2777
2789
وای امروز چه بی رونقه اینجا اییییییییییییییییییییییییییییییییی

حمیده جان من هم با الی موافقم منم پنج شنبه صبح آقای همسر چون شب کاره صبح تا بیاد میشه 9 تا صبحانه بخوریم آقای همسر یه یک ساعتی بخوابه تا رفرش بشه میشه 11 در نهایت من با ساعت 12 یا 1 موافقترم چون هم ناهارمو درست کردم هم به کارام رسیدم بعدش اون ساعت ساعتیه که سارینا ناهار میخوره بعدش میخوابه در نتیجه من با یک خیال راحت میتونم بدون استرس و نگرانی پیش دوستانم باشم این از من و گرنه اگه زودتر باشه باید سارینا رو بزارم پیش مامانم و این مستلزم اینه که یه پنج شنبه که مامانم داره و کلی برنامه همش بهم بخوره

حالا مونده فقط جاششششششششششششششششش
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
خوب خوب می بینم مونا هم اومد حالا باید تعیین کنین چقدر می خواین پول آش بدین مثلا بریم ساندویچ هایدا بخوریم یا بریم چلو کباب نایب؟!؟!؟ من کلا پایه همه چی هستم از ساندویچ و آبگوشت گرفته تا استیک و پیتزا و غیزره فقط یه جا باشه که همه راه دستشون باشه و مهتاب مثل اوندفعه کلی تو زحمت نیافته از شرق بکوبه بیاد غرب و هم یکمی بزرگ باشه تا مورد توجه همه نباشیم با اون خنده و شادی و شیطنت هامون!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترجیحا" اگه یه جوری باشه که هم اونای که از غرب میان هم از شرق راحت باشن بهتره وگرنه منم الی جون باید بگم باز پایه ام برای خوردن اییییی میخورم تازگیا اییییییییی میخورم من فکر کنم گنده تر از الی شده باشم هنوز هیچی نشده 3 کیلو چاق شدم ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه درنتیجه از دیزی و پیتزا و چلو کباب هر کدوم رو بگید من دست رد به سینتون نمیزنم این از من
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
سلام سلام
منم بازیییییییییییییییییییییییییییییی
قول میدم ایندفعه هرجور شده بیام یا خودم یا جنازم!!!!!!!!!!

فقط یکی به من ساعت و مکان و ... خبر بده. الی یا سمیرا یا هرکی شماره منو داره به هما هم بده لطفا.
دوستون دارم بایییییییییییییییییییییییییییی
بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
یه بوس کردم تا چند روز حالشو ببرید
سلامممممممممممممممممممممممم به دوستان خوب و نازنین خودم دلم واقعا برتون تنگ شده بود بعد از یه دوره افسردگییییییییییییییی حاد حالا در خدمت شما هستم بد جوری هورمونهام قاطی پاتی شده بود الان بهترم بعد از اون قضیه سقط و کورتاز و .... اینا خیلی بهم ریختم اصلا فکرشو نمیکردم که به اون موجودی که تو دلم بود عادت کرده باشم ولی خوب پیش اومد حالا هر روز یه تصمیمی میگیرم یه روز میگم دوباره اقدام میکنیم تا فاصله سنی زیاد نشده یه روز دیگه میگم من غلط کنم تا آخر عمر اسم بچه بیارم کلا قاط زدم حالا اگه دوباره اومدم گفتم باز م آرههههههههههه! اصلا تعجب نکنید هههههههههه تو این مدت همسری خیلی باهام کنار میومد و هوام رو داشت خداییش هر کی دیگه بود خسته میشد و ول میکرد منم از این فرصت و از افسردگی خوبببببببب استفاده نمودم و حسابی خودم و لوس کردم ها ها به همین خاطر در راستای رفع افسردگی یک هدیه توپپپپپپپپپپپپ از همسرجان گرفتم هوهو بگذریم از ماهک بگم که بلا شده اساسی و صد البته کاری و مرتب هر جایی که میره میریزه بیرون دوباره میذاره سرجاش ! مثلا عشقش خالی کردن کشوست ولی بعد دوباره هرچی در آوورده میذاره تو کشو و درشو میبنده! کلا بچه خوبیه و حرف گوش کن ولی خوب شیطنت خاص سنشم داره که اون موقع کلافه میکنه ادمو میبینم حرف از قراره به به ولی چه فایده که من نمیتونم بیام چون اصلا اون موقع تهران نیستیم میخوام واسه تک تکتون بنویسم ولی میترسم کسی از قلم بیفته و شرمنده بشم ولی مهتاب مهربون الناز خوش زبون مونای ناز و عزیز سمیرای گل نوشین باحال همای عزیز حمیده خوش قلب دریای گرفتار مهناز نازنین مارسیم گل فرانک جون................ همه و همه دوستون دارم و میبوسمتون
سلام سلام

