2777
2789
سلامممممممممممممم

اولین صبح زمستونه که ما اومدیم سرکار. البته کاری نداریم که بیشتر زمشتون شبیه بهاره . به جاش پائیز زمستون بود . والا.

خوبید؟

مریم عکس کوروش کبیر مون باز نمیشه که ؟؟؟؟؟؟؟ ولی الان دیدم تو تیمیلم هست برم ببینم بیام

سمیـــــــــــــــــرا خونه داداشت خوش گذشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خونه مادرشوهرت چی؟؟؟؟؟؟؟ شیرین عسل بازی کردی یا نه؟

مونا بیا از هنرات برمون تعریف کن و اگه عکس داری بذار . خوش که گذشته ایشاله . من اینقدر که یادم نمیاد مامانم اینا آخرین بار کی اومدن خونه مون . برای همین همه رو مثل خودم دیدم و مطمئن بودم خانواده شوشو رو دعوت کردی!!!!!!!!! ولی کار خوبی کردی . منم به فکر افتادم مامان اینا رو یه بار اقلا دعوت کنم .

فدرا کجائی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی یلداهاتون خوش گذشت . برای ما که کلا به انتظار گذشت . علی از ساعت 7 تا 10 و خورده ای بود که تو راه بود از فرودگاه تا خونه . !!!!!! و من هر چی میخواستم بساط یلدا بیارم بابا اینا میگفتن صبر کنیم تا بیاد و خلاصه بساطی داشتیم .

وای من غش کردم برای کوروش کبیر که اینقدر ماهه . چه ژستی هم گرفته . ماشاله . اسفند یادت نره مریم جون .

راستی الینا 4نبه ازشون عکس گرفتن . ولی فکر کنم اونم ژستش اینطوری بوده . چون شبش هی مثلا میخواسا از من عکس بگیره و هی میگفت پاهاتون اینطوری کن !!!!!!!!!!!!!!!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای مریم جون این کوروش کبیر ما حسابی کبیر و با ابهت شده ها. ماشالا مردی شده برا خودش .

سمیرا آخر کار خودتو کردی و این آقا ساتیار رو قرتی و تیپ زده بار آوردیا. بابا پس اون ساتیاری که میگن دخترای شهرک رو کشته ساتیار خودمونه

از ژوان اینا چند هفته قبل از یلدا عکسای یلدایی گرفتن ولی روز یلدا چه مراسمی داشتم و کلی خوش گذروند
Lilypie Pregnancy tickers
سلام به همه
من فقط تونستم این صفحه آخر رو ببینم بقیه صفحات باز نمیشه
خیلی خیلی دلم براتون تنگ شده فقط خدا میدونه چقدر
عکس گل های مونا و این کوروش کبیر ماه بودن
من اصلا نمیدونم دقیقا دارم چی کار میکنم درس میخونم سرکار میام بچه داری میکنم یا این وسطا زبان هم اضافه شده دیگه اصلا یکی نیست بگه نونت نبود آبت نبود زبان دیگه چی بود
امیدوارم حال همه گل ها خوب باشه
برام دعا کنید امتحانام رو خوب بدم
دوستون دارم
وای ببین کیا اومدن
یاسی بابا غیبت کبری داری تو ف ب سلام می کنیم روتو می گیری اونور دوستم ...انقدر دلم واسه تو و ژوان تنگه که خدا می دونه .....عاشقتم ساتیار همه این تیپا رو به خاطر ژوان زده توهم که غایمش کردی نه عکسی نه نامه ای نه اس ام سی ...

وای مامان علی شما هم غیبتت کبری بو د ....امیدوارم بار سنگینتو سبک تر کنی حالا ما انقدر درس خوندیم ..دکتر مهندس شدیم زبونمونم در حد لالیگاست کجا رو گرفتیم :d

والا هما قسمت نشد شیرین عسل بازی کنیم چون پشت ساتیار خودمم مریض شدم بد ...و الان مثلا در بستر بیماری در منزلم

سلام مجدد. اره واقعا راست میکی سمیرا. اصلا یکی نبود بکه تو با بجه درس خوندنت جی بود. دی. هما تو جطوری دلم برات خیلی تنک شده. سمیرا موهات مبارک باشه. بجه ها ببخشید من کیبوردم عربیه بعضی حروف رو نداره. بازم میکم دوستون دارم و miss you all
سلامممممممم

وای ببین کیا اومدن ؟ یاسی و حمیده جونم . خوبید؟ حمیده جون دل منم برات تنگ شده زیـــــــــــــاد. موهای سمیرا رو از کجا فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟ تو ف ب هم میای و ساکت میری؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سمیرا جونم یه عکس بذار از موهات برامون خوب دلمون میخواد دیگه . حتما خیلی خیلی ماه شدی. سرما خوردگیت بهتره؟؟؟؟؟

مونا کجاست؟؟؟؟؟ از بعد مهمونیش ازش خبری نیست . مشکوک میزنه !!!!!!

فدرا جونم تو کجائی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا نیستی ؟؟؟؟؟؟ نکنه دوباره شدی خواننده خاموش .

مریم جونم پای کیمیا خوب خوب شد؟؟؟؟؟؟؟؟

من هستم همین دورو برا.

راستی امروز چرا اینقدر ترافیک بود؟ نه واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ هر روز هست میدونم !!!!‌دارم دیونه میشم
سلام
من اومدم با یه بچه مریض یه مادر بینی کیپ و یه موهای سیاه .....و یه عالمه کار چرت و پرت خسته کننده ...

