2777
2789
نه وبلاگ سامی احتمالا فیل تره برا ایران....

تولدش مبارک....عیززم دوتا دوتا تولد میگیره

اینجا رطوبت خیلی اذیت میکنه ..ما هم شبها کولر روشن نمی کنیم .همین که صبح تا شب روشنه یخ میشه خونه ...

زایمان مهر هست .14 اکتوبر...میخوام تا بشه طبیعی بیارمش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهییییییییییییییی.....

سامی رو هم طبیعی به دنیا اورده بودی؟

اوضات چطوره؟ویار میار نداری که!!!!!!! اذیت نیستی؟ همونجا زایمان میکنی یا میایی پیش مامان اینا؟؟؟دیگه الان خیلی نزدیکی زود به زود میایی؟؟
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
نه سامی سزارینیه

ویان ر هم که هنوز دارم کافیه یه شب قرص ضد تهوع نخورم فرداش افقی میشم اب هم نمیتونم بخورم...جام فقط تو دستشوییه

مامان بعد ماه رمضان میاد اینجا 3ماه ...من نمیام فعلا تا ببینم ریسس جدید چه تصمیمی میگیره...قبلا چون دو تا پاس داشتم موقع برگشت اذیت میکردن..بلایی که سر دوتا از دوستان با وضعیت مشابه من امد....تو نمیای اینجا ببینمت...البته الان که نیای بهتره چون هوا اتیشه خودمون هم تو خونه چسبیدیم به کولر...
مزون و شو دائمی دخترک و پسرک مامان سروش
آپلود عکس کوچولوهای فارسی

به صورت حضوری هم میتونین تشریف بیارین مزون ما شهرک غرب خیابان هرمزان برج 4 هرمزان سالن اجتماعات 09381554314

نمونه کارها : http://niiniicenter.blogfa.com/

ادرس تاپیکم کاری داشتین در خدمتم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=414333&PageNumber=80

امروز عکس بادی جدید گزاشتم
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
سلام مارسیم جونم خوبی؟
درگیر مهد سهندم شااااااااااااااایدم یه جایی کار واسم درست شه.درگیر اونم هستم.
نه بابا تو این وضعیت دلار فقط سفر خارجه مون مونده خواهررررررررررر!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بذار یه چند روز دیگه این جدیده بیاد سر کار ببینیم چه میکنه....

سلام به همه خصوصاً فدرای عزیز که خیلی خیلی براش خوشحالم...

فدراجان یه زحمتی بکش این چیزای تبلیغاتی را پاک کن...

محبوبه جان تبریز هوا خوبه؟؟ ما که بیچاره شدیم از گرما و بی آبی...
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سلااااااااااااااام
می بینم که بالاخره تلاشم نتیجه داد و کم کمک دارین میایین اینجا توروخدا اینجا رو تخته نکنین بیایین دوباره رونق بدیم بهش.

فدرا جونم عزیز دلم به جون سهند انقدهههههههههههههههههههههههههههه خوشحال شدم که درمانت نتیجه مثبت داشت خیالم راحت شده به خاطر همین خیلی کم به وبلاگت سر میزنم به خدا نمیرسم سهندو میبرم مهد و خوب تابستونه و معمولا ددر دودورمون به راه و خلاصه خودت میدونی دیگه سرم گرم که چه عرض کنم داغه.آروینک گلم چطوره؟

مامان علی جونم خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ وبلاگ علی سر میزنم گاهی میتونم پیام بذارم گاهی نه ولی می خونمت خوبی؟هنوز درس میخونی؟از مامانای فعال اینجا بودی.علی حساسیتش خوب شده؟

سمیه دوست جون ماهم خوبی؟آرشا خوبه؟ اینجا انقده خنکه که شبا فقط یه دونه پنجره باز میذاریم اونم واسه تهویه هوا و من که با کله میرم زیر پتو .... باد زیاده و طبیعتا گردوخاک هم خیلییییییییییییییییییییییه و حریف این گردگیری نمیشم و همچنین آلرژی سه نفره مون به گردوخاک و عطسه و آبریزش بینی... این بود احوالات ما.

مارسیییییییییییییییییییییم واقعا نگرانت شدماااااااااااااااااااا کجایی یه خبر بده از خودت؟؟؟؟؟