با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان چتر باز خودم
واقعا" هما و سمیرا شماها روتون میشه خودتونو بندازید خونه من و الناز با دو تا بچه کوچیک بد نیست یه وقتایی از خودتون مایه بزارید این مونای بدبخت بیاد یه دو ساعت پاشو بندازه رو پاش بشینه استراحت کنه آخه به شماها هم میگن دوست
البته اینجا لازم به ذکره الناز با توضیحاتی که دوست عزیزم سمیرا جان فرمودن با من شرایطش خیلی فرق میکنه و کلا" باید عیادتش بریم اینطوری که نمیشه دوستی رو واسه همین مواقع گذاشتن دیگه به پرستار بچه هاش میگیم دمش گرم حواسش به بچه های ما هم باشه ثواب داره
زن قـــــداست دارد .... بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود ! نه نـــــر ... !!!
وای بمیری مونا ...منم که همینو گفتم دوستم اصلا تو خودتو چرا وارد بازی های پیچیده می کنی ما اسمی از تو بردیم اخه می گی منو ابی رو کجا می برید ...... والا منم به خاطر خود الی می گم به هر حال روحیش پایین بریم عیادتش نه /؟؟؟ بد می گم ؟؟؟ ویلا مثلا ما مهمونی نرفتشیم ؟؟؟ والا به خدا ....
هما جان یه لحظه با اجازت تریبونتو قرض میگیرم و از همین تریبون خودت اعلام میکنم من کلا" مهمون دوست نیستم و از اونجای که شماها رو دوست دارم حاضرم مهمونی بیام خونه هاتون بعدشم تا پشت تریبون هستم بگم نقد و ول نکنید نسیه رو بچسبید الان الناز بیشتر احتیاج داره ما دور و برش باشیم بالاخره آدم مریض احتیاج داره دوستان به عیادتش برن
زن قـــــداست دارد .... بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود ! نه نـــــر ... !!!