2777
2789
سلام به همه...

وای یاسی جون مبارکه ... چه خوب صدای قلب تو دلیتو امروز می شنوی...

هما جونی منم هر کی رو دیدم مصنوعی بوده خط چشمش... بخصوص وقتی کمرنگ می شه...

محبوبه جون وازکتومی یعنی دیگه نمی خواین بچه دار بشین؟؟؟؟

راستی بچه ها شماها برای بچه هاتون موسیقی رو شروع نکردین؟؟؟
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سلام به همگی دوستان گلم.

مرسی هماجون مهربون که به یادمی عزیییییییییز دلمممممم. منم خوبم همین دور و برا هستم. توی اداره سرم خییییلی شلوغه. تا میام اینترنت رو باز کنم ده تا کار می ریزه سرم..... عیبی نداره ایشاالله تن هممون سلامت باشه و همش کار کنیم که کار جوهر آدمیزاده. (رفتم بالا منبر ها!!!!!!!!!!!!!) واقعا می گم که بیکاری خییییییییییلی سخته مخصوصا برای من که یه عمریه دارم کار می کنم. راستی بچه ها همه راست می گن تتوی خط چشم هم خیلی خیلی سخته و هم زود رنگش می ره و بازم باید روش خط بکشی. خوب این چه کاریه؟؟؟

یاسی جونم خوشبحالت که امروز صدای زندگی فرشته کوچیکت رو می شنوی. ایشاالله همه چی خوب و عالی باشه برات و همونجوری باشه که می خوای. مراقب خودت باش عزیزم.

محبوباااااااااااا وازکتومی برای چی مادر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی واقعا نمی خوای یه خواهر کوشولو برای سفیدبرفی بیاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تورو خدا توی تصمیمتون تجدید نظر کنین. حالا آیودی نمی ذاری نذار..... راه های دیگه ای هم هست مادر........ بخدا پشیمون می شی...... ولی واقعا بهت می گم که آیودی بسی راحته و هییییییییییییچ مشکلی هم نداره. من دقیقا سه ساله که گذاشتم و خیلی راضیم.

سمیراااااااااااااااااااااااااااا دیگه همه داریم نگرانت می شیم. اگه سرت شلوغه یه سوک سوک کن و برو خوب عزیزم....

مریم جون به نظر منم طلا بگیری بهتره. لااقل بعدا هم می تونن ازش استفاده کنن.... خوشحالم که تو و سامی بهتر شدین.

فدرااااااااااااا به خدا خیلی تو فکرتم. خدا قوت. ایشاالله تا الان دیگه همه چی رو به راه شده باشه. بوسسسس.

راستی کیمیا سه روز با مدرسه رفته بود اردو . بردنشون یزد با قطار. خییییییییییلی بهش خوش گذشته بود. البته من هنوز ندیدمش چون امروز صبح ساعت 10 رسیده تهران و رفته خونه. امروز رو هم تعطیلشون کردن که حالشو ببرن.

برم اگه تونستم بازم میام. فعلا بای.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاممممممممممم و صد سلاممممممممممممم چو بوی خوش برف ...برفی که یه ذره باریددددددددددددد و رفت ....

بچه ها من هستم خوب خوب خوب ......مرسی از یاسی عزیز که با اون شکم قلمبه کلی منو هل داد تا خلاصه رفتم دنده 2

مرسی از مریم محبوبه و هما و مونا بقیه دست اندر کاران که کلی انرژی هاتون بهم خورد

بچه ها پریروز یه غلطی کردم منننننننننننننننن بیاید و ببینید جلوگیری اورژانسی که یادتونه!!!! 2 تا اچ دی 12 ساعت بعد 2 تا دیگه خدا شاهددددددددددددددددددددد مرگ جلوی چشام دیدم انقدر حالم بد بود یه روزززززززززززززززززز کامل خوابیدم ..خلاصه نکیند از این کارا یه کم مراقب باشید به خدا کارتون به این جاها نکشه این از این

