2777
2789
سلام به همه دوستای خوبم

اول از همه اینکه ....

فیروزه عزیزم؛ تولدت مبارک باشه. امیدوارم سالهای سال در خوشی زندگی کنی وبرقرار باشی.
بوووووووووووووووووووس

خوب خوب خوب .... میبینم که حسابی جمعتون جمع است و گلتون کم است !!!

الان بنده بعد از یک سقوط از پله هامون که چند روز پیش رخ داد و پرپر شدن بعدش که دیروز رخ داد ؛ با بدن له و لورده در خدمتتون هستم.
دلم واقعا برای همتون تنگ شده و از صمیم قلب امیدوارم بالاخره برنامه ای جور بشه تا همدیگر رو ببینم

پیشاپیش هم روز همگیمون مبارک.
دوستتون د ارم
بوووووووووووووووووووووس
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همگی.

اول از همه، هما جونم تولدت مبارکککککککککککککککککککک خانومی. ایشاالله سال های سال شاد و سرحال و موفق باشی و با نوه و نتیجه هات تولدت رو جشن بگیری. راستی امسال کادوی تولدت حتما خیلی ویژه است چون تقریبا با روز مادر یکی می شه!!!!!!!!!!!! خوش بگذره عزیزم. بوسسسسسسسسسسسسس.

دری جون مراقب خودت باش مادر....

سمیرا رو هم که دیروز دیدم سوار بر رخش سفیدددددددددددد...... داشت می رفت سر کار. سمیراجون بیا یه کارناوالی چیزی راه بنداز بلکه از خمودگی اومدیم بیرون..........بوسسس.
سلام دوباره ....

همای عزیزم تولدت مبارک

مهتاب گلی خوبم تولد تو هم مبارک باشه .

امیدوارم سالهای سال زنده باشید و برقرار.

سمیرااااااااااااااااااااااااااا کجائی مادر ؟؟؟ کارناوالت کوش پس؟؟؟؟

مامان بچه ها ی مرسی از توجهت. امیدوارم شما ها هم خوب و خوش باشید

تا بععععععععععععععععععد
سلام به همگی

خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

ممنون از لطف همگی بابت تبریکات تولد از طریق پیامک . ف ب . اینجا . خیلی ماهید به خدا . دوستتون دارم

فیروزه عزیزم . دوباره تولدت مبارک . برات بهترین ها رو آرزو دارم عزیزم .

مهتاب جونم تولد تو هم پیشاپیش مبارک . من فردا از اداره دسترسی ندارم . برای همین الان نوشتم . امیدوارم سالین سال در کنار عزیزانت شاد و سالم باشید .

سمیرا جونم شرمنده شرمنده . به خدا اوضاعم سر کار خوب نیست اصلا . باهات تماس میگیرم در اسرع وقت .

راستی روزتون هم پیشا پیش مبارک

مادر بی انتها ترین جاده روح است . عشقی که زاییده اش . آرامشی هست که فضا را انکار میکند. و زمان را باطل...گر چه ممکن است من در کنار او نباشم .........ولی او و عشق او همیشه با من است .
و مرا آرامشی بی نظیر ..... من در دنیای مادرم باشم یا نباشم......ولی میدانم مادرم همیشه با من است .... عشقش...جاده و مسیر روح من است ......روز ت مبارک...همیشه روز تو است مادر...........
روز همه زنان و مادران مبارک........روز شما دوستای خوبم هم مبارک
دوستان گلم
اول هفته ای اعلام کردم که نگید دیره و وقت نداریم و این داستان ها ....

این جمعه کیدز کلوپی هاش صلوات .....

من و مهتاب عزم جزم کردیم که بریم.... بیائین و سعی کنید خودتون رو دو حرفی هم نکنید....
سلااااااام

اول از همه روزمونو به همه دوستای گلم تبریک می گم .بووووووس
دوم این که کلی پست خوندم و الان هنگ کرده ای بیش نیستم که بخوام جواب بدم...

سوم این که نمی تونم تو قراراتون شرکت کنم و بیام تهرون گریههههههههههههههههههههههه

چهارم این که تولد هما جونم مبارک

قوربون این کوروش خان توپولی هم برم چشم حسود کور!

مارسیم جون پس ادت کنم رفتم ...

