2777
2789

روزگار هیچ فاعلیت ندارع

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگ. خدا کمک کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بچها نمیتونم تاپیک بزنم اینجا مینویسم نظرتون بگید

بنظرتون طبیعی یا خواست خداس که قسمت نیستیم؟ هر وقت با این پسد رابطمون اوکی میشه و نزدیک صحبت ازدواج میشه خواستگاری یه اتفاق میدفته مثلا یبار دوستم دعا جدایی زد یبار بعدش داییش فوت شد یبار بعدترش خانوادش که مخالف نبودن یهو مخالفت کردن یبار بعدش ورشکست مالی شد دقیقا اینا یکیدوماه مونده به اومدن خواستگاری و صحبتش میشه انجام میشه 🥲 ۳ سال دوستیم

بچها نمیتونم تاپیک بزنم اینجا مینویسم نظرتون بگیدبنظرتون طبیعی یا خواست خداس که قسمت نیستیم؟ هر وقت ...

اسی من موقع ازدواج وقتی میخواستم برم خواستگاری ،میگفتم خدایا اگر قرار نیست با هم خوشبخت بشیم جور نشه دیگه یه نه می اومد کنسل میکردم

شاید باورت نشه اخرش واسه ازدواجم با همسر کنونیم همه چی خود به خود جور شد و از ازدواجم راضیم

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

اسی من موقع ازدواج وقتی میخواستم برم خواستگاری ،میگفتم خدایا اگر قرار نیست با هم خوشبخت بشیم جور نشه ...

یعنی شما با همسر کنونی تون موقع ازدواج تون هی مشکل پیش میومد؟ ولی تهش شد؟

یعنی شما با همسر کنونی تون موقع ازدواج تون هی مشکل پیش میومد؟ ولی تهش شد؟

نه فقط یه خواستگار داشت فامیل نزدیکشون بود ولی خانواده خانم اون خواستگار رو چون معتاد بود اصلا راهش نمیدادن حتی بیاد جلو ،فقط خواست سنگ بندازه وگرنه همه چی سریع شد شاید باورت نشه با اینکه غریب بودن سه روز بعد خواستگاری عقد کردیم یه هفته بعد از عقد ازدواج کردیم فقط یه مدت قبلش زیر نظر داشتمش و ازش خوشم اومده بود

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

اها بسلامتی ایشالا همیشه کنار هم خوشبخت باشید

ایشالا شما هم حاجت روا و خوشبخت بشید