2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جانم ساتیار عزیزم چقدر خواسته هاش مثل خودش بزرگ شده حالا به تیچر محترم بگید براش یه 206بلو در سایز کوچک (اسباب بازی ) بگه پاپانوئل بیاره
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
خیلی کارا میتونم بکنم بهت نمیگم تا از حسودی بترکی هاهااااااااااااااااااااااااااااااااا

به جونه تو هیچ غلطی نمیتونم بکنم فقط یه ربع سکه تو قرعه کشیش اوایل سال بردم به همین راحتی به همین خوشمزگی
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
سلاممممممممممممم به همگی با هر اندازه کالیبراسیون .

سمیرا جونم کالیبر واحد اندازه گیزی فراخی ماتحته . ههههههههههه وای داشتم چایی میخوردم پرید تو گلوم وقتی یادم افتاد تو ایزو ما چیا رو با کالیبر اندازه گیری میکنیم .

سمیرا به تیچر ساتیار بگو که خاله هماش هم از همنا میخواد پلیــــــــــــــ‍ز. قربونش برم (ساتیار رو میگم نه تیچر)

مونا طلائیت تو حلقم .

محبوبه جونم چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟ تو و آقا صالح ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتما رفتید خون ه مامان شوشو حال تو جا اومده !!!!!!!! راستی خونتون آماده شد ؟؟ یادمه قرار بود تو پائیز آماده بشه. حالا ایشاله تا عید تو خونه جدید حسابی روحیت عوض میشه
سلام به همای نازنین طلایی من تو حلقت باشه فعلا" حالشو ببر ههههههههههههههههههههه

سمیرا من با نگین برای الناز موافقم ای حال میده ای خدا من از دیروز 10000 بار رفتم جلو آینه لباسمو زدم بالا به خودم نگاه کردم سیاوش میگه خودتو جمع کن تو هم جوگیر شدی به خدا عینه چی دلم میخواد
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
مونا شرم و حیا رو قوت دادی ها یعنی چی میری جلوی آئینه لباست رو میزنی بالا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا سیاوش بنده خدا هیچی !!! دوتا بچه تو اون خونه هست . بعد میرید شکماتون رو درست میکنید مرحله بعدی استغفراله ... اینه که ش ل و ا ر ا ت و ن رو میدید پائین . والا .

ای چقدر بعضی ها بی جنبه هن یارو دستشو کرده تو دماغش اینا می خوان کنن تو ....بابا بی خیال ...به قول هما بزارید نتیجه رو حداقل ببینید

بچه ها من همون نگین ناف می خرم واسه الی می یام کی بریم ؟؟
رب سکتو دادن یا نه

هما منم به کدباتویی مثل تو افتخار می کنم ....خدایی هندونه که می بینم یاد بیسکویت هندونه تو می یفتم شرمنده می شم ..اصلا یه فکری بیایم خونه تو یه کم برامون از این قرتی بازی ها در ارد ببینیم ؟؟؟هان /؟؟؟ فکر خوبی یا ها مونا موافقی؟
سمیرا تو به من نیگاه کن . دلت میاد این حرف رو بزنی ؟؟؟ خونه من؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو اندازه کالیبر منو نمیدونی خدائیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعدم خانم ساعت کار ما شده4 برید خجالت بکشید . با تو هم سمیرا خانم که هنوز ساعت کاریت 5/2 . خوب فکر کن وقته تو بهتر نیست برای مهمون داری.