2777
2789
سلام و علیکم

وای ببین بچه هامون ماشاالله بزرگ شدن یکی باله می ره یکی شنا می ره یکی موسیقی باورتون می شه ....!!!

مانا جون ps2 , ps3 توی ایران واسه بچه ها هستش من قیمت کردم از 150 به بالا منم واسه تولد ساتیار حتما می خوام بخرم

پس به نظرتون شطرنج ثبت نامش کنم بهتره ...چو خ ممنون

مونا همون سهرودی می رید ؟؟؟

راستی مونا رفتم پیام یوگا اسممو واسه یوگا نوشتم رها ریلکس ... ببخشید اس دادی ما کردان بودیم نشد که بشه ..هر وقت اومدی حتما بگو بهم دلم واسه خودتو فسقلات یه ذره شده

منم ساتیار موسیقی پارس ثبت نامش کردم از اول تیر باید بره ببینم چطور پیش می ره به نظر منم زود بود ولی دیدم متولدین 88 هم ثبت نام داره

دیگه اینکه من همچنان احساس دپم اصلا نمی دونم چرا ردیف نمی شم

هماااااااااااااا ورپریده پاشو بیا انقدر ادای ای تی ومنا رو در نیار .....ای به درک که ه ک شدید والا

این تماشا خیلی به ما نزدیک ها ....چی هست حالا !!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی سمیرا جون ps2 , ps3بدیشون اینه که خودشون مونیتور دارن و بچه های من دعواشون می شه...درست نمی گم؟

راستی بچه ها یکی جواب منو بده از خانوم حنا چه خبر ؟حال خودش و بچه های نازش خوبه؟
چه عجب تونستم ساین این بشم تو نی نی سایت

مانا جون مبارکش باشه .من هم رفتم بخرم برای سامی ولی همه هوشو هواسش تو اسباب بازی فروشی روبرویی بود و گفت فقط پارکینگ میخوام برای ماشینهام . ما هم گذاشتیم وقتی مامان اینا امدن و تولد من هست براش بگیریم اخه تو خونه ما رسمه به مناسبت همه تولدها سامی هم کادو بگیره ( نمونه یه پدر مادر بچه ذلیل هستیم والا ).
بماند برای همون پارکینگ چقدر گشتیم . نه که فقط کادوش همون باشه ها از دیروز تا حالا کلی خرید کرده به عنوان کادو تولدش ههههههههههههههههه

یاسی جون تولد دختر گلت مبارک سامی و زوان با تفاوت یک شب به دنیا امدن.
سلام به همگی.

منم خوبم، همین دور و برام. تو فکر کادوی کوروش هستم. هرچی بهش می گم چی می خوای برات بگیرم، می گه هیچی، خیلی ممنون!!!!!!!! آخرش با کلی پاپیچ شدن فهمیدم که ماشین کنترلی می خواد (حالا هزارتا داره ها!!!!) خلاصه که موندم چیکار کنم....

شماها چطور مطورین؟؟؟؟

مریم جون کادوهای سامی مبارکککک، تولدش هم پیشاپیش مبارک.... سامی یک روز از کوروش بزرگتره (31 خرداده مگه نه؟؟؟؟).....

واااااااااااااااااای بچه ها 4 ساله شدن، چقدر زود گذشت!!!!!!!
مریم جون سامی 12 جون دنیا امد میشه 23 خرداد فکر کنم . نیست بچه ام عجوله طاقت نیاورد تا 2 تیر صبر کنه خردادی شد .

