2777
2789
سلام دوستای گلم .
من هستم همین دورو ورا والا رهایی که از ما وقتی نمی گیره ولی نبودنم از این قراره که خیلی خیلی کارم زیاد شده تا جایی که امروزم از صب تو خونه داشتم کار می کردم اصن یه وضی
یه کمم دمقم راستش حس تکنولوژی رو ندارم دلم می خواد بیرون باشم مسافرت خوش گذرونی
ماشین بلو رو هم هنوز نگرفتم
هماااااااااااا ساتیار دهن نزاشته واسه من هر روز که پا می شه می گه تو گفتی میریم پارک بلو( پارک ابی ) روزگارمو روزگار سگ کرده دور از روتون ......
الانم شدیدا داریم درس می خونیم باهم ...کدوم بزرگتر ..تو چه فصلی چی بپوشیم ..ربط دارو رو به هم وصل کنیم ذخه فردا بچم کنکور دارن اصرار اصرار که با هام کار کن ..زندگی داریم ......
دیگه
دیگه دیگه اینکه واسه منم هر چی ایمیل می کنید بفرستید در راستای جلو گیری از عقب ماندگی مزمن
از ف ب چه خبر خیلی وقته سر نزدم
برم شام شوی را بدهم خودمم نباید امشب چیزی بخورم احساس چاق شدن دارم اساسی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام به همه مامانای گل
خوبی خوشید
مامان دیبا قبلا شمارت رو داده بودی ولی من موبایلم عوض شده و در نتیجه دیگه شمارت رو ندارم
شماره رو دوباره بهم میدی اگر شماره من رو داری
اگرم نداری میتونی از هما بگیری

مارسیم دلم از این گنا خواست
بنده یه ده کیلو لاغر شده بودم ولی فکر کنم تو این امتحانا برگشته باشه کلیش برگشته جرات ندارم برم رو ترازو
منم از این ورزشا میخوام
به منم بگید چطوری دانلود کنم دیگه
سلام من به شما دوستان قدیمی

یوهاهاهاها میبینم رها و ریلکس ورد زبونتون شده آفرین به شما دوستان عزیزم

ای جانم الینا خاله چرا مریض شدی عزیزم بچم فهمید میخوایید بدونه من برید مریض شد که نرید حقتون حالا خاله انشالله زودی خوب بشی که ما هم دهنمون از این سرماخوردگی بد سرویس شده منتها یه چند روزیه خوبیم اگه خدا قبول کنه والا

سمیراااااااااااااااااااااا کوزت بیخیال بابا یه چیز بگو باورمون بشه تو و کار میگن آخر زمون شده علائمش همینه که سمیرا تو خونه کار کرده

مارسیم خریدات مبارکت باشه مادر اسم اضافه وزن که میاد مو به تنم سیخ میشه والا الان یه چیزی که ذهنمو درگیر کرده اینه که تا 18 سالگی فقط طول آدم (همون قد) اضافه میشه ولی عرض آدم تا آخر عمر هی کم و زیاد میشه خوب اینم یه قانونی براش خدا میزاشت ممنونش میشدیم بخدا

دیگه عرض کنم خدمتتون شامپو تو چشم هرکی که یه چیزی رو ایمیل کنه واسه کسی واسه من نکنه همین

راستی هما میخوای بگی مریم 7 دوست فابیکته میدونی مهمونی داره و به تو جریان مهمونیشو گفته و حتی به دیبا هم نگفته ای خدا (گیر دادماااااا )

خوب دوستان شب خوش و صد البته

رهاااااااااااااااااااااااااااااا و ریلکس

فقط اونایی که قرص نمیخورن دستگاه هم ندارن یخورده شب جمعه ای احتیاط کنن زیاد خودشونو رها نکنن بقیه همه رهااااااااااااا و ریلکس باشد که رستگار شوید

بوسسسسسسسسسسسسسسسسسس واسه همتون

زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
هما جون خوشبحالت .من چاق بشم اول پایین تنه میترکه . لاغرم بشم اخر از همه همون پایین تنه اب میشه .

حمیده جان بزار ببینیم برا من کار میده اصثلا فایده ای داشته خریدش اصلا اصلا؟ بعد دلت بخواد

سمیرا خسته نباشی .بازم میخوای سهیل بره ماموریت؟

مونا تو یباره تو چشمهای من بیا زل بزن و بگو مواطب رها شدن باش .
به به میبینم که خیلی دیکه اکتیو شدن همه
من از شوق تموم شدن امتحانام ٣ ساعت تو فیکس بوک به قول سامی بودم و کلی عوض روزهای قبل دراومد
ولی من به همتون تردمیل و راه رفتن اصولی روی اون رو توصیه میکنم به شدت جواب میده
حالا خواستید روشش رو هم بهتون میکم
من بیخوابی زده به کلم . . .
سلام و صبح روز جمعه تون به خیر
مونا من نه ایودی دارم و نه قرص می خورم ولییییییی از ته اعماقم رها و ریلکس می شم.......ههههههههه....خارج از شوخی این سری اخرین قرصهای پروژسترونه که می خورم به خاطر تنبلی تخمدان از اسفند انشالله به امید خدا ایودی می ذارم و هییییییییییی رها هیییییییییییی ریلکس اونوقته که یکی باید بیاد منو جمع کنه!!!!!!!!

