2777
2789
سلام به همه ...

به نظرتون اینجا تاپیک تیر 87 هست یا من در رو عوضی اومدم تو ؟؟؟!!!

سمیراجون مبارک باشه . من هم هفته پیش طی یک عملیات انتحاری موهامو کوتاه کوتاه کردم و کمی روشن. نمیتونم بگم مهرداد ذوق کرد یا ناراحت شد چون از صورتش هیچی حدس نزدم...

بقیه کوشین پس ؟؟؟
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم منم همین مشکل رودارم
اماپسرکم خجالت میکشه ببندمش یک مکافاتی باهاش دارم
باباش دستش رومیگیره من هم بقیه کارهارومی کنم.....
کمک...
باهاش چکرکنم؟
جدیداشب ادراریش شدیدترشده.....
گاهی اوقات خودش صبح یوااشکی بلندمیشه پوشکش رودرمیاره میندازه بیرون.....
گاهی هم که می خوادبره دست شویی
میادبیدارم می کنه باهم میریم بعددوباره میبندمش
چاره ای ندارم راستی برای یک پسربچه10ساله چه نوع پوشکی خوب است؟
اخه باحقوق معلمی به جان خودم دارم برجی نصف حقوقمون بره پوشک این مردگنده میره!!!
کمک
کمک
کمک
سلام دوستان . من که یادتونم ( نه )
سمیرا تجسمت که میکنم با اون صورت خندونت باید این رنگ مو خیلی جذابت کرده باشه . ای کاش یه عکس میزاشتی تو ف ب ببینیمیت

مانا جون مبارک عینک دخترکمون باشه . ناراحت نباش اصلا هم جلوی خودش ناراحتیت را بروز نده و اجازه نده به غم تو دلت پی ببره . چون فکر میکنه مشکل خاصی داره و تو روحیه اش اثر میزاره . .ما هممون عینکی هستیم تو خانواده مامان . ارثیه از نوجوانی چشممون ضعیف میشه . ولی برای دخترت که سابقه نداشته تو خانوادتون احتمالا تا چند وقت دیگه خوب میشه اگر مدام عینک استفاده کنه .

درنا تو هنوز ایسا را پوشک میکنی . ای بابا عادتش بده هر جوری هست . برای شب ادراریش دکتر نبردیش؟
سلام و صد سلام
دری نمیری اینجا رو کردی تاپیک شب اداری ...ولی خدایی اومیدوارم مشکل همه دوستان حل بشه ، من خدایی اطلاعاتی ندارم واسه کمک ولی واقعا دلم واسه پسر فرشته کباب شد ..الهی ..اشکالی نداره یه کم بگذره و بزرگتر بشن این مشکل حل می شه

مارسیم مرسی قربونت برم ...خدایی خیلی رنگ باحالی صورتی ولی تصور کنید تو این بگیر بگیر من جرات نمی کنم از خونه بیرون برم خدایی .....اصلا حوصله ندارم بگیرنو .....اه اه کوه می ری هستن ، پارک می ری هستن ..پاساژ..... تففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففف

درنا حتما خوشگل شدی خیلی عزیزم مبارک باشه

مونا خوبی؟ سارینا و سامیار خوبن ..بابا یه قرار پارک دلاورانی بزار لااقلکن....

بقیه دوستان من هستم همین دور و براااااااااااااااااا
سلام به همه

سمیرا خدا به سر شاهده که دیروز میخواستم بهت بزنگم بریم پارک داشتم شمارتو پیدا میکردم بزنگم جناب همسر زنگ زدن که دارن میان دنبالم که بریم خونه مادرش این شد که نشد وگرنه بد به یادتمممممممممم

بابا ردیف کنید یه قرار بزاریم دیگه نامردا

ولی خدائیش با خوندن این پستا یه دلشوره بدی به جونم افتاده سامیار رو چه جوری از پمپرز بگیرم سارینا همسن سامیار بود قشنگ میرفت دستشویی سامیار 10 روز دیگه دو سالش میشه باید برم تو کار پوشک گیری ای زورم میاد

فرشته خانوم ناز من هم اطلاعاتی ندارم که در اختیارت بزارم با یه دکتر یا یه دکتر روانشناس صحبت کنی بهتره
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
عزیزمی ....چاکر خواتم

عزیزم پز سارینا رو نده ...هر که ندونه من که می دونم سارینا رو تو از پوشک نگرفتی .....اگه سامیارم پیش مادر بزرگش بود تا الان قشنگگگگگ می رفت دستشویی ...هاهاهااااااااااااااا خوب حالا وساه چی گارد می گیری ...گفتم جو عوض کرده باشم ...

به خدااااااااااااااااا منم قرار می خوام بددددددددددددددددددددددد
ممنونم ازهمه دوست های گل گلی خودم بابت راهنمایی هایی که من رو کردید!!!

موناجونی ممنونم (باچندتاروانشناس صحبت کردم)اماشانس بدمن ارسیه!
همشون میگن بایدصبرکنی امامن جدیداتصمیم گرفتم ازداروگیاهی استفاده کنم!
آخه خیلی زشته یک پسر10 ساله پوشک بشه نه؟

سمیراجون ازنظرشماهم ممنون دوستتون دارم!راستی منوتوی جمعتون راه می دید؟

یک چیزدیگه اینکه برای پسرم اگه لازم شدازپوشک استفاده کنم چه مارکی استفاده کنم؟ اصلا همچین سایزی توی بازارهست؟
همتونو دوست دارم.گل گلی ها!
اخه یکم چاقه!
سمیرا حرفشونا نزن که یکی از دلایلی که حسام راضی نمیشه بیاییم ایران همین بگیر بگیر هست . دفعه قبل که امدیم خیلی حرص خورد از دستشون .

مونا پسرا دیر تر از دخترا کنترل میکنن جیششون را . یکم دیگه بزرگتر میشه راحت میتونی از پوشک بگیریش

فرشته جان پوشک های بزرگ فکر کنم باشه .از داروخانه بپرس بر اساس وزن پسرت بهت میگن چی خوبه .
دختر خواهر شوهر من تا 7 سالگی شب ادراری داشت ولی دکترش تشخیص داد که به علت عادت کردن هست که تمایلداره بامبرز بشه . حتی برای بیرون رفتن هم مشکل داشتن. یه مدت بدون بامبرز شبانه روزش اشک بود ولی یکی دوبار که جاش را خیس کرد دیگه از خجالتش یاد گرفت اگر جیش داره باید بیدار بشه بره دستشویی .
marsim ازشماهم متشکرم عزیزم.امامن پسرکم رو پوشکش نمی کردم که بگیم عادت کرده باشه!

ازوقتی شب ادراریش شروع شدبعدازدکتر......روانشناس.....کلی دارو...روکردم به اینترنت که اینجاروخوندم
فک کردم پوشک شایدخوب باشه!
اماتصمیم گرفتم ازداروگیاهی استفاده کنم وشباگلم روپوشک!
راستی دوستان کسی تجربه ای ازداروگیاهی اگه داره بگذاره خوشحال میشم.بخونم!
همتون رودوست دارم!
بوسسسسسسسسسس
راستی مونای عزیز سعی نکن زیادروکوچولوت برای ترک پمپرز فشاربیاری!

نمی دونم ولی شایددرآینده خدایی نکرده به حال وروزپسرک من دچاربشه!

بگذارهروقت خودش خجالت کشیدازاینکه مثلا جلوی باباش باپوشک باشه!وناراحت شداون موقع بگیرش!

البته که صلاح مملکت خویش خسروان دانندوبس!!