سلام به همه فعالان درعرصه کار و تجارت و همچنین بانوان فعال در منزل
چه خبرااااااا
هما خودشو کنترل کن !!! خوبی چه عجب بابا از این طرفا
مریمی نمی دونم به نظر من با کیک ، ارکستر و ظرف و اینا می ارزه تولدش ...نمی دونم چون من تولد دیگه ای ندارم ..فقط مامانمینا وئمامانشینا شام می یان خونمون
من هم هستم همین دوروبرا. این چند روز رو هم توی خونه پوکیدیم. هیییییییییییییییییچ جا هم نرفتیم بخاطر امتحان های کیمیا خانوم. مخصوصا امروز امتحان ریاضی داشت و باید حسابی تمرین می کرد..... خیلی خسته شدم تو خونه... اه اه اه اه.....
سمیرا جون من به همون دلیل که گفتم یه مهمونی به فک و فامیل بدهکارم مجبورم که تو خونه براش تولد بگیرم.... راستش رو بخوای اصلا اصلا هم حال و حوصله پارسال و اون تدارکات مفصل تو خونه رو ندارم..... خلاصه بدجوری توش موندم!!!!!
هما جونم خوشحالم که یه سری بهمون زدی خوشگلم.... دلم خیلی تنگیده بود واست....
هما جون قبول شدن همسرت مبارک . خیلی دلمون برات تنگ شده .ف ب هم که دیگه نمیای یباره ازت بی خبر موندیم .
مریم جون تو خونه تولد دور همی خیلی خوش میگدره البته اگه خاواده ها مچ باشن با هم وگرنه فکر کنم برای خود بچه ها بین همسن و سالهاشون بیشتر سرگرم کننده باشه.
سمیرای مو قشنگ خوبی .کجایی کم پیدایی ف ب هم که نمیای دیگه
هما جان قبول شدن همسرت رو تبریک میگم . با یه قرار موافق موافقمممممممممممممم با بچه بدونه بچه هر چی شما بگید در ضمن هما اون پا انداختن رو پا رو من با وجود سامیار بعید میدونم ولی هستم
سمیرا خوشگل خانوم در چه حالی مادر تو چرا دیگه فیس نمیایی
وای مریم جون چقدر سخته که بچه ها امتحان داشته باشن یه چند ساله دیگه ما هم گرفتار میشیم انشالله امتحاناتشو به خوبی تمام کنه واسه کوروش هم خوبه که تو خونه میگیری به قول تو یه تیر و چند نشون انشالله کیمیا هم کمکت میکنه خیلی خسته نمیشی
من هم یه تولد واسه سارینا و سامیار دو تایشون میگیرم منتها هنوز تاریخشو مشخص نکردم
مانا جان خوبی فسقلیات خوبن ببوسشون مادر تو چرا تو فیس نمیای بیا مادر خوبه
مارسیم تو هم پسملی رو ببوس
بقیه اهالی نی نی سایت قسمت تیر 87 عاشقتونم زیاددددددددددددددددددددد
ما هم تعطیلات شمال بودیم خوب بود جای همگیتون خالی
زن قـــــداست دارد .... بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود ! نه نـــــر ... !!!
ما هم هستیم .... فیلم تنها در خانه 5 در خانه بازی می کردیم تعطیلات !!! همسرکه شبا می رفت سر ساختمون صبا هم می خوابید ..من . ساتیارم در خانه تو سر و کله هم می زدیم
هی بیاید بگید من هستم قرار و من می یام من اله من بله خوب بگید کی کجا چگونه تابستون تموم شداااا!!! از ما گفتن
مارسیم جون چطور مطوری والا ما اینترنتمون قطعه الانم یه چند صباحی هست اقدام کردیم هچی به هچی !!!
دیگه اینکه به نظرتون ساتیار و کاراته بزارم یا شطرنج؟؟؟
اییییییییییییییییییییی انقدر بدم می یاد سوال ادم با سوال جواب می دن
به نظر من باله خیلی خیلی واسه دختر خوبه ...نقاشی موافق نیستم ..اخه می گن بچه ها باید تو کشیدن خیلی ازاد باشن به عبارتی تکلیف نشه ..یاد داده نشه ...تخلیه بشن هر چی دوست دارن بکشن
مونا شطرنج به خاطر این می گم که خیلی علاقه داره تقریبا همه کلاسای شطرنج مهدو می ره !! با اجازه خودش ولی نمی تونه دست بزنه!!! چیدمانو کمی یاد گرفته خیلی برام جالبه ..
کارته ام می گم نره وحشی تر بشه والا من حوصله ندارما
راستی شنا چطوره ؟ چند می دی ؟ خودت می ری باهاش یا تنها می ره ؟ چیزی یاد گرفته؟؟ پسرونه هم داره ؟؟؟؟؟ چون پسرم تو شنا هم خیلی علاقه نشون می ده ماشالله از هر دستش یه هنری می باره ولی قصد ازدواج نداره ..... در راستای چسو فیس و افاده !!!!!!
