2789
سلام به همه

بچه ها جان هر کس که دوست دارید برام دعا کنید میخوان واحدمو عوض کنن جای که میخوان منو بفرستن افتضاحه بخدا اشکام داره همینجور میریزه جانه من یه بار هم که شده از ته دلتون برام بخوایید تو محل کارم جامو عوض نکنن قربونتون برم که اول صبحی حالمو کردن تو گونی

از طرفی هم دو جوجه مریضن و مهد نرفتن
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلامممممممممممم

خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوش میگذره؟؟؟؟؟؟؟ توروخدا بیاید اینجا یه گردگیری بکنیم و اینجا رو راه بندازیم . خیلی سوت و کور شده!!!!!!!!!!!

سمیرا رفتم . جاتــون واقــــــــــــــــــــــــــــــعا خالی یعنی خیــــــــــــــــــــــــلی ها .
من و مامان و الینا . هیچکس دیگه نیومد ولی من تصمیم گرفته بودم که حتما برم . از ساعت 30/10 تا 30/6 (البت بعداز ظهر) تو آب بودیم . یعنی نمیدونید نمیدونید الینا چه حالی کرد. هر کس دختر داره و نره اینجا واقعا اول در حق خودش ظلم کرده که نمیتونه اینقدر ذوق و خوشحالی بچه اش رو ببینه . یعنی اصلا یه وضی ها . نمیومد غذا بخوره . نمیومد آب میوه و... بخوره . یعنی اصلا راه نمیرفت فقط میدوید روی این سر سره ها و .... خیلی خیلی حال کرد . آخرشم به زور و کلک آوردیمش . من و مامانم داشتیم از حال میرفایم . بعدش تو ماشین تا من استارت بزنم الینا بیهوش .

مونا جونم برات انرژی مثبت میفرستم امیدوارم کارساز باشه ولی حرص نخور . ایشاله هر چی به صلاحته .

راستی یه گله بزرگ از دوستانی که براشون اس ام اس میفرستی جهت اطلاع رسانی و تورو به پ ش م شون هم حساب نمیکنن . والا . اقلا یه" تشکر "یانه "یه باشه حالا ببینم" یا " نه نمیتونم ". !!!!!!!!!!!!!!!
ببخشید این موضوع رو میگما ولی من چون دوستتون دارم و اس ام اس مسدم که با هم بریم و فک میکنم اینطوری بیشتر به همه خوش میگذره وقتی جواب نمیگرم حس بدی از دوست داشتم زیاد یه طرفه بهم دست میده . واسه همین مطرح کردم . خوب ولش کنیم بگذریم .

من بازم دوستتون دارم . خیلی زیــــــــــــــــــــــاد .
هما جان انشالله همیشه خوش باشی الهی که الینا این همه ذوق کرده انشالله دفعه بعد من هم بتونم بیام در ضمن بگم من هیچگونه اس ام اسی ازت دریافت نکردم گفتم که بگم از من گله نکردی با اونایی بودی که اس ام اس دریافت کردنو و جواب ندادن

وای بازم از انرِژیت ممنون خیلی داغونم اعصاب مصاب تعطیله

سمیرا خیلی حال کردم ازت یه خط نوشته دیدم باورت نمیشه خیلی بهت فکر میکنم نمیدونم چرا امیدوارم خوب و خوش باشی ولی خدائیش خیلی کم رنگ شدیا
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
مونا جونم امیدوارم از صمیم قلبم امیدوارم که جات عوض نشه دوستم خیلی حس بدی اول سالی ...

وای هما من دلم می خواد ساتیار ببرم ....به نظرت می شه با من بره یا راه نیم دن ...

قربونت برم مونا جونم ..اره یه کمی روبه راه نیستم ....همچنان معدم درد می کنه و اوضاع و احوالم زیاد خوب نیست ....
وقتی هم روبه رواه نیستم دلم نمی خواد بیام اذیتتون کنم

هما گله به جایی بود پذیرفته می شود ......
نه مونا جونم با تو نبودم دقیقا چون اول اینکه تو اینجا جواب داده بودی دوستم . بعدم راستش من شماره جدید تو رو نداشتم سمیرا برام اس ام اس کرد که شش رقمی بود و یه رقمش کم بود . راستی برام یه اس میزنی الان شماره ات رو سیو کنم .