حمیده جون من که ترد میل ندارم پیاده روی هم نمی تونم با این وروجک برم پس چه خاکی تو سرم بریزم!

هماااااااااااااااا منم دقیقا مثل مارسیمم البته بگم که قششششششنگ گلابی ام احساس می کنم هر چی می خورم میره تو پاهام مچ پاهامم که نگو پافیلی ام اساسی مثل ستون می مونه لاکردار از مچ تا زانوم یه اندازه ست....اه اه اه اه اه اه اه به خاطر همین خیلیییییییییییییییییی کم پیش میاد دامن بپوشم!!!!!!!!!!هی روزگار.

سمیرا جونمممممممم دلمون واست تنگ شده بود اساسی بابا خانوم خونه شدی حسابی تمیززززززززززز وسواسسسسس.....

بچه ها میشه خواهش کنم اونایی که بچه هاشون مهد می رن اگه کتاب دارن اسم کتابا رو به منم بگن یه چند وقتیه اساسی گیر دادم به سهند دارم تو خونه باهاش کار می کنم خوب طبیعتا اگه از روی گتاب باشه خیلی بهتر جواب می ده سمیرا می شه اسم کتابای زبان ساتیار هم بگی لطفااااااااااا.
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
شوهری چند ماه در بیمارستان بسترى وبیشتر وقت‌ها در کما بود ودر تمام این مدّت همسرش در کنارش بود.

یک روز از همسرش خواست که نزدیک‌تر بیاید و در حالى که اشک در چشمانش حلقه زده بود به آهستگى گفت:

�تو در تمام لحظات بد زندگى در کنارم بوده‌اى. وقتى که از کارم اخراج شدم تو کنار من نشسته بودى. وقتى که کسب و کارم را از دست دادم تو در کنارم بودى. وقتى خانه‌مان را از دست دادیم، باز هم تو پیشم بودى. الان هم که سلامتیم به خطر افتاده باز تو همیشه در کنارم هستى. مى‌دونى چى می‌خوام بگم؟�

همسردر حالى که لبخندى بر لب داشت گفت: �چى مى‌خواى بگى عزیزم؟�

شوهرگفت: �فکر مى‌کنم وجود تو براى من بدشانسى میاره!�

اگر سارقان شما را وادار کردند که از کارت عابر بانکتان پول بگیرند شما
میتوانید رمز عبور کارتتان را به صورت معکوس (یعنی از آخر به اول) واردکنید.

مثلا اگر کلمه عبور شما 1254 میباشد شما عدد 4521 را وارد کنید. با این کار
عابر بانک صورت خودکار پلیس را در
جریان سرقت قرار میدهد. این قابلیتی است که تمام دستگاههای خودپرداز دارند ولی
اکثر مردم از آن بی خبرند.
سلام سلام

اول اومدم بگم به گلابی خوشمزه خودم که این لینکا متاسفانه رزوم نیست و برای همین نمیشه گذاشت به امان خدا برای دانلود . الان فقط چند تاشو برام دانلود کرده . بعدم محبوبه جونم خیلی کیفیتشون پائینه. نه؟؟؟؟ یعنی برای من که اینطوری بود. تو یه اندازه کوچیک روی کامپیوتر خوش کیفیت بود .
یکی از بچه ها که نمیدونم الان کی بود (لعنت به آلزایمر) گفت دی وی دی ش رو خریده . خو اگه خوبه بگه از کجا بقیه ام اینطوری تهیه کنن . حالا بذارید ببینم جائی دیگه لینک خوب پیدا میکنم .
حالا ببینا افتادیم رو دنده با کلاس بازی بیخیال هم نمیشیم

سمیرا عشقم . میدونم رهاااااااااااااااااااااا کردن برای تو وقتی نمیبره و حرفه ای هستی:)))))))))))) ولی خو فک کردم شاید دیگه در اثر تعدد از حال رفتی مادر .
الینا هم منو کچل کره برای استخر به خدا . الان تماس گرفتم برای سه شنبه میگه آقایون هستن نه خانوما . من فکر کرده بودم روزای فرد خانوم هستن . حالا بذار ببینیم چی میشه .

