2777
2789
سلام به همگی

روز زن و مادر هم به همتون مبارک سمیرا جان اداره ما یه کارت هدیه 100 تومانی داده البته فعلا شارژ نیست بعدا" شارژ میشه .ههههههه

چه خانومی شده این آناهیتا عینکش هم خیلی بهش میاد مانا جان

راستی چرا وبلاگاتون رو آپ نمی کنید تنبلا
مرسی سمیرا جون
مرسی مونا جون
مرسی فدرا جون
بوس بوس بوس

چی بگم والا ما که اصلا تو خانواده نداشتیم خودم و شوهرم هم عینک نمی زنیم ولی دکتر می گفت خیلی شایع شده تو بچه ها ما هم خیلی اتفاقی تو همین طرح بینایی سنجی فهمیدیم.گفتم تی وی گفت ربط نداره گفتم تغذیه گفت ربط نداره گفتم ژنتیک گفت 30 درصد ربط نداره ای بابا اخرش خودمونم نفهمیدیم چرا؟

ولی چیزی که هست یه حس ناراحتی مشترک بین و من و شوهرم که هی به هم نگاه می کنیم و بدون این که حرف بزنیم اه می کشیم خواهر. ....حالا این که چیز کوچیکیه بچه ها ولی خدا به داد مامان باباهایی برسه که دور از جون همه مون بچه هاشون بیماری های خاص دارن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام به همه

مانای عزیز
من هم هنوز نتونستم آیسا رو از پوشک شبانه بگیرم. گاهی حتی دم دمه های صبح باید پوشکش رو عوض هم بکنم. البته نمیدونم این موضوع میتونه ارثی باشه یا نه. ولی من خودم چون شب ادراری داشتم بعید نیست که آیسا هم داشته باشه ....
در مورد عینک پرنسس ت هم ناراحت نباش. خیلی از مواقع بچه ها به مدرسه که برن چشمشون دوباره به شماره اصلی برمیگرده و دیگه نمیخواد که عینک بزنن. در ضمن عزیزم اصلا خودتونو ناراحت نکنید. به قول خودت اینقدر مشکلات جور و واجور برای بچه های دیگه هست که این یدونه توش گمه.

سمیرا جونم مرسی از اینکه به یادم هستی. بووووووووووووووس

همتونو دوست دارم هوارتا

خیلی ممنون که در مورد جمعه تحویلم گرفتید !!!
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
مانا جون چند تا تاپیک هم در مورد شب ادراری پیدا کردم و خوندم که فکر کنم بدت نیاد

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=213976&postID=9128654#9128654

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=208438&postID=8720261#8720261

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=207993&postID=8694438#8694438

شب‌ ادراری‌ عبارت‌ است‌ از ادرار کردن‌ غیرارادی‌ به‌ هنگام‌ خواب‌ اتفاق بیافتد این‌ اختلال‌ در پسران‌ شایع‌تر از دختران‌ است‌.

ترکیبات دارو از گیاهان گرم مزاج و همین طور از گیاهان تانن دار که باعث تقویت اعصاب و برطرف شدن دلهره و رفع اضطراب ونیز مخصوصا از گیاهان که دستگاه تناسلی را تقویت و از مزاج رطوبتی بودن که عامل اصلی شب ادراری افراد می باشد تشکیل شده که بسیار موثر و مجرب و درمان قطعی این بیماری می باشد این دارو حالت دلهره و اضطراب کم کرده و همچنین باعث تقویت و گرم مزاجی بدن و دستگاه تناسلی شده که به صورت معجون خورده می شود

(از علل آن )موارد زیر شایع‌ترین‌ علل‌ یا پرطرفدارترین‌ تئوری‌ها هستند: ـ وجود یک‌ بیماری‌ زمینه‌ساز، مثل‌ دیابت‌ یا عفونت‌ مجاری‌ ادراری‌ ـ کوچک‌ یا ضعیف‌ بودن‌ مثانه‌، به‌ طوری‌ که‌ نتواند میزان‌ ادرار تولیدی‌ به‌ هنگام‌ خواب‌ را در خود نگاه‌ دارد. ـ مشکلات‌ روانی‌ ناشی‌ از استرس‌ یا جداشدن‌ از مادر ـ عمیق‌ بودن‌ خواب‌ کودک‌

شما پدران و مادران می‌دانید که شب ادراری کودکان تا چه سنی امری طبیعی است. به اعتقاد پزشکان به طور معمول کودکان در سن 3 تا 4 سالگی می‌آموزند که شب‌ها ادرار خود را کنترل کنند اما شب ادراری تا 6 سالگی و حتی گاهی تا 7 سالگی امری طبیعی است. براساس این تحقیقات در 5 سالگی 15 درصد کودکان و در 6 سالگی 10 درصد مبتلا به شب ادراری هستند که 60 درصد آنها را نیز پسرها تشکیل می‌دهند. در اکثر موارد شب ادراری خود به خود برطرف می‌شود ولی اغلب موارد ترس و نگرانی در کودک و والدین مشاهده می‌شود و 20 درصد کودکان که شب ادراری دارند عدم کنترل ادرار در روز هم دارند.

انواع شب ادراری‌

شب ادراری‌های کودکان به دو دسته تقسیم می‌شود:

دسته اول: کودکان خردسال زیر 5 سال که هنوز مراحل کنترل ادرار را در طول شب نیاموخته‌اند.