سمیرا بابت اینکه میگی دور از جونش بچه وحشی میشه موافقم همون شطرنج بزار بره آروم یه گوشه بشینه شطرنجشو بازی کنه مادر هههه
سارینا رو یا خودم میبرم یا با عمه بزرگش میره روزهای فرد ساعت 5 تا 6:30 کلاسش خصوصیه برای 12 جلسه 250 تومان بد نیست مربیش میگه نیم ساعت 45 دقیقه خوب گوش میده بعدش دیگه حوصلش سر میره همش دوست داره آب بازی کنه میگه بهتره از 5 سال به بعد کلاس آموزشی باشه واسشون که بهتر بفهمن ولی تا حالا خوب بوده چون خیلی خیلی دوست داشت شنا گذاشتمش خیلی هم فشار نمیارم که حتما" حتما" یاد بگیره یخورده هم که یاد بگیره خوبه حالا پیشرفته فوقش 5 سال به بعد میزارم ولی میگم تا الان که خودش خیلی راضیه و دوست داره برای پسرها هم داره روزهای زوج پسر ها هستن اتفاقا" پسر جاریم میره اونم راضیه
زن قـــــداست دارد .... بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود ! نه نـــــر ... !!!
سمیرا شطرنج خیلی خوبه برا ذهن .مخصوصا از بچگی که یاد بگیرن . کاراته هم جالبه برای پسرها ولی کم دعوایی هستن تازه اموزشم بدیم بهشون ؟
مونا باله خیلی قشنگه برای دختر ولی نقاشی به نظر فعلا بزار تفریحی بکشه بزرگتر که شد بزارش تکنیکی یاد بگیره
من هم یکماهه دربدر ثبت نام سامی هستم برای مدرسه . چند جا رفتیم مصاحبه. یه مدرسه امریکایی را دیدیم و پسندیدیم . خوبیش هم اینه از پیش دبستانی تا دبیرستان را داره . دیگه جا بجا کردن نداره . ولی وقتی باهاش مصاحبه کردن خود مدیرشون گفت بچه های 4 تا 5 ساله را مقدمات انگلیسی را یاد میدن و خود سامی انگلیسی حرف میزنه و اموزش اساسی از 5 سالگی شروع میشه و اگر میخوایین امسال هم بچگی کنه و بازی کنه و از سال بعد ثبت نامش کنین . ما هم به احتمال زیاد امسال مدرسه ثبت نامش نکنیم و بعد از امدن مامان اینا و خنک شدن هوا چند ماهی بفرستمش کلاس موسیقی یا کاردستی .
ما هم جایی نرفتیم فقط دو روز رفتم خونه دوستمون موندم با بچه ها و بسیار هم خوش گذشت مثل همیشه
دیگه این که منم دارم انا رو می ذارم شنا ولی برا اپتین فکر کردم زوده اخه من همیشه فکر می کنم اپتین هنوز کوچولوهه نیست ته تغاریه بچه م برا همینه.
انا دو ساله نقاشی می ره خیلی چیز میز یاد گرفته و پیشرفت کرده خودش هم علاقه داره باله هم یه سال رفت ولی بعد گفت خسته شدم سخته! منم دیگه بهش گیر ندادم حالا امسال تابستون ببینم راضی می شه بره یا نه. می خواستم اپتین رو بذارم موسیقی چون خیلی علاقه داره ولی گفتن زوده بذار از 5 سالگی چه می دونم والا شطرنج خیلی خوبه اگه خود بچه علاقه داشته باشه اپتین هم مهره ها رو درست می چینه و اسم همه رو هم بلده ولی بازی به سبک خودش می کنه هر کدومو دلش خواست شوت می کنه بیرون ههههه
ولی کاراته رو نیستم این پسر من که خودش صبح تا شب لگد می ندازه این لاک پشتای نینجا رو می بینه و عاشقشون شده منو بیچاره کرده کیک تولدش رو هم نینجا می خواد ووووووی فکر کنین کیک سبز لجنی اییییییی
مارسیم جون می شه بگی شهریه این مدرسه امریکایی چنده و چه جوریه ؟اخه گوش شیطون کر شاید روزی اومد که ما هم بعله!!!
راستی یه راهنمایی هم می خوام : این پسر من همه ش کله ش تو گوشی های مردمه برا بازی و از اونجایی که نه من و نه باباش اصلا گوشی باز نیستیم و گوشی هامون معمولیه می خوام براش یه وسیله ای بخرم که بازی های فینگر تاچ داشته باشه شما می دونین همچین چیزی هست یا نه و اگه می دونین اسمش و قیمتش رو هم بگین شاید برا تولدش بخرم ممنون می شم.بووووس
مانا جون این مدرسه که ما دیدیم با روتین امریکا تدریس میکنه و از همون ابتدایی هم انگلیسی و فرانسه را تدریس میکنن یعنی سه زبان را از پایه تقویت میکنن . ترمی 10 هزار درهم بود با اتوبوس مدرسه .قیمتها اینجا باید بگردی تا قیمت مناسب پیدا کنی . هر جایی یه جوره .
مانا جان اینجا یه مدل بازی ویدیویی هست که سامی هم عاشقش شده اخه سامی هم خوره بازی با مبایل داره اسمش را نمیدونم ولی یکم قیمتش بالاست فکر کنم
مانا جان اینی که سامی دیده و پاش تو یه کفش مونده میخواد اسمش psp سونی هست . فکر کنم بهش کنسول هم میگن . خیلی امکانات داره مثل وای فای و بلوتوث و البوم عکس و ویدیو و .....فول تاچ هم هست . ولی اینجا قیمتش حول و حوش 400 - 500 تومنه حدودا .
مرسی مارسیم جون از اطلاعاتی که دادی گلم بووووووس.حالا فعلا به خودش نگفتم که می خوام براش بخرم گفتم اول مطمئن شم بعد که نیفته به جونم البته خیلی هم گیر نمی ده بچه م ولی خوب گوشی موبایل می بینه دیگه ااااابرو ریزی ههههه
اینی که می گی اگه اونجا 400 500 باشه اینجا حتما یه تومنه