سلامممممممممممم
خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوش میگذره؟؟؟؟؟؟؟ توروخدا بیاید اینجا یه گردگیری بکنیم و اینجا رو راه بندازیم . خیلی سوت و کور شده!!!!!!!!!!!
سمیرا رفتم . جاتــون واقــــــــــــــــــــــــــــــعا خالی یعنی خیــــــــــــــــــــــــلی ها .
من و مامان و الینا . هیچکس دیگه نیومد ولی من تصمیم گرفته بودم که حتما برم . از ساعت 30/10 تا 30/6 (البت بعداز ظهر) تو آب بودیم . یعنی نمیدونید نمیدونید الینا چه حالی کرد. هر کس دختر داره و نره اینجا واقعا اول در حق خودش ظلم کرده که نمیتونه اینقدر ذوق و خوشحالی بچه اش رو ببینه . یعنی اصلا یه وضی ها . نمیومد غذا بخوره . نمیومد آب میوه و... بخوره . یعنی اصلا راه نمیرفت فقط میدوید روی این سر سره ها و .... خیلی خیلی حال کرد . آخرشم به زور و کلک آوردیمش . من و مامانم داشتیم از حال میرفایم . بعدش تو ماشین تا من استارت بزنم الینا بیهوش .
مونا جونم برات انرژی مثبت میفرستم امیدوارم کارساز باشه ولی حرص نخور . ایشاله هر چی به صلاحته .
راستی یه گله بزرگ از دوستانی که براشون اس ام اس میفرستی جهت اطلاع رسانی و تورو به پ ش م شون هم حساب نمیکنن . والا . اقلا یه" تشکر "یانه "یه باشه حالا ببینم" یا " نه نمیتونم ". !!!!!!!!!!!!!!!
ببخشید این موضوع رو میگما ولی من چون دوستتون دارم و اس ام اس مسدم که با هم بریم و فک میکنم اینطوری بیشتر به همه خوش میگذره وقتی جواب نمیگرم حس بدی از دوست داشتم زیاد یه طرفه بهم دست میده . واسه همین مطرح کردم . خوب ولش کنیم بگذریم .
من بازم دوستتون دارم . خیلی زیــــــــــــــــــــــاد .