وای من قربون قرتی خانوم یاسی بشم که لنگه لنگه پسر خودمه یعنی همیشه 2 تا کوله اماده داره و کلی هم هر روز می پرسه که کجا می ریم و منتظر تعارف کسی که بگه دعبت کردی (دعوت کردی ؟؟؟) و سریع خودشو تلپ کنه .........خلاصه اسن یه وضی

محبوبااااااااااااااااااااااااااااااااااا عشقممممممممممممممممممممممممممممممممم خلاصه زدید کابینتو مبارک باشه این خونه پیرتون کرد به خدا

مهتابببببببببببببببببببببببببب علی لهراسی رو حتما حتما می یام .........میس یو فقط تو رو خدا یه سانس برو ما هم بتونیم باهات بیایم

دیگه اینکه کلا عاشقتونم

واییییییییییییییییییییییییی مریم خوش یبه بال کیمیااااااااااااااااااااااا منم دلم اردو خواست

بقیه دوستان بازم می یام به قرعاننننننننننننننننن
سلام به همه

وای امروز از صبح که چشمامو باز کردم به سردرد تخمی گرفتم که نگید و نپرسید والا

امیدوارم همگی خوب باشید من دیروز بازم زن دایی شدم الهی چقدر بچه ها که بدنیا میان دوست داشتنی هستن

به یاد همتون هستم یه چشمی دارم تایپ میکنم از سردرد دوستون دارم هوارتااااااا
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
در راستای شاد سازی تاپیککککککککککککک و بر پایی کارناوال
بچه ها .بشتابیدددددددددددددددددد....

برید حمید عسگری (بگو) رو دانلود کنید و حالشوووووووووووووووووووو ببریددددددددددددددددددددددددددددددددددددد

چی بگم مثل تو باشه ...
ســــــــــــــــــــــــــــــــلام
صبح همگی بخیر...مثل اینکه امروز من اولین نفرم !!!! دیگه ببین چه اوضاع کساده که من ...
خوبید؟
من فقط همین صقحه رو فعلا خوندم...همتونو دوست میدارم ...هما با شما هستم مخصوصا...بوس
هما من پارسال شب عید قرار بود برم خط چشم تاتو کنم...چون چشمام بدون آرایش خیلی بی حالن و دایم باید خط چشم بکشم و این موضوع وقتی سخته که مهمونی بری و مسافرت و نماز هم بخوای بخونی.... جای خوب هم پیدا کردم و با چند نفر مشورت کردم اما بازم روز آخر پاهام شل شد و ترسیدم و نرفتم....دلیلش هم همون حرف یاسی جونه....من کلا بدنم حساسه...اینم دایم رسیدگی و تحمل درد داره...دیدم من آدمش نیستم...دیگه تو رو نمیدونم عزیز دلم

محبوبه...یعنی من عاشقتم دوستم...دل منم برای تو و اون سقید برفی تنگ شده

مـــــــــــارسیم؟ قهری با من؟؟؟؟ بخدا روز آخر تا لحظه ای که بریم فروزدگاه با دیبا خواب بودیم...یعد هم بدو بدو و چمدون بازی و غر غر دیبای خسته از سفر و ... ببخش عزیزم...از همینجا میزنگم بهت...بهتر نشدین ؟

منا...خووبی؟فسقلا خوبن؟من عاشـــــــــــق اون دختر ناز توام...براش اسفتد دود کن

درنا هم که تو فیس هست و انشالله مامانش بهتره

مامان کوروش احوال شما؟

یاسی خانم مبارک باشه لوبیا کوچولوت... انشالله به زودی صدای خنده هاش رو بشنوی

ســـــــــــــــمیرا؟کجاییی؟؟؟ دلم برات خیلی خیلی تنگ شده

فرانک هم تو فیس بوک میبینم و لطف داره و لایک به ما میزنه...دمش گـــــــــرم

مهتاب جان خسته نباشی عزیزم امتخانات تموم شده

الناز کجاس؟ خوبه؟ از دو راهی در اومد؟

بچـــــــــــــه ها...راستی...سوم و چهارم و پنجم اسقند پشت برح های آ اس پ (آدرس رو بعدا دقیق میدم) شو برگزار میشه...خیلی دلم میخواد همتون رو اونجا ببینم...دو روزش پنجشنبه و جمعه است و برای کارمندا هم راحته....حتما اگه تونستین جور کنین و بیاین ... تعریف هم نمیکنم..اما مانتوهامون خیلی شیک و قشنگه...همه طرح های خواهر گلمه... تو فیس بوک هم صقحه ساحتم...لایک بزنید پلیززززززززززز