مونا دقییییییقا مامان منم همین جوابو بهم می ده ...سمیرا جونم حرص نخور بابا تو کار خودتو بکن اونا هم کار خودشونو بالاخره بزرگ می شه می فهمه که کی به کی بوده ؟ البته می دونم جواب بیخودی دادم بذار به حساب هنگیم!!!!
بچه ها من هنوزنتونستم اپتینو از پوشک شب بگیرم ))))))):

1 ماه تموم 3 ساعت به 3 ساعت با زنگ موبایل بیدار می شدم و می بردمش دستشویی خوب بود ولی چند شبه تا می رسم بهش همه جا رو صفا داده
الهی بمیرم کلی هم ناراحت می شه و معذرت می خواد ): ...خلاصه مردم انقدر که پتو و ملحفه شستم و تشک خوشخواب نازنین رو هی شامپو فرش و بخار شور کشیدم دیشب دوباره پوشک خریدم و تا صبح تخت خوابیدم ....

کسی هست ایا با من همدردی کند ؟یا نه همه تون بچه هاتون ماه می رن دستشویی و از این بدبختی ها ندارین هان؟؟؟
سلام به همه

روزتوننننننننننننننننننننننننننن مبارکککککککککککککککککککککک دوستای گلمممممممممممممممممممممممممممممممم

فیروزه ، هما ، مهتاب شما دوبله مبارککککککککککککککککککککککککککک تولدتانون حسابی مبارک بابا همت می کردید به مناسب 3 تا توئلد روز زن یه مهمونی می دادید کلی هم بقیه رو دل شاد می کردید والا به خدا

مانا یه مدت دوبار پوشک کن یه 2 ماهی شاید هنوز اماده نیست .مخصوصا شبا رو که حتما پوشک کن

دری بابا چه عجب ؟ بلا نمونده که سر تو نیاد ااااا یه کم مراقب باش یه دو تا اسفند دود کن بهتری ؟ اوضاع و احوالت خوبه ؟

بچه ها خیلی روزتون مبارک ...حرصم می گیره این اداره ما به روشم نمی یاره روز زنه !!!

الان می خوام یه نوشته پرینت کنم به خودمون تبریک بگم بزنم به بورد ....شاید روشون کم بشه والا

دیگه اینکه دوستتون دارم هر کی نیاد سوسک بشه الهی

دری شاید منم برسم بهتون همون 11 صبح دیگه /؟؟؟؟

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=222653&PageNumber=2

بچه ها شوهر منم برام یه سرویس طلا گرفته شامم بیرون دعوت کرد اونجا داد یه گارسون لا به لای یه سبد بزرگ گل بهم داد با موزیک لایت

طرح دق دادن دوستان متاهل
سلام دوباره
سمیرا جون اره همین کارو کردم البته روز خوبه ها یه سالی می شه بیرون هم اصلا مشکلی نداره از وقتی مهد می ره جیشش رو می گه هر جا باشیم می برمش ولی شبا نه یه شب خوبه یه شب نه منم گفتم قضیه دیگه داره لوث می شه و بچه م بهش استرس وارد می شه گفتم گور بابای چند بسته پوشک دیگه خودشو عشقههههه

بچه ها من خیلی دلم گرفته ....ااخه دخملم عینکی شده ): و از اونجایی که اصلا دور و برمون نداشتیم از این سن خیلی ناراحتم خصوصا که شماره ش هم بالاست ...

امروز برا اولین بار زد خیلی ذوق داشت اولش ولی بعد از چند ساعت کلی گریه کرد و گفت نمی خوام خوشم نمیاد منم گریه م گرفته بود به زور خودمو کنترل کردم الهی بمیرم براش ):
سلام
کجایید بابا

وای عزیزم چه خانومی شده این اناهیتا ....خواهرشم که خواستنی

عزیزم چرا چشاش ضعیف شده دکتر چیزی نگفت؟؟؟ ناراحت نباش عزیزم یه مدت بزنه بزرگتر بشه یا لیزر می کنه یا لنز می زاره ..بوس

مونا می یای حاضری می زنی یا برم دم خونه مامانت
سلام به همه

هما جان با تاخیر تولدت مبارک ببخش تو رو خدا شرمندت

سمیرا تهدید کردی ترسیدم اومدم حاضری بزنم

جانم آناهیتا الهی چه خانم شده مانا جان ناراحت نباش انشالله بعد یه مدت عینک زدن خوب میشه باز خدا رو شکر تو این سن فهمیدی بزرگتر که بشه بهتر میشه دختر و ژسر گلت رو هم ببوس

من رفتم فاز بی اعصابی به همین دلیل نمیام خوب بشم جن ام برن برمیگردم ههههههههه
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!