مونای عزیزم . قربونت برم تو بدتر از من آلزایمری مادر . من و مریم سون هیچ لاوی با هم نترکوندیم و البته که من دوست دارم باهام فابریک باشه و اینا ولی خو مریم که دیدی سرش شلوغه و همه فابریکیش با شوهرشه !!!!!!!!!!!! منم مثل شما ها خوندم که این هفته قراره فک و فامیل جدیدشون بیان خونه مامانش و فک کردم حتما از لحاظ مائده میترکونن دیگه :))))))))))))))) برای همین میگم (اگه خوب فکر کنی مریم این هفته 5 شنبه رو گفت استخر نمیاد چون مامانش شب مهمون داره ) همــــــــــــــــــــــــــــــِن

بچه ها یه چیزی میگم نزنید منو . ولی منم مثل سمیرا فکر میکنم دارم چاق میشم . یعنی فک نمیکنم دیدم که میگم . خلاصه بعد از مدت مدیدی که اصلا خودم رو وزن نکردم امروز صبح با علی یک کم کنتاکت داشتم مثلا میخواست منو بخنونده و بزنه به شوخی و اینا گفت حرص نخور تازه داری تپل میشی ، حیفه :((((((((( یعنی شما داشته باشید تورو خدا ناز کشیدن شوهره منو . هنوز بعد از این همه سال نمیدونه نباید به یه خانوم بگه داری تپل میشی :((((((((((((((
حالا شماها فک کنید منم تو ژست ولی نتونستم طاقت بیارم رفتم ترازو رو آوردم دیدم آره راست میگه دو کیلو چاق شدم . اونم برای من که مدتها بود وزنم تغییر نمیکرد . اینقدر الان عصبانیم که عمرا امروز نهار درست کنم . یعنی عمرا اصلا تو این دو روزه غذا درست کنم . هیییییییییییییییییییی واییییییییییییییییییییییییییییییی

محبوبه جونم مهد الینا یه سری کتا ب بهشون دادن که فکر کنم همینه که الان سمیرا داره میگه . کتاب علوم و ریاضی و ... که فصلا رو توش گفته و باید خط بکشن مثلا کدوم لباس برای کدوم فصله (به هم وصل کنن ) ولی فقط آخر هر ماه میدن به ما که ببینیم طی ماه چه چیزایی باهاشون کار کردن و مثلا بهشون امتیاز هم دادن . من الان اسمشون یادم نیست ولی تو هفته دیگه دوباره بهمون میدن . برات اسم کتاب و نویسنده و انتشاراتش رو مینویسم .

در مورد پست در مورد اقایون واقعا درسته همشون همینن مادر .

هماااااااااااااااااااااااااااااااا یعنی الان واقعا شانس اوردی دم دستم نبودی اه اه اه اه اه....................چاااااااااااااااااق!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اونم تو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یه چیزی بگو بگنجه آخه قربونت بشم من.
اره متاسفانه کیفیتشون اصلا خوب نیست منم کابل می ندازم وصل می کنم به تی وی و می ورزشم الان مثل سگ پشیمونم که چرا اون مدتی که ترکیه نشون میداد من ضبطشون نکردم!!!!!!!!!!!
فک کنم مریم 7 گفته بود از ترکیه واسش دی وی دی شو اوردن!!!!!!!!!!!!!اینجا که نیست من خیلی دنبالش بودم.

حالا مریم جونم اگه درست گفته باشم و خودت باشی یه جورایی این دی وی دی رو به من برسون پلیییییییییییییز که شدید نیاز دارم بهش.

همای تپل هههههههههههههههه در مورد کتابا هم دست گلت درد نکنه فقط تو رو خدا یادت نره ها............البته یه سری کتاب واسش گرفتم روش نوشته تقویت هوش و مخصوص مهد کودکه!!! ولی تو هم زحمتشو بکش لطفا عزیزم.
محبوبه جونم انتشارات گلدونه ها یه سری کتاب درمورد مهد ودوستس .علوم .ریاضی فصلها ..این کتابای مهد بود که وقتی ساتیار رفت مدرسه زبان و چیزی حدود ۱۸ کتاب انگلیسی بهش دادن اینارو پس دادن ما هم تو خونه باهاش کار می کنیم خیلی دوستم داره
هما و مونا اصلا فکر نکنید کار خونه بوده بلکه کار اداره بود که تو خونه انجام می دادم وجدان کاریم در حلق روسا
مارسیم والا بدم نمی یاد ولی قسم خورده دفعه بعدی منم با خودش ببره .....یه فشاری بهش اومده بود اساسی
دیگه اینکه برم ناهار برگردم