سلام به همگی دوستان گلم.
مرسی هماجون مهربون که به یادمی عزیییییییییز دلمممممم. منم خوبم همین دور و برا هستم. توی اداره سرم خییییلی شلوغه. تا میام اینترنت رو باز کنم ده تا کار می ریزه سرم..... عیبی نداره ایشاالله تن هممون سلامت باشه و همش کار کنیم که کار جوهر آدمیزاده. (رفتم بالا منبر ها!!!!!!!!!!!!!) واقعا می گم که بیکاری خییییییییییلی سخته مخصوصا برای من که یه عمریه دارم کار می کنم. راستی بچه ها همه راست می گن تتوی خط چشم هم خیلی خیلی سخته و هم زود رنگش می ره و بازم باید روش خط بکشی. خوب این چه کاریه؟؟؟
یاسی جونم خوشبحالت که امروز صدای زندگی فرشته کوچیکت رو می شنوی. ایشاالله همه چی خوب و عالی باشه برات و همونجوری باشه که می خوای. مراقب خودت باش عزیزم.
محبوباااااااااااا وازکتومی برای چی مادر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی واقعا نمی خوای یه خواهر کوشولو برای سفیدبرفی بیاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تورو خدا توی تصمیمتون تجدید نظر کنین. حالا آیودی نمی ذاری نذار..... راه های دیگه ای هم هست مادر........ بخدا پشیمون می شی...... ولی واقعا بهت می گم که آیودی بسی راحته و هییییییییییییچ مشکلی هم نداره. من دقیقا سه ساله که گذاشتم و خیلی راضیم.
سمیراااااااااااااااااااااااااااا دیگه همه داریم نگرانت می شیم. اگه سرت شلوغه یه سوک سوک کن و برو خوب عزیزم....
مریم جون به نظر منم طلا بگیری بهتره. لااقل بعدا هم می تونن ازش استفاده کنن.... خوشحالم که تو و سامی بهتر شدین.
فدرااااااااااااا به خدا خیلی تو فکرتم. خدا قوت. ایشاالله تا الان دیگه همه چی رو به راه شده باشه. بوسسسس.
راستی کیمیا سه روز با مدرسه رفته بود اردو . بردنشون یزد با قطار. خییییییییییلی بهش خوش گذشته بود. البته من هنوز ندیدمش چون امروز صبح ساعت 10 رسیده تهران و رفته خونه. امروز رو هم تعطیلشون کردن که حالشو ببرن.
برم اگه تونستم بازم میام. فعلا بای.