2777
2789
می دونی من یه جوری بزرگ شدم که تو هر شرایطی خودمو وفق می دم زیادم مهم نیست واسم (تیریپ خود تحویل گیری و خود به اون راه زنی)
ولی جدی جدی اصلا جنبه ی دومی رو ندارم تازه دارم کم کم یه نفس می کشم نمیدونی به خداااااااااااااا من چقدرررررررررررررررررر سر سهند اذیت شدم.
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استفاده از تونیکهای پوست، پوست را تازه میکند و با از بین بردن باقی ماندهای چربی از روی پوست کار تمیز کردن پوست را انجام میدهند .ارزانترین جوان کننده این است که خیلی ساده صورت خود را زیر آب سرد بگیرید . بطورکلی تونیکهای پوست از عصاره گیاهان علفی، گلها،سرکه، گلاب و... تشکیل شده است این تونیکها برای پوست خشک یا معمولی مناسب هستند .
یکی از تونیکهای مشهوری که به وسیله گلاب تهیه میشود تونیک گلاب و نارون کوهی است برای ساخت این لوسیون خیلی ساده ۴/۳ فنجان گلاب را با ۴/۱ فنجان نارون کوهی مخلوط کنید . اگر دارای پوستی چرب هستید میتوانید نسبت ترکیبات را برابر بگیرید.
تونیک بعدی مربوط به سرکه است چون سرکه ماند پوست حالت اسیدی دارد برای پوست بسیار مطلوب میباشد. یک قسمت سرکه سیب رقیق را با هشت قسمت آب مخلوط کنید و یک بطری از ان را در حمام بگذارید و در آخرین مرحله شستشو بکار برید . این ماده خارش پوست را برطرف میکند و حالت جمع شدگی پوست که گاهی بعد از استحمام رخ میدهد برطرف میکند.
ماسک سفیده تخم مرغ شاید یکی از بهترین جوان کنندهای پوست باشد که استفاده زیادی هم دارد . برای استفاده یک لایه نازک از سفیده تخم مرغ را بر روی صورت خود پخش کنید و یا قبل از استفاده آن را به هم بزنید تا به صورت کف درامده بعد استفاده کنید و پس از ده تا بیست دقیقه آن را بشویید . این ماسک پوست سفت کرده و چین و چروک را به طور موقت صاف میکند . به دلیل خاصیت سفت کنندگی که دارد برای پوستهای چرب مناسب است . اگر دارای پوست خشک هستید یک قاشق غذا خوری روغن گیاهی یا عسل به ان بیافزایید یا از ماسک زرده تخم مرغ استفاده کنید .
اگر میخواهید پوستتان زیباتر از همه به نظر برسد از این ماسک قبل از مهمانیها استفاده کنید.
منبع:www.hamparvaz
ههههههههههههه محبوبه جون اون ماسک مورد نظر رو هما واردتره بهتر اطلاعات در موردش داره بیخود نیست از الان رفته تو فکر ولینتاین همش بخاطر ماسکای خوبه هاهاهاهاهاهاهاها

سمیرا من کلا" پشمالوام خواهر ولی هر دو ماه یکبار شیو میکنم سالی یه بار هم بند میندازم یوهوووو

راستی سمیرا تو مگه برا مادرشوهرت دختر شدی که نیلا برای تو بشه به همین خیال باش مادرررررررررررررررررررررر
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
فکر کنید زن عموووووووووووووووووووووووو

فکر کن یه بچه دیگه
اصلا فکرشم نمیتونم بکنم
نمیدونم چرا ولی من خیلی از دو تا بچه داشتن میترسم به طرز عجیبی
همسر مهربان هم عاشق بچه دوم هست و هی میگه یکی دیگه بیار ولی بنده فعلا زیر بار نمیرم که نمیرم

وااااااااااااااااای یه چیزی می خوام بگم که میدونم دیگه از کولم نمیایین پایین ولی می گم خیلی وقته دارم با خودم کلنجار می رم ازش استفاده کنم هنوز موفق نشدم....یعنی یه چیزی زیادی ذهنمو مشغول کرده موقعش که شد بگم صبر کن من برم یه شیشه بیارم ای خدااااااااااااااااااااااااااااا خنده ی غشیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی.
مونا جون بستگی به مادرشوهر داره اگه مادرشوهر سمیرا هم مثل مادرشوهر من خوب بود اونوقت سمیرا هم میشد مثل دخترش!!!!!!!!!!! حالا من که از خودم مطمینم که خیلییییییییییییییییی خوبم(قابل توجه هما) عروسم هم باااااااید در حقم دختری کنه...........هی وای من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اقا در مورد موهام یه نظر در کنین از خودتون لطفا.
صالح شدیدا اصرار به مش داره ولی دیگه الان مش اصلا رو بورس نیست شیطونه میگه برم بلوند کنمااااااااااااااااا حالا که هیچ کدومتون تحویلم نمی گیرین.