2777
2789
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان چتر باز خودم

واقعا" هما و سمیرا شماها روتون میشه خودتونو بندازید خونه من و الناز با دو تا بچه کوچیک بد نیست یه وقتایی از خودتون مایه بزارید این مونای بدبخت بیاد یه دو ساعت پاشو بندازه رو پاش بشینه استراحت کنه آخه به شماها هم میگن دوست

البته اینجا لازم به ذکره الناز با توضیحاتی که دوست عزیزم سمیرا جان فرمودن با من شرایطش خیلی فرق میکنه و کلا" باید عیادتش بریم اینطوری که نمیشه دوستی رو واسه همین مواقع گذاشتن دیگه به پرستار بچه هاش میگیم دمش گرم حواسش به بچه های ما هم باشه ثواب داره
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای بمیری مونا ...منم که همینو گفتم دوستم اصلا تو خودتو چرا وارد بازی های پیچیده می کنی ما اسمی از تو بردیم اخه می گی منو ابی رو کجا می برید ......
والا منم به خاطر خود الی می گم به هر حال روحیش پایین بریم عیادتش نه /؟؟؟ بد می گم ؟؟؟ ویلا مثلا ما مهمونی نرفتشیم ؟؟؟ والا به خدا ....
مونا جونم ،‌من و سمیرا از همین تریبون اعلام میکنیم فراخی داریم . خوب .

ولی تو و الی که زرنگید ... دوتا دوتا میارید ...مشکل فراخی ندارید .... جور کنید بیایم خونتون . چی میشه مادر . میخوایم دیدارمون تازه بشه .دلتنگیم

برای الناز هم والا بلا ما فکر خودشیم سمیرا راست میگه . وگرنه چیزی که ما زیاد دعوت میشیم مهمونیه . والا

هما جان یه لحظه با اجازت تریبونتو قرض میگیرم و از همین تریبون خودت اعلام میکنم من کلا" مهمون دوست نیستم و از اونجای که شماها رو دوست دارم حاضرم مهمونی بیام خونه هاتون بعدشم تا پشت تریبون هستم بگم نقد و ول نکنید نسیه رو بچسبید الان الناز بیشتر احتیاج داره ما دور و برش باشیم بالاخره آدم مریض احتیاج داره دوستان به عیادتش برن
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
سمیرا عاشقتم میگم بیخود نیستش که به خاطر درک بالاته هههههههههههههه

وای سمیرا ازدست اینا بخدا ساتیار خوب چیزی میگه دهنش طلا
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
سمیرا الان فرانک میاد میبینه میگرنش اوت میکنه بیخیال تو رو خدا بعدش میره تو فاز افسردگی مجبور میشی دوباره ببریش کیش کارت زیاد میشه

الفرار الان فرانک آتیشم میزنه فرانک به جونه تو من مخلصتما اینطوری گفتم خودشونو خونه تو نندازن وگرنه پس چی
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
من که میگم بیایم سه تایی با هم تریبون رو بگیریم و داد بزنیم تا الناز بشنوه .

واسه خودته الناز جونم . میخوایم بیایم دورت تنها نباشی . بچه ها تو خونه تنها نمونن تو روحیه شون تاثیر میذاره . بیایــــــــــــــــــــــــــم عیــــــــــــــــــــــادت .