنبه هم کلاس نقاشیش شروع شده امروز جلسه دومش بود خودش که خیلی خیلی دوست داره. تو چی؟سامی رو ثبت نام کردی؟
اره عزیزم سامی پیش 1 را رفت مهد که فقط تا پیش دبستانی 1 دارن...امسال هم از سپتامر میره مدرسه...مدرسه اش مجتمع اموزشیه تا دبیرستان دارن....ولی من فعلا پیش 2 را میفرستمش اونجا....خدا بخواد امسال زودتر میرم یه جای خوب ثبت نامش میکنم
فعلا داره تعطیلات تابستونی میگذرونه..میخواستم کلاس نقاشی و موسیقی بزارمش تابستون ولی دیدم گناه داره تو گرما...امسالم بمونه تا برا اول سال انرژی داشته باشه
جااااانم مدرسه رفتنش مبارک. آره اونجا که دیگه گرماش خیلی سوزانه. اینجا هم گرمه ولی خوب این طرف خیلی خیلی خنک تره من شبا فقط یه پنجره بازمیذارم حتما هم شلوار پای سهند میکنم یه وقتایی نصف شب پا میشم میبینم صورتش یخ یخه!!!!!!!!! با این حال بازم گرمای ظهر اذیت میکنه ادمو. نی نی تو دلیت چطوره؟زایمانت کی بود؟؟؟