2777
2789
سمیه تو خوبی؟

آرشا چه کارا می کنه؟؟؟
عینکشووووووووووووو جوووووووووووووووووونم.

بیا من و تو اینجا رو راه بندازیم شاید بقیه هم دلشون خواست و اومدن موافقی؟؟؟
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلاااام

دیروز رفته بودیم دندونپزشکی خیلی خوش گذشت

سمیه جونم به خاطر شرایطت بابا بیشتر میریم گلپایگان.... خیلی وقته اصفهان نیومدیم عزیزم.انقدر دلم میخواد دوباره ببینمت هم خودت و هم گل پسری رو و هم آقای همسر رو.سلام برسون و آرشای نازم رو ببوس.سهند کلاس نقاشی میره و فوتبال از مهر هم که میره پیش دبستانی.البته کلاساش از اول تیر شروع میشه.

الهیییییییییییییییییییییییی مارسییییییییییییییییییم مبارکهههههههههههههههههه خیلی خیلی مبارکهههههههههههههههه.چند وقته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جااااااااااانم.جنسیتش مشخص نشده؟من که هر چی به این آقای پدر گفتم برو وازکتومی انقدر امروز فردا کرد منم ترسیدم کار دستم بده رفتم آیودی گذاشتم در حال حاضر هم دارم حالشو میبرم خخخخخخخخخ.

تو رو خدا بیایین نامرداااااااااااااااااااااااا دلم یه عااااااااااااااااااالمه عکس از سامی و آرشا و سام و ساتیار و الینا و نیلا و یاس و سامیار و سارینا و ....................... همه می خواد دلم بدجور تنگه واسه همه بوخودااااااااااااااااااااا.
محبوبه جون فردا میرم تو 6 ماه ..هنوزم جنسیت نمیدونم ...مهم هم نیست برام..هر چی میخواد باشه سالم باشه...
من هم میخواستم حالا نیارم ولی سامی خیلی اصرار داشت خواهر برادر داشته باشه و همش نق میزد چرا همه تو خونشون چند تا بچه هست و من تنهام ..بریم برام نی نی بخر...الانم با اینکه یکم حساس شده ولی داره روز شماری میکنه تا دنیا امدن نی نی ...

من دلم سومی هم میخواد ..به شوشو گفتم اماده باش دومی را از شیر گرفتم میخوام سومی را بلافاصله باربزارم..بعدم دیگه تعطیل هههههههههههههههههههه

من بلد نیستم عکس بزارم اینجا چرا تو نمیای تو ف ب ؟
الهی فدات شم مارسیم جونم به سلامتی و دل خوش ایشالله.آره خوب شما چون تنها هم هستین هرچی بیشتر بهتر. مملکت غریبی ننه...خخخخخخخخخخخخ .جونم فدای سامی بشم دلم واسش خیلی خیلی خیلی تنگ شده.
به خدا بگم وقت نمیکنم باورت نمیشه هرچی سهند بزرگتر میشه من بیشتر درگیرش میشم واقعااااااااا وقت کم میارم!!!!!
مارسیم تو یکی از سایتا عکسو اپلود کن و ادرسشو بذار اینجا.تو گوگل سرچ کنی میاره واست.

درنا تو یه عکس از ایسا بذار دلمون واشه خوووووووو.
محبوبه جون سامی که قشنگ رو مخ منه همش داره مانور میده ولی کم کم سن لجبازیشون تموم میشه راحت میشیم...

باشه حتما سایت اپلود پیدا کرذم حتما عکسشو میزارم اینجا برات
جووووووووووووووووونم سرعت عملتو عشقه مرسیییییییییییییییییی........
منم از سهند عکس میذارم.
من مطمینم که خیلیا گاهی اینجا سر میزنن اگه هر کی میاد یه پست بذاره اینجا دوباره رونق میگیره بچه ها.
محبوبه اگه سرعت عمل داشتم الان به جای دومی سومی تو راه بود...
ای کاش بقیه هم بیان اینجا و نزارن خاطرات قشنگترین دورانمون فراموش بشه.

من هنوز سایت اپلود پیدا نکردم ..