2777
2789
سلام بچه ها
خوبید

بچه ها تالار هنر نمایش عروسکی پشمک در ارزوی گاردفیلد داره
من ساتیار بردم کلی عشق کرد ..اصلا تصور نمی کردم یه ساعت تموم بشینه خیلی هم خوشش اومد

خلاصه از دست ندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اییییییییییییی سمیرا ساتیار رو کی بردی من سارینا و سامیار رو یک شنبه پیش بردم خیلی دوست داشتن سامیار یک ساعت نشست سارینا که جای خود دارد

من هم تولد همه بچه های تاپیک تیر 87 رو تبریک میگم ای جانم که بزرگ شدن
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
بیا
همه که مثل ما ساده نمی شن
این جماعت همه رفتن دیدن ولی اطلاع رسانی نکردن
والا ما 5 شنبه رفته بودیم مونا شنبه هم رو اعلانات زدیم !!!!

خلاصه مرام هم خوبه به خدا!

خوبه پس دفعه بعدی پا دارم دیگه
تو چطوری تا اونجا می ری مگه طرح نیست؟؟؟؟؟؟
سمیرا چه میدونستم حالا اگه میگفتم هم نمیومدی که تا حالا بیش از 1000000 بار قرار گذاشتیم و اطلاع رسانی کردیم مگه نتیجه داده نه والا

راستی سمیرا من یک شنبه بعد میخوام برم تاتر دختر انار ساعت 5:30 خواستی بسم الله در ضمن هما هم میاد تو اومدنت رو اوکی کن راه در رو از طرح ترافیک از من
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
نه دخترم ساعتش 5:30 هستش آره یکشنبه نیم بها هم هست فکر کردی واسه چی من یک شنبه میرم هاهاهاهاهاها سارینا صورتشم نقاشی کرد خیلی حال کرده بود
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
هما میگه دیگه سر کار نت نداره تو خونه هم که خیلی وقته نیومده تو نت کلا" تو فازه کلاسه ههههههههههه

سمیرا به نظرم بزار همون 4 نفره رو بره چون من با مربی سارینا که صحبت کردم میگفت خوبه از 5 سال به طور جدی یاد بگیرن سارینا هم تو این یک ماهه مربیش همش میگفت یک ساعت اول خوب گوش میده بعد دیگه میخواد بازی کنه گوش نمیده ولی الان جلسه آخر میگفت خیلی بهتر شده خوب گوش میده ولی سخت نگیر بزار همین در حد معمول یاد بگیرن بعد ساله دیگه جدی تر باهاشون کار میشه من خصوصی گذاشتم ولی اگه تو میتونی 4 نفره بزاری بزار تفریحی هم یاد بگیره هم حال کنه از ساله دیگه هم یخورده ذهنیت در مورد شنا داره هم بزرگتر شده بهتر جواب میده به نظر من البته
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
راستی برای موسیقی که گفتی چه سازی گذاشتیش کجا هست شهریش چقدره ساعتش کی هست ببینم من میتونم سارینا رو بزارم واسه سنشون زود نیست ؟
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
اگه گرون تره خودت اذیت نکن من الان ماهی 250 میدم ولی خیلی به نظرم کار درستی نکردم با اینکه خیلی حال میکنه ولی به نظرم بازدهیش سال دیگه بیشتره بعدشم خصوصی یعنی یه مربی با یه بچه نه اینکه تو استخر فقط این باشه که 5 یا 6 تا بچه هستن هر کدوم با یه مربی بچه ها زیادن فقط سارینا نیست سارینا کلی دوست هم پیدا کرده
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
خیلی خوبه من عمرا" بتونم از این بازیها تو خونه با سارینا بکنم سامیار میاد میزنه تو کازه کوزمون نمیزاره اصلا" ما بخوایم فکر کنیم چه برسه به تمرکز ای بابا

هر ترم این کلاسه یک ماهه هستش ؟
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
یه بار با سارینا خواستیم مارپله بازی کنیم هر چی گگشتیم مهر هاشو پیدا نکردیم آخر تو دهنه سامیار بود
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
نوید هم خوبه قربونت هم دانشگاه میره هم سرکار گرفتاره

اییییییییی خوبه واسه 3 ماه 360 تومان ساعتاش کی هست آدرس دقیقشم بهم بگو ببینم میتونم برنامم رو ردیف کنم سارینا رو هم بزارم من گیر سامیارم دیگه برام رفت و آمد با سامیار داستانه
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!