2789
ببین سمیرا هر چی میخوای اسمش رو بذار تلپ بازی ... چتر بازی ... هر طور راحتی. اینش با خودت .
ما نون و ژله میخوایم .

اونوخ این فرانک که با این هیکلش دیگه ما رو تحویل نمیگیره که . تو میخوای خودتو خونه اش هم بندازی . بابا تو دیگه کی هستی ؟؟؟؟؟؟

ایول داری به مولا

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ای بابااااااااااااااااااا سمیرا دیگه یه ته چین و سوپ و بیف استرگانف و کیک بستنی و میوه و شیرینی و آجیل و ......... این حرفا رو نداره که از زیرش در میری والا.
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
سلام فرانک خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به جون خودم انقدر دلم واست تنگ شده بود................. هیکلتو چیکار کردی که اینا انقدر ازت تعریف می کنن بیا به منم بگو تو رو قرعااااااااااااااااااااان.
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
سمــــــــــــــــــــــــــــــیرا . ببین تورو قرعان بیا و خوبی کن . حالا مسیر کج میکنی خونه من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا بچسب همون فرانک رو . رئیـــــــــــــــــــس بزرگ تاپیک . خوشگل خوش هیکل و خانم . همه چی تمومه به مولا .

دقت کردید مونا اصلا خودش رو آلوده نمیکنه و فقط موقع نهایی شدن چتر بازی با چترش زودتر از همه فرود میاد ؟؟؟؟؟؟ دوسته که ما داریم