دوباره سلام
بچهها من یک کم مشکل دارم . نه سر سه شنبه و 4 شنبه و یا هر روز هفته . علی خیلی وقتا ماموریته . میدونیدکه؟ و اصلا هم معلوم نیست کی؟ یهو دوشنبه میاد خونه و مارو سورپرایز میکنه که فردا دارم میرم . خوب .
از یه طرف هم مامان بزرگم مریضه میدونید که؟ و مامانم هم اصلا معلوم نیست کی هست خونه و کی نیست . برای همین من واقعا تا فردا هم نمیتونم قول بدم . میدونم مشکل از منه . ولی شما هر روز که میتونید قرار رو بذارید من تمام تلاشم رو میکنم که بیام .
امروز میرم خونه به مامان میگم که برای سه شنبه با خاله هام هماهنگ کنه که برنامه ای نذارن . ولی بهخدا یه دفعه پیش میاد و من نمیتونم به مامانم بگم که از مامانش بگذره برای بچه من . مادربزرگم هم آلزایمر داره و اصلا مامان نمیتونه با الینا بره خونشون . دورش یک کم شلوغ میشه با بچه و اینا کلا حالش بد میشه . ولی الان که دارید میگید سه شنبه به نظر خودم 80 درصد میتونم بیام .
بنابراین برنامه تون هر روز که نظر اکثریت بود بذارید . ایشاله منم میام . که خیـــــــــــــــــــــــلی دوست دارم ببینمتون .ولی راستی خیلی جینگیله مستون نکنیدا . من اگه ایشاله بیام از سر کار میام .
یکی به فرانک هم خبر بده .
الی جونم بازم ممنون از این که این فداکاری رو کردید و هم اینکه ب ا س ن تون از همه فراخیش کمتره . والا