فعلا برم...از همون لوس بازیای انرژی مثبت بازم احتیاج دارم...خیلی...بوووس
سلام

مریم 7 عزیزم خوش برگشتی .... رسیدن به خیر دوستم. چه خبرا؟؟؟؟؟ نمی خوای طلسم این تبریزو بشکنی آیا؟؟؟؟؟ بابا دلتنگتم اساسی. راستی مریم اگه میتونی از مانتوها نمونه بذار اینجا منظورم عکسه اگه زحمتشو بکشی ممنون میشم. دیبا خوبه؟ اذیت نشد تو سفر؟

همااااااااااااا باید خدمتتون عرض کنم که مادرشوهر بنده از عید گذشته که واسه عید دیدنی اومده خونمون دیگه این طرفا پیداش نشده بنده خدا هر چی هم که ما مهمونی و مناسبت و اینا بود یا بیرون گرفتیم یا خونه ی اونا برگزار کردیم. هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاههاها.......ایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنه!!!!

مارسیم هی می خوام نظر بدم هی یادم میره به نظر منم اگه بتونی یه تیکه طلای فانتزی خوشمل بگیری بهتره.

مریم جون و سمیه جون اولا که اصلا و ابدا تو فکر دومی نیستیم ولی اگه یه روزی روزگاری نظرمون عوض بشه خوب وازکتومی قابل برگشته دیگه.....

سمیرااااا عزیزم این اهنگه که گفتی خوب لینکشم می ذاشتی دیجه.....

مونا چرا سردرد؟؟؟؟ اگه ابلیمو دم دستت داری یه کم بمال به پیشونیت ارومت می کنه عزیزم.

مامان درنا چی شدن؟؟؟؟چرا مریضن؟؟؟؟

یاسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی غشششششششششششششش و ضعفففففففففففففففففففف فراوان (به قول مهناز جونم که کلیییییییییییییی دلم واسش تنگ شده و این روزا همش به یادشم) واسه صدای قلب لوبیات وااااااااااااااااااای منو برد به اون روزا حالشو ببر اساسی. ماچ به لپ خودت و روژانت و لوبیات.

فدرا جونم می دونم که درگیری ولی کاش یه سر بزنی دلم واست یه ذرررررررررررررره شده.
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
فرااااااااااااااانک تو که انقده بی وفا نبودی کجاهایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو رو هم کلییییییییییییی میس کردم بالا.

بنده یه چند روزیه اندر فکر ازاده یا نوشین هستم کسی از ش خبر نداره؟؟؟؟؟؟چند وقت پیش اوممد یه دالی کرد و رفت.
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
سلام سلام

ممنون از ابرازاحساساتتون دیرو زفتم خود قد انگورشو و قلب قد کنجدشو دیدم و ششهام حال اومد و کیف کردم البته صداشو نشنیدم که عیب نداره حالا و قت هست.

بعدشم از زور کیفوری رفتم ولگردی(دوساعت بعدش ژوان وقت دکتر داشت و با باباش میومد قلهک) منم تا میتونستم تو شریعتی بالا پایین کردم و پاساژ رفتم بستنی خوردم پسته و البالو خشکه خریدم (اگه من مردم بدونید از فشار بالاست چون دقیقا از صبح تا حالا یک کیلو پسته و آلبالو خشکه خوردم دیروز رو که اصلا نگو) خلاصه هر کاری بلد بودم کردم شام هم با دخی و مهربان همسر رفتیم سییی فود خوردیم و حالشو بردیم و خلاصه خیلی باحال بود دیروز
Lilypie Pregnancy tickers