سمیرا معده ات چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ دکتر چی میگه ؟؟؟؟؟؟ فک کنم رژیم باید بگیری سر سخت .
ببین یکی از دوستای منم میخواد پسرش رو بیاره اون سه سالشه . فک کنم اگه تو هفته بریم و 5 شنبه نباشه ک هخیلی شلوغ باشه بذارن . حالا یه زنگ بزن بپرس . ولی اگه بذارن خیلی خوب میشه . بچه ها خیلی ذوق میکنن . در ضمن هر کسی خواست بره به من اطلاع بده احتمالا میام . مگر اینکه پ پ باشم .

سمیرا هر روزی که تو بگی من پایه ام . وسط هفته مرخصی میگیریم . میریم . اینطوری خوب هم هست . خلوت تره . البته من بگم 5 شنبه هم افتضاح شلوغ نبودا . ولی همه میگفتن تابستون خیلی شلوغ میشه . خانمه مسئولش میگفت کلی برای تابستون تبلیغات تلویزیونی خواهند داشت

مونا تو هم بیا . سارینا حالی میکنه .

فرانک هم اس ام اس داده بود که پایه هست ولی دیگه پی گیری نکرد . فک کنم منصرف شد یعنی منتظر پری هم بود شاید پری شده
سلام
من اولا بگم عاشق همتونم که دلتون این مدت پیش من بود . و بگم که خوبم خوبم خوبم . دروغ گفتم هه بدک نیستم . آخه هورمونای عزیز قاطی پیطی کردن و منم مثل هوای بهار یهو عالیم و یه دفعه بارانی که البته میدونم به زودی میگذره .

خلاصه خاله نشدید که نشدید ههههههه.

فعلا هم اصلا قرار نیست خاله بشید اینقدر که تو یه ماه گذشته بهم فشار اومد و له شدم فعلا میخوام در کوره بچه سازی رو ببندم و بزنم تو کار خود شادسازی!!!!
الانتم رفتم موهامو یه مدل فانتزی زدم و خیلی خوشحالم چند تا ماتیک و لاک جیغ ( که قدیما از من بعید بود) گرفتم و هر روز هم آرایش میکنم . امسال سال زیبایی ملی هستش دیگه مگه نه!؟؟؟؟؟
خلاصه اگه یهو شنیدید فشن شدم تعجب نکنید
بازم میگم واقعا عاشق همتونم
Lilypie Pregnancy tickers
بچه ها ممنون از دعاهاتون فعلا" جام عوض نشد ولی یه کار به کارام اضافه شد که دهنم صافه این از من

راستی اگه وسط هفته بخوایید برید من نمیتونم فعلا" مرخصی بگیرم برید خوش بگذره ولی اگه آخر هفته هماهنگ کردید به من هم خبر بدید بوسسسسسسسسسسسس

آفرین یاسی خودتو عشقه
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
خوب منم اومدم .

سمیرا چی شد . زنگ زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخر هفته ممکنه به ساتیار گیر بدن . یعنی احتمال اینکه گیر بدن بیشتره . ولی هر چی بقیه بگن . منم پایه ام

مونا خداروشکر جاتعوض نشد . حالا به کارت عادت میکنی . محیط و رئیس و ... عوض بشه سختتره واقعا .

یاسی جونم امیدوارم زود زود به شرایط عادی برگردی گلم

دوستای عزیز سلام
من رویا خواهر محبوبه ام میخوام از احوال محبوبه براتون بگم:
محبوبه روزای آخر عید تو دستشویی خورده زمین و دنبالچه اش شکسته و فعلا باید خیلی مواظب باشه و اصلا دلا نشه جمعه ی آینده هم اساس کشی داره و به خاطر اینکه میخواستن از این خونه برن دیگه شارژ نکردن و نت نداره ضمنا خونه جدیدشون تا اطلاع ثانوی تلفن نداره و نتیجتا نت هم نداره
این بود آخرین خبرها درمورد خواهر جون من که الهی براش بمیرم که هیچکس نیست مواظبش باشه و کمکش کنه گریهههههههههههههه

خدا نگهدار همه ی غربا باشه انشاا... همچنین خواهر جون من........