2777
2789
محبوبه جون نگران نباش ..من تو ماه رمضون همش خوابم....حسام میگه خوبه روزه نمیگیری وگرنه میگفتم روزه بردتت.....ولی جدا شبها تا ساعت 4-5 بیدارم ..بعدم تا ساعت 8 صبح که شوشو را راهی کار کنم همش خواب خرگوشی میرم....تازه از 8 تا 2 ظهر میخوابم اونم سامی اینقدر میاد بیدارم میکنه که خواب به خواب میشم بدتر....خلاصه که که تو این روزا خیلی حال درست و درمونی ندارم....

فشار خون بالا بارداری دارم از اول بارداری....از دیروز هم شک کردم به قند خون ...خلاصه که خوب اسباب پکریم براهه...
آخییییییییییییی مارسیم جونم دیگه چیزی نمونده ایشالله این دو ماه هم به سلامتی سپری میکنی....

دخترا فقط اومدین دالی کردین و رفتین حاجی حاجی مکه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ...

چقدر دلم برای اینجا تنگ شده ... یاد اون روزها بخیر ... داشتم از اول تاپیک می خوندم ...

مثل این که یک سری از پست های اولیه حذف شده ...ولی از تولد یک سالگی بچه ها هست ...

بادش بخیر ... چه روزهایی بود ...

شاد باشید

محبوبه خوبی ؟ .. دلم برات تنگ شده ... فیس نمیآی دیگه؟
سلام به فیروزه گل گلابم ... خوبی عزیزم؟؟؟؟ منم دلم برا خودت و برا شازدت یه ذرررررررررره شده... نه عزیزم فیس نیستم دیگه. یه مدت به دلایلی دی اکتیو کردم الانم دیگه واقعا نمیرسم .

چه بد که اوایلو حذف کردن میتونستن واسمون آرشیوش کنن نامردااااااا.

مارسیم بیداری؟؟؟ مارسیم اسم انتخاب نکردی هنوز؟ سامی چی پیشنهاد میده؟
محبوبه دیشب تا حالا از دل درد و کمر درد خواب ندارم سر درد وحشتناکی هم دارم...این از خوابم هههه

اسم هم ما تو انتخاب اسم بین مانی و هانی و نامی و حاکان مردد بودیم .....ولی سامی تکلیفمونو روشن کرد الا بلا باید اسمش هانی باشه هههههههههههه

فعلا 90 درصد هانی انتخاب میشه ...هم معنیش قشنگه ....هم خودش به سامی میاد و هم به قول سامی اسم خوشمزه ایه ههههههههههههههههه
آخیییییییییییی مارسیم چقدر سختته بیمیرم مادررررر..... مامانت نیومدن هنوز؟

ایول اسم پسرخاله منم هانی یه البته اون الان 32 سالشه ولی من همیشه اسمشو خیلییییییییییییی دوست داشتم.چون بابابزرگش میگفت اسمش باید جواد باشه واسه اینکه دل اون بنده خدا رو هم نشکونده باشن گذاشتن هانی الجواد ولی از همون کوچیکیش همه هانی صداش میکنن.آفرین به سامی عسل خاله با این سلیقه ش فداش بشم.
من تو این گرما چنان سرمایی خوردم از دیشب تا حالا گلوم و گوشام شدیییییییییییییید درد میکنه الانم از صبح که پا شدم فقط دارم عطسه میکنم حالم خیلی بده.
سلام
به کی؟؟؟ اگه یه موقع کسی بی خبر از این کوچه گذشت!!!!!!!!!!!!!!!!!
فدرای نازنینم منم دلم واست تنگ شده عشقم . کلییییییییییییی سورپرایزم کردی به خدا عاااااااااااااااااااااشقتم.
مارسیم چرا خبر نمیدی از خودت ؟ نکنه دخملمون تشریفشونو اوردن!!!!!!!!!!
بقیه ها اگه یادتونه من کی ام !!!! دلم واستون تنگ شده.
سلام به همه دوستان عزیزم

تو این سایت اطلاعیه مسابقه عکاسی برای مامانا زده شد به مناسبت روز اول مدرسه . من می خوام شرکت کنم یه مدل خوشگلم انتخاب کردم که 2ش که نگارم حاضر شد بره مدرسه ازش عکس بگیرم..................................... خلاصه حریف می طلبم

http://www.madresehclub.com/Topic.aspx?TID=1452&PID=6092
با آرزوی تنی سالم...لبی خندون
سلام

محبوبه عزیزم مگه میشه کسی تو رو یادش بره ؟! یکی از مهربون ترین و با معرفت ترین مامان های این تاپیک تو بوده و هستی . من یکی که خیلی شرمنده ات هستم که نه تونستم بیام سر بزنم و نه جواب این متن های قشنگت رو دادم.
البته یه چیزی هم که عامل مهمی شد توی سرنزدن های ما ، ف.ب هست. تو دیگه چرا نیستی نمیدونم.
هممونو اون تنبل کرده!

مارسیم گلم دلم واقعا برات تنگ شده. ف.ب رو هم که بستی رفت پی کارس. امیدوارم هر دو شکوفه زندگیت صحیح و سالم باشن و بدون که من خیلی دوستت دارم و همیشه به یادت هستم. میبوسمت عزیزم.

بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه