2777
2789
پسرم بیدار شد برم ناهارشو بدم........سرشو از بالش برداشته داره واسم خوابشو تعریف می کنه که رفته بوده تو ی عصر یخبندان!!!!!!!!!!!!!!!!!!! امروز کارم دراومد بای.
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
وایییییییییییییی بچه ها اینایی که میگید یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سمیرا ماسک هوشنگ چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یکی بیاد منو روشن کنه . تورو قرعان ..............

مونا این ماسک چه ربطی به ولنتاین داره اونوخ خانم بوتاکس شده

راستی در همین راستا من و مهتاب جونم رفتیم دکتر که بهتون نمیگم چی گفت تا برام کامل شفاف سازی نکنید
آره مونا جونم اینجوریاست . ما با مهتاب هم فابریـــــــــــــــــــکیم :))))))))))))

این نی نی سایت امروز برای من خیلی بازی در میاره هی فیلتر میشه . نمیدونم چشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

محبوبه جونم برو خوش بگذرون با بقیه روزت در عصر یخبندان . ما هم از این بساطا زیاد داریم .

راستی تعریف کنم براتون که با تلاشه من بالاخره الینا داره به عروسک یک کم علاقه مند میشه (البته دقت کنید تلاش زیاد من و یک کم علاقه مندی الینا !!!!)
ولی دیروز بردمش دکتر گواهی سلامت بگیرم که از امروز خدا بخواد بره مهد کودک . یه عروسکش رو هم با خودش آورده بود . یعنی الینا همیشه باید یه غنیمت دستش باشه !!!! بعد تو درمانگاه نفت بودیم و خیلی خلوت بود رفتیم بریم داخل مطب دکتره الینا به من میگه مامان بزرگش شوما لطفا این بچه رو نگه دار بیرون بشین تا من برم دکتر و بیام ..... یعنی شما فکر کنید تمام پرسنل اونجا از داروخانه گرفته تا قسمت پذیرش و تزریقات و ... غش کرده بودن از خنده :))))))))) بعدم میگه خنده نداره که من مامانشم شما الان مامان جونشی . خوب؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونشون برم خدایی زنگ تفریح خیلی خوبیه این داستانایی که اینجا می زاریم ......

محبوبااااااااا خوب اومدی خدایی خوشم اومد ، بگم من با عروسم مچلی ندارم خدا شاهده ....تازه پسرم 3 تا زن می خواد اوین و لیلا (نیلا) سوینا ......خوش خوراکه ...

هما جونم دوست فابریکت تو حلقم که عاشقشم دیدیش یه ماچ اساسیش کن دکتر پوست چی گفت تو رو خدای مجید اگه نتیجه گرفتید به من جوش جوشی هم بگید که پوستم داغونه از بس اجیل خوردم

این هوشنگم تو خونه ما هوشنگ صداش می کنیم همون داستای اب قلب از این حرفاست .......
هی واییییییییییییییییییییییی من . من تازه فهمیدم .

ینی محبوبه مجسم کن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدائی حالم بد شد . اه اه اه . میخوام صد سال سیاه صورتم خوب نشه . والا

اینطوری دیگه واقعا آقایون خیلی به خودشون ... ولش کن .

میگم سمیرا جونم شما اونوخ چقدر با این آقا هوشنگ رفیقیا . تو خونه مرتب صداش میکنی نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وای من دارم مثل این دیوونه ها قهقهه میزنم پشت کامپیوترم .

ببین دکتره رو مهتاب معرفی کرد . من مشکل جوش ندارم (اینم تو حلقت که اینقدر پز شکم بی موت رو به من میدی !!!!!!!) من مشکلم درست برعکس تو بود و برای خشکی پوستم بود . ولی در کل برای بوتاکس و یه روشی که من تازه باهاش آشنا شده بودم و جواسازی از طریق تزریق خون خودت به صورتت بود رو اصلا اصلا توصیه نکرد و گفت اون برای سنای بالاتر ز شما و صد البته برای پوستایی که خیلی مشکل دارن و فعلا پوستتون خوبه و فقط یه سری کرم و لوسیون و ... داد برای مراقبت بیشتر از پوست که نسخه اش برای من شد 170 تومن و راستش من از کرم هایی که داد راضیم . از دوست فابریکم !!!! هم بعدش خبر ندارم

وای سمیرا تو چه ساده ای این هما خودش ته این حرفاس ما رو فیلم کرده ای آقا عجب زمونه ای شده

بابا هما بابا دوست فابریک همین دوست فابریکت اون روز بعد قرار زحمت کشید منو تا دم خونه رسوند و کلی لاو ترکوندیم خیلی ماهه عاشقشم بخودا
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
هما من که جرات دارم از خدامه هما یه برسی کنید ببینید شما جرات دارید منو با خودتون ببرید بقیش حله ( وای از خنده مردم )
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
مونا جهت اینکه چشات با شامپو بسوزه میگم .

بسکوئیت قلبی تزئین شده با کرم رویال
ژله قلبی به روش سورپرایز
کیک قلبی تزئین شده با ژله قرمز رنگ

ایناقسمتی از منو شب ولنتاین منه .

خوب من بارها گفتم هر کسی یه روشی داره دیگه . مثلا شما با همون روش هوشنگ ولنتاین رو برگزار میکنید ما هم به این روششششششششششش