انگونه ما مچ می گیریم حمیده خانوم هما راست می گه ف ب می یای مگه شما ؟؟؟

هما چطوری عشقم ؟؟
هما جونم تا وقتی که سهیل از در نیومده بود تو فکر می کردم خیلی خیلی خوب شده ولی همچین زد به را .... که این چه ریختی چرا بلوند نکردی بلوند بیشتر می یومد ...... خلاصه اینم از این ..البته قهوه ای خیلیی تیرست فکر کنم با چند بار شسته شدن روشن بشه
سلام سلام دوباره
نه بابا ف ب نمیام ولی قضیه از این قراره که از بی اینترنتی داشتم دیوونه میشدم یعنی تو خونه ADSL داریم ولی من اصلا وقت نمیکردم در نتیجه اینترنت گوشیم رو فعال کردم وایمیل و اینا از اونتو میخونم
نی نی سایت هم معمولا از اونجا میام برای همین انقدر افتضاح تایپ میکنم
از تو جی میلم دیدم که سمیرا موهاش رو مشکی کرده و برای الی هم یه چیزایی خوندم که یه خورده نگران شدم ولی گفتم شاید دوست نداشته اینجا بگه کسی میتونه بگه مشکلی هست براش یا نه فقط چون نگرانشم
تازه دیدم قرار گذاشتید میخواستم بیام ولی بعد دیدم کنسل شده
این بود همه اعترافات من
دلم براتون یه ذره شده این امتحانات تموم شه ببینم چی به چیه و کی به کیه
سمیرا من دلم میخواد موهام از مشکی بودن در بیاد تو رفتی مشکی کردی خوب میومدی با هم عوض میکردیم دیگه
سلام سلام صد تا سلام

وای یاسی خانوم گل و حمیده جون با با خورشید از کدوم طرف طلوع کرده شماها اینورا پیداتون شد زود تند سریع عکس ژوان و علی کوچولو رو بزارید برامون که دلمون براشون بد تنگ شده

هماااااااااااااااا برات بگم که من چهارشنبه رفتم بچه ها رو از مهد گرفتم دیدم سارینا حسابی مریضه و حالش بده کل چهارشنبه و پنج شنبه سارینا به شدت مریض بود و حتی برای آب خوردن هم التماسش میکردم از پنج شنبه شب که سارینا یخورده رو به بهبود رفت سامیار به شدت مریض شد و من جمعه با داشتن دو تا بچه مریض مهمونیمو برگزار کردم ولی خودم راضی بودم حتی عروسمون میگفت وای مونا چقدر تدارک دیدی احساس میکنم منو پا گشا کردی به همین دلیل اصلا" نتونستم عکس بگیرم وبعد از رفتن مهمونا تا همین الان خودم مریض شدم و حالم بده دیروز هم بچه ها مهد نرفتن مامانم موند پیششون به مامانم میگم بیا یه شام اومدی خونمون خوردی حالا دو تا بچه باید نگه داری من همش برات زحمتم ولی واقعا" این مادرا خیلی نعمتای بزرگین عاشقشونم

سمیرا مو قشنگ تو موهات مشکی باشه بلوند باشه هر چی میخواد باشه من عاشقتم به مولا

محبوبه و فدرا و مامان بچه ها در چه حالید کجائید

و اماااااااااااااااااااااااااااااااااااا عکس این کوروش کبیر منو کشت وای دلم رفت براش الحق که کوروش کبیر اسم خوبیه براش بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

راستی از الناز چه خبر کسی خبر داره ازش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
خوب چه خبرا ؟؟؟
بابا بیاید وسط کار یه سرم به اینجا بزنید حال می ده ..

مونا ایشالله زودی خوب بشن واقعا خدا این مادرا رو واسه ما نگه داره والا به خدا ....منم ساتیار پیش مامانمه
النازم که خبر سلامتیشو اون ور اعلام نموده پاشید ناهار بریم خونشون
سمیرا جونم منم میام گاهی وقتا . ولی میبینم خبری نیست میرم .

این فدرا رو باید کشت (سلام فدرا خانم . چاکریم ما )‌وقتی ما نمیتونیم پست بذاریم هی میاد آلارم میده که بیاین و ... وقتی ما هستیم غیب میشه .

حمیده خام ما ایــــــــــــنیم دیگه . مچ میگیریم . بابا خوب میاید لطف میکنید جویای احوال دوستاتون میشید . دوستاتون هم از این نعمت بی بهره نذارید دیگه . ما هم دلمون براتون تنگ میشه . فقط همین . بوسسسسسسسسس

مونا جونم الان بهترید همگی خانوادگی . بابا اینکه شما هنرمندید که شکی توش نیست . با دوتا بچه !!! با بچه مریض اصلا مهمونی دادن خودش یه هنر بزرگه چه برسه به تهیه ای که تو دیدی!!!! کاش فقط عکسم میگرفتی ما هم فیضی میبردیم !!!!! حالا برای اینکه ما یاد بگیریم چون عکس نداری یه روز دعوتمون کن خوب !!!
سمیرا ببینم میتونیم من و تو یه جا خودمون رو بندازیم ؟؟؟؟؟ تو هم تلاش کن . خونه مونا . خونه الناز . این مریم 77777777 هم خوبه ها بیا روش کار کنیم هههههههههههه
بابا مریم 7 تن بده نیست من خیلی روش کار کردم اثری نداره حالا هم که مزون زدن اصلا هیچ کسو تحویل محویل نمی گیره .... ولش کن
همین الی خوبه ها به خدا ...خونه بزرگ .....بچه های ایده ال ....با شکمی صاففففففففففففففف دیگه چی می خوایم ...بابا ناهارم دنگی دنگی می کینم الی بیایم ؟