2777
2789
سلام مریم جون خوبی ....

از غذا ساتیارم باید آجیل ببره ..من دیروز دادم برد ..فکر کنم جشن توی مهد باشه تو می یای بعد از ظهر ؟؟؟

شاید منم اومدم یه سر . به شما هم خوش بگذره یلدا ...

بچه ها واسه یه موضوعی برام انرژی مثبت بفرسید و برام دعا کنیدددددددددددددددددددددددد خبرشو بهتون می دم اوکی شد .بوس
سلام سمیرا جون.

آره منم دیروز دادم آجیلو برد.... امروز من پرسیدم از ساراجون. اینا جشنشون صبحه واسه بچه ها. ولی واسه بزرگترا از یک و نیم تا دو و نیم بعدازظهره. به ساراجون گفتم بعد از جشن بزرگترا، بچه ها رو می خواهین با ما بفرستین خونه؟؟؟ گفت نه می تونن تو مهد بمونن تا همون موقع همیشگی شون. منتها من فکر کردم اگه بچه ها ما رو ببینن، دیگه تو مهد واینمیستن و می خوان با ما بیان!!!! من چجوری اینو با خودم بیارم سرکار؟؟؟ حالا در هر صورت اگه بتونم حتما جور می کنم و میام عزیزم.....

یه عامله ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ برای سمیرای نازنینم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلامممممممممممممممم

یـــــــــــــــــــــــلدا مبارک .

امروز جشن یلدا دارن تو مهد الینا . صبح از خواب بیدار شده با همون خواب آلودگی میگه . مامان امروز شد؟؟؟ من میگم یعینی چی؟ میگه یعنی فردا امروز شد؟ من فکر کردم داره خواب میبینه همینطوری گفتم آره مامان. یهو خندید و گفت : یلدا مبارک مامانی و یه ماچ آبدار کرد منو. .... وای اینقدر حال داد . از صبح هم مهد کودک جشن و سرور بود .

سمیراااااااا جونم بیا بگو برامون از جشن مادر شوهرت . خوش گذشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای تهیه یلدا چیکار کردی؟؟؟؟؟ راستی یه عالمه انرزی +++++++++++ ایشاله کارت به بهترین شکل درست شده .

مونا جون من بیا و روشن شو از شیرین بازی امشب بگو برامون .

مریم حتما برو جشن کوروش رو . فوقش با خودت میبیریش سر کار . همه مامانا باشن حتما کوروش هم دوست داره تو باشی. راستی برای جشن از شما هزینه ای گرفتن؟؟؟؟؟؟؟

فدرا تو هم حتما امشب با آروینک خونهمامانت هستی. خوش بگذره بهتون .
سلام به همه دوستان عزیزم

یلدا بر همه شما مبارک امیدوارم به همتون حسابی خوش بگذره فسقلیهاتونم از طرف من یه ماچ اساسی بکنید

di7dyiphtaqxx2q09xop.jpg

tj4w96j2x4cfeqjzvky.jpg

322hl6fhcemi266j7k.jpg
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
وای خدای من اول صبحییییییییییییییییی این عکسا کلی منو دل شاد کرد بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

ولی ساتیار دیروز که از مهد اومد تب کرده بود و صدای افتاده بردمش دکتر گفت انفلونزا شده ..خلاصه امروز هم به جشن مهد و ننه سرما نرسید بچم ...ولی خوشحال خندون راهی خونه مامانم شد ...هی هم الکی می گفت حیف شد مامان ننه سرما بیچاره تنها موند!!!!!!

هما مهد کلا واسه جشنا هزینه نمی گیره وسایل جشن تقسیم می کنه بین مادرا مثلا یکی شمع بادکنک اجیل هندونه رور می داره می یاره .........