حرف ماشین را نزن که کلافه ام. بازم خوبه پسر تو یه تعارفی میکنه . سامی نه میزاره نه بر میداره قشنگ دست میزاره رو هر چی دلش میخواد. خواب و خوراکشم ماشینه

مانا جان خانم حنا تو ف ب گاهی میاد . مثل همه گرفتاره بچهاست و فعلا هم انگار تو دوران بی حس و حالی هست به قول خودش کم میاد رو نت
سلام
مارسیم جون اپتین هم برا من لیست کرده: (غیر از PS

پارکینگ ماشین که انتخاب اولشه
بعدش لاک پشتای نینجا با همه اون ادم بدجنسی هاش
بعد هم ماشین های کارتون ماشین ها
پاندای کونگ فوکارو دوستاششششش
دوچرخه
ووووووووو
حالا بگین من بیچاره چه کنم
ای جوووونم به این پسر محجوب دوست داشتنی کوروش

یعنی عمرا من بپرسم چی می خواین و اینا بگن ممنون ای لیست می کننننننننننن

مارسیم اگه باهاش صحبت کردی سلام منو بهش برسون

جالبه تولد من 1 مرداده و اپتین 31 تیره تولد من تحت تاثیر تولد اپتینه 4 ساله و کلا ما هیچی کاسب نمی شیم جز یه تبریک خشک و خالی ای بمیرم برا
سمیرا جون سلام والا منم در به درم برا وی پ ی ان یه جا رفتم گفت ماهی 7 تومن خیلی زورم اومد راستش
من همیشه 2 و نیم 3 می خریدم
مدتیه اون پسره که ازش می خریدم گم شده یعنی جواب نمی ده گوشیشو
مانا سامی هم یه مدت بود گیر داده بود یه پارکینگ بزرگ میخوام .بعد هم چون عاشق نینجاها هست میخواست نینجا بشه . منم برای تولدش ( چون دستور دادن هر کی یه کادو .کادو مشترکی قبول نداره سرتق ) یه ست کلاه کاسکت و ارنج بند و زانو بند خریدم به عنوان اینکه اینا مال نینجاها هست برای چرخ بازی و اسکوتر بازی میکنن و چون ترتس ها هم دارن این ارنج بند و زانو بد را ماجرا به خیر و خوشی تموم شد . البته دیروز عصر هم رفت از طرف خودش برای خودش یه متکای وینی پو و یه کتاب پینوکیو و یه سری عروسک خرید .تازه ادیروز قرار نبود تولد باشه و تولدش را وقتی مامان اینا امدن چشن میگیریم ...یعنی لیست جدید در انتظارمونه برای اون موقع

هههههه عجب فکری کردی مارسیم برا نینجا ها

مبارک باشه کادوهای سامی جیگرررررر
من مدتیه دارم یه کم بهشون سخت می گیرم برا خرید اسباب بازی اخه یه مدت هی گفتن می خوایم و هی ما خریدیم یهو به خودم اومدم دیدم اتاقشون در حال انفجاره و دیگه داره خوشگلیشو از دست می ده ... اهل جمع کردنم که نیستن الحمد الله کلی هم اسباب بازی نو و خوشگل اوردن می گن نمی خوایم دیگه و خسته شدیم کاش می شد حداقل اونا رو رد می کردم اتاقشون بزرگه ولی پر پر شده
سلام به همه دوستای گلم.

بنده بعد از یک هفته قطع بودن اینترنتم تشریف آوردم.

البته که قبلش هم توی اون تعطیلی ها شمال رفته بودیم و سرماخوردگی آیسا و پرپر شدن خودم حسابی مسافرت رو از خجالتمون در اورد.

یاسی عزیزم تولدت ژوان گلی یا به قول فیروزه ؛‌ملکه مورچه ها رو بهت تبریک میگم. ببخشید که با تاخیره ولی به خدا روز 22 خرداد دلم همش پیش تو و ژوان بود.

مارسیم خوبم تولد سامی هم مبارکت باشه. واقعا ببخشید که دیر دارم تبریک میگم
ببوسش اون فرشته کوچولو رو

نوشین جون از اونجاکه اومدن من به نی نی سایت دست خداست ؛ پیشاپیش تولد باربد نازنینم رو هم تبریک میگم.

دوستتون دارم
بوووووووووووووووووووووووس
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه