سلاممممممممم
هی وای من . اونوقت این پیلاتس که میگید چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوردنیه احتمالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قرص لاغری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه راستی دی وی دی داشت!!!!!!!!!!!! دستگاهههههههههه !!!!!!!!!!!! نه راستی دانلود داشت !!!!!!!!!! ای خدا من دهاتی . من عقب مونده . من از پشت کوه اومده ....... ولی شکرت اقلا دوستای با کلاس بهم دادی . بازم ممنون .
محبوبه جونم قربون جمع و جوریت بشم من بیا لینکش رو برام بذر . هفته بعد مهمونی دعوتم برم اونجا از این حرفای خوشگل بزنم و کلاس بزارم . یادم باشه به یکیتون زنگ بزنم تلفظ درستش رو یاد بگیرم . والا
الی جونم من قربون این سام بشم با کالیبرش . یعنی مردم از خنده . تا الان داره پرچمداره کالیبراسیون میشه ها . حواست هست . البته الینا هم از این انواع نشانه های کالیبر داره ولی من تا به حال در این حدش رو ندیده بودم خدائیش . :))))))))))))))))))
راستی برای کلاس هم ممنون و تشکر ویژه که کلاسی رو معرفی کردی که متونیم با عشقامون بریم (بعـــــــله مونا خانم اینه !!!!!!!!!!!!)
مارسیم جونم من همه جوره مخلصتم . ببین اگه مسئله قرص باشه من دیدم خیلی سریع با قطع کردن قرص اون ناحیه بهبود پیدا میکنه .
فدرا دنبال یه پرستاره مرد هست تا بتونه کمکش کنه . دعا کنید ایشاله زود پیدا کنه و زود زود هم همسرش بهبود پیدا کنه . فدرا جونم هر وقت اینجاها رو خوندی بیا ایشاله با خبرای خوبت ما رو خوشحال کن عزیزم