خونه مادر شوهرم کنسل شد ...گذاشتیم جمعه بریم

هما م یدونی که من چقدر دلم می خواست درست کنم اون کوکیزای خوشمزه ر و ولی ساتیار مریض شد دیگه بیحیالش شدم ....شاید جمعه درست کنم ببرم خونه مادرشوهر ببینم قند عسل بازی چه مزه اییی !!!!

راستییییییییییییییییییییییییییییی یلدا واقعا مبارککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک امیدوارم امشب به همتون خوش بگذره یه عالمههههههههههههههه
سلام
صبح شب یلداتون به خیرررررررررررررررر
مونا کلییییییییییییییییییییی حال کردم با عکسای این وروجکاااااااااا...........قررررررربونشون بشم من خیلی باحال بود.
امیدوارم به همتون خوش بگذره امشب.یلداتون مبارککککککککککککککککککک.
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
سلاااااااااااااااام.

یلدا مبارککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک.

مونا جونم واقعا سرصبحی روح و روانمون رو شاد کردی با این عکسای خوشگل خوشمزه........ جوووونم چقدر ماهن این جوجوها. ببوسشون و حتما اسفند بریز براشون.

منم فردا براتون عکس یلدای کوروش رو می ذارم....... دیشب وقت نکردم اسکنش کنم.

آخی سمیرا چرا پس این پسر خوش تیپ ما مریض شده؟؟؟ خیلی مراقبش باش. حیف شد. پس ننه سرما رو کی ماچ کنه؟؟؟؟؟؟؟ منم فکر نمی کنم بتونم برم مهد چون اداره خیییییییییییلی کار دارم. ضمنا تو اون ساعتی که جشن بزرگتراست بچه ها خوابن. بنابراین بچم دچار غصه نمی شه که چرا مامانش نیومده!!!!!! (آیکون یه مامان گرفتار بیچاره!!!)

هما جونم همونطور که سمیرا گفت از ما هزینه ای نگرفتن و فقط خوراکی ها بین بچه ها تقسیم شده بود. کوروش آجیل برد. الینای خوشگلم رو ببوسسسسسسسسسسسسس.
واییییییییییییییییی من بخورم این دوتا گلای مونا رو بوسسسسسسسسس محکم

مریم جونم من فک کردم بچه ها براتون برنامه اجرت میکنن که گفتم برو . اگه بچه ها نیستن اصلا بیخیالللللل . من بودم که بیخیال میشدم . (ایکون هما ماتحت فراخ!!)

سمیرا چه شعریه . بامزه بود . من نشنیده بودم . بالای 18 ++++ . والا . ما هم چشم و گوش بسته .

مونا من تور کشتم چرا از منو امشبت نمیگی برامون .
الهی بمیرم چرا ساتیار گلم مریض شده آخی انشالله زودتر خوب بشه

ممنون از همگی بابت لطفتون در مورد عکسها

هماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مهمونی امشبه من خانواده شوشو نبودن بلکه قوم و خویش خودم بودن که اونم به دلیل اینکه امشب داداشم شب کاره مهمونیم کنسل شد و ما جمعه شب رو شب یلدا اعلام کردیم و من هنوز در حال سرچم و منو خاصی در نظرم نیست خیلی من از سلیقه های شما ندارم آخه من برای شام سوپ جو و زرشک پلو با مرغ میخوام درست کنم و تنقلات شب یلدا هم که هست منتها میخوام رو تزئیناتم کار کنم فکر کردی من سلیقم مثل شماهاس نه بابا با دو تا بچه شیطون مگه میشه کار هم کرد
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام سلام سلام.

فصل زیبایی ها تون مبارکککککککککککک.........

یاسی یاسی یاسی یاسیییییییییییییییییییییی.............. واااااااااااای تو کجایی دختر؟؟؟؟؟؟؟؟ چقدر خوشحالم که می بینم خوب و خوشی. ما هم دلمون واسه تو تنگ شده بود عزیزم. ژوان رو حسابی بچلونش ....

اینم عکس یلدای کوروش کبیر......

f8simrm9cdl4uqbbau7.jpg