دسته دوم:کودکانی که بعد از 3 ماه متوالی قادر بوده‌اند شب‌ها خشک بخوابند مجددا دچار ناتوانی کنترل ادرارشان شده‌اند، علل مختلفی در این نوع شب ادراری موثر است نظیر طلاق

والدین، مرگ یکی از والدین، تولد کودک دیگر، ترس و اضطراب از دست دادن مهر و محبت والدین، جلب نظر والدین، ترس از تنبیه و در بچه‌های بزرگتر مشکل در مدرسه و دوستان و در کل هیجانات مختلف همچنین مشکلات کلیوی، مثانه، مجاری ادراری، عفونت‌های گوناگون سیستم دفاع ادرار نیز موثر است.

ثابت شده است عوامل ارثی و سوابق والدین نیز در بروز شب ادراری موثر است به باور کارشناسان و پزشکان باید توجه داشت همان‌طور که زمان راه افتادن و حرف زدن بچه‌ها با هم متفاوت است، روند بالا رفتن ظرفیت مثانه و زمان قدرت کنترل مثانه نیز در کودکان ممکن است باهم متفاوت باشد.

مهمترین اقدام درمانی توجیه کردن والدین است که شب ادراری غیرارادی است و به هیچ وجه نباید کودک تنبیه یاسرزنش شود. دیگر اعضای خانواده نیز نباید کودک را به علت شب ادراری مسخره کنندبه گفته پزشکان، یکی از عوامل بسیار مهم در شب ادراری که‌ به تازگی بسیار اهمیت پیدا کرده است،
مانا جون و درنا خانوم سلام
منم همین مشکل و با دخترم دارم بچه های شما چند ساله هستن؟؟
مانا جون دخترت همینه که عکسش رو گذاشتی یا دو تا بچه دارین؟
درنا جون چرا دیگه عوض می کنی شبا؟
واسه مهمونی یا بیرون چیکار می کنین؟
شما از چه پوشکی استفاده می کنین؟
سلام روژین جان
دخترم همینه ولی من دوتا بچه دارم و مشکلم با پسرمه که هنوز 4 سالش نشده ...دخترم 5 سال و نیمه ست و مشکلی نداشتم باهاش اصلا... پسر من فقط شبا نمی تونه بیدار شه اونم به خاطر این که خیییییلی خوابش سنگیه من برا بیرون و مهمونی باهاش مشکل ندارم خدارو شکر می گه و می برمش
پوشک هم من مولفیکس استفاده می کنم.
مانا اگه شب بخوای جایی بمونی؟
یا مسافرت چی کار می کنی من که 100 بار بیدار می شم آخه یه بار خانه خواهر شوهرم این کارو کرد اونم وس واس مردم از خجالت رفتم واسش دوشک نو گرفتم
به خود بچه چی گفتی؟
دخترت اصلا اینجوری نبود؟
سلام دوستان

طی یک عملیات انتحاری رفتم موهامو بلوند کردم با های لایت صورتی و زیر مو صورتی

الان خیلی خوشحالم !!!!!!

یعنی باید قیافه سهیلو می دید چه ذوقی کرده بود!!!

خلاصه هر کی می خواد منو مهمون دعوت کنه چون خیلی با کلاسم الان!!!!
جانممممممممممممممممممممممممممممم سمیرا دیدنی شدی باید دید حتما" تو رو مبارکه
کی بیاییم خونت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!

زمین بازی

کلاسهای آموزشی

برگزاری جشن های تولد

جشن آغاز تابستان

باشگاه کودک تماشا : شهرک غرب . بلوار شهید فرحزادی . خیابان طاهرخانی . پلاک 61 . برج تماشا . باشگاه کودک تماشا .

تلفن : 22374857
سلام بچه‌ها
به یه مامان سردرگم کمک کنید .

خواهشاً به من پرستار کودک معرفی‌ کنین .

بچّم ۱۳ ماهشه و تا یه ماه دیگه باید برگردم سر کار.

می‌خوام آدم با حوصله و تمیز باشه من مرکز شهر حدودای انقلابم.

اگه مهدکودک خوب هم میشناسین معرفی‌ کنین.

اگه میشناسین به ایمیلم پیام بدین ممنون
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=777159
ببینین ضرر نمی کنین
کفش مارکدار سایز 37.5-38 انگلیس ( سایزش استاندارد هست )
پاخورش خیلی شیکه
لباسای در حد نو و نو
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=784979&PostID=30752364#30752364
سلام عزیزم منم همین مشکل رودارم
اماپسرکم خجالت میکشه ببندمش یک مکافاتی باهاش دارم
باباش دستش رومیگیره من هم بقیه کارهارومی کنم.....
کمک...
باهاش چکرکنم؟
جدیداشب ادراریش شدیدترشده.....
گاهی اوقات خودش صبح یوااشکی بلندمیشه پوشکش رودرمیاره میندازه بیرون.....
گاهی هم که می خوادبره دست شویی
میادبیدارم می کنه باهم میریم بعددوباره میبندمش
چاره ای ندارم راستی برای یک پسربچه10ساله چه نوع پوشکی خوب است؟
اخه باحقوق معلمی به جان خودم دارم برجی نصف حقوقمون بره پوشک این مردگنده میره!!!
کمک
کمک
کمک