2777
2789
سمیراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

محبوبهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

مریم 77777777777777777777777777777777777777

مارسیممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

و بقیه دوستان کجائید
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به من چه هما آقای علاالدینی آدم باشعوریه خودش مطالعه کنه میفهمه که باید به من یک سکه تمام دیگه هم بده با این مشاوره خوب و رایگانی که به تو میکنم والا
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
ناهار سهند و هول هولکی دادم اومدم اینجا عقب نمونم.................انقدر خندیدم به خدا داره اشک از چشام میاد. خدا دلتونو شاد کنه که دلمونو شاد می کنین کل هما و مونا هم تو حلقمممممممممممممممممممم.

هما من همزنم سوخته باید یکی بخرم پریشب صالح مجبورم کرد ساعت 11 پا شدم واسش کاپ کیک درست کردم بدون همزن!!!!!! عین حامله ها ویار کرده بود.
هما دکتره واسه مراقبت از پوست چه مارکی رو پیشنهاد کرد؟؟؟؟؟؟؟منم هفته ی دیگه وقت دکتر دارم ولی اینی که من میخوام برم همه میگن خیلییییییییییی داروهاش گرونه خیر سرش از یه ماه پیش هم وقت میده نمیدونستم اینجوری دارو میده که!!!!!!!! همش استادرم میده که اونم همه ی کرماش بالای 100 تومنه.
خودم الان بیودرما و نیوستراتا گرفتم برم ببینم اون چی میده....

مارسیم جونم خوب من که ف ب نیستم چیکار کنم منم دل دارم خوووووووووووووووووووو.
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
محبوب تو که تو ف ب بودی چرا دیگه نمیای؟ اونجا کلا جوش فرهنگیتره مخصوصا کلوپ سیف خودمون . !

برای پوست من خیلی دوا درمون کردم . تا سال قبل که فهمیدم چی عالیه برای پوست . نمک شیر . برای لک پوست عالیه. پوست را هعم عالی نرم و شفاف میکنه . ایران نمیدونم چی بهش میگن ولی مصر بهش نمک شیر میگفتن. اینجا هم صابون و پودر و کرمش را دیدم . ولی همچنان خودم پودرش را امتحان میکنم . برای همه بدن .

کلین اند کلیر دونه دار هم عالی برای شفاف سازی و پاکسازی پوست.

شیو صورت هم . من قبلا بند می انداختم و خیلی جوش میزدم . . با تیغ صورت هم اصلا خوشم نمیاد . در نتیجه با سیلک اپیل ترنتیبش را میدم که هم خیلی کم کرده موهای صورتم را هم هم خیلی نازم . موهای صورت من بوره ولی زیاده . که به لطف سیلک اپیل دیگه کم شده. ابروهام را هم خودم برمیدارم توپپپپپپپپپپپ. . با موم و واکس هم میگن برای پوست عالیه ولی بر اثر کشیدن پوست ول میشه و شل میشه
وای مارسیم این ف ب من ماجرایی شده بود واسم.....
مارسیم تو رو خدا بگو این نمک شیری که می گی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اسم انگلیسیش چیه؟؟؟؟ یه عکس از محصولاتش میذاری لطفا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!من کلا امروز از خود بیخودم نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلین اند کلیر من یه مدت داشتم ولی مرتب استفاده نمی کردم.
سیلک اپیل چیه؟؟؟؟منظورت اپی لیدیه؟؟؟ با سر شیوش؟؟؟

مونا چرا پاک کردی بابا؟؟؟؟؟؟؟؟
محبوب سیلک اپیل یا همون اپیلیدی من دوتا سر داره . یکیش مو کنه یکیش شیو میکنه . من با موکنش ترتیب صورت را هم میدم . با شیور زیاد کار نمیکنم من .

الان میگردم عکسش را میزارم برات . من به خاطر بارداری یه لک تو گردن افتاده بود هر کاری کردم دکتر دوا فایده نداشت الان نزدیک یکساله از این محصول استفاده میکنم . لکم خیلی خیلی کمرنگ شده جوری که زیاد تو چشم نیست . من خودم دوبار در ماه یا یکبار در ماه ایتفاده میکنم .
مارسیم جونم مزاحمت و این حرفااااااااااا البته مشکلی پیش نیومد خدا رو شکر ولی من خیلی از این جور مسایل می ترسم.... و دلیل دیگه ش هم اینکه با اینکه همه ی عکسامو خصو صی کرده بودم بازم خیلیایی که نمی خواستم به همه جای پروفایلم دسترسی داشته باشن تونسته بودن از سیر تا پیاز زندگی ما رو از تو ف ب در بیارن...... از جمله کارگرای کارخونه ی صالح اینا. منم کلا بی خیالش شدم.