خوووووووووووبین همه؟؟؟؟؟؟

مامانای یکی ای.......مامانای دوتایی..........خووووووووووووبین؟؟؟(بععععععععععععله)

ما هم خوووبیم خدا رو شکر

مهتاب از تعریفی که کردی ازم کلی به خوودم غره شدم.....ههههههههه.....چه دوووست خوووبی

از دووستان و حامیانی که از اشعار من حمایت کردن ممنووون......با حمایت خودتوون منو تشویق می کنید .شاید روووزی منم شاعره شدم

کامپیووترم داغووونه

تا این دوسه خط را هم بنویسم و مطمئن شم که سند شده چند سری هم ریکاور میشه

پس من میفرستمش

اگه بعدش غیب شدم بدووونین که کامپیوتر پکید

خوب نپکیدم

بیتا جووونم خوشحالم که سرحالی ....بابا چه شوشوی خووبی..چی خریده واست....روووووووکن.......ماهک جیگرک چطوره؟؟؟؟؟؟ چه دخمل مرتبی داری...با زخووبه کاراشو خودش جمع می کنه

الی جیگر اوون حالت تهوع صبحگاهیت .............. ای جووووووووون...........ای حامله قشنگ................

مونا تو هم بیا از حالتهای صبحگاهیت بگووووووووووووووو.....

هما جوون ممنوون از دعوت صمیمانه ات....ولی احتمال اینکه من بیام خیلی کمه...مگه اینکه در لحظات اخر یه چیزی پیش بیاد که بیام
خووش بگذره بهتوووون.......

هر کی هم جایی نداشت نی نی رو بذاره بیاد بذاره پیش من.......من نی نی ها رو نگه میدارم که شما مادرها خووش باشید......(چه افه ای اوومدم خودمم کپ کردم)

مامان امیرسام رفتی تا 30 صفحه دیگه

محبووووووووبه بیا که جات خالیه

پرستووووووووووووووووو..........................................

صنم...می دوونم که میای میخووونی......با ما به از این باش

مارسیم عجب تاپیکی بوود....خیلی حال کردم با اوون جواب های دری و ری .خوشحالم که یه خورده بچه های سایت دارن عاقل میشن......

چطوری؟؟؟؟؟سامی چطوره؟؟؟؟؟؟قوم شوشو همه خووبن؟؟؟

مامان بچه ها....بابا خودت می دوونی که اینجا همه به یاد همه هستن ولی خوووب .هی یادموون میره

فهیمه بیا یه سر بزن.....

سلام بر همه خانومای گل

بابا جدی نگیرید من اصلا منظورم یه شوخی بیش نبود من خیلی دوست دارم همتون رو ببینم ولی می‌دونم که هماهنگ کردن همه با هم خیلی مشکله به اضافه اینکه فقط من این بین مشکل دارم و همیشه نظر با اکثریته راستش منم همیشه می‌تونم مرخصی بگیرم ولی این هفته بعیده بتونم چون همکارم نیست و کارای اونم من انجام می‌دم در هر صورت اگه تونستم میام و از دیدن تک تکتون خوشحال میشم

هما جان با شما هم شوخی کردم عزیزم فکر کنم باید برم ادبیاتم رو عوض کنم چون همه یه جور دیگه حرفای منو متوجه شدن پس معلومه نویسندش کارش اشکال داشته

دوستون دارم
سعی می‌کنم از هفته دیگه بیشتر بیام
بای
سلام

ما خوبیم . فقط غذا خوردن آیسا کم و بد شده.

منم اگر بتونم آیسا رو ظهر پنجشنبه جائی بزارم میام . یعنی خیلی دوست دارم بیام و امیدوارم که بشه.

دوستتون دارم . بوس
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
سلام صد تا سلام آخه تو این بی رونقی من چی بنویسم که خدا پیغمبر خوشش بیاد

بیتااااااااااااااااااااااااااااااا بیا ببینم کادو چی گرفتی اگه جواب میده ما هم بزنیم تو خط کم محلی به آقای همسر در ضمن چه دختر ماهی داری بابا مثل سارینا میمونه کشوها رو میریزه زمین مثل سارینا ولی تا یه فرق کوچولو دارن سارینا بعدش که میریزه زمین میزنه و پخش و پلا میکنه که نتونی حالا حالا ها مرتب کنی دخمله ناز تو دوباره میزاره سرجاش آفرین به این دختررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر ببوسش

آیسای گلم چرا بد غذا شدی خاله بوس

نوشین کم کلاس بزار بیا دیگه با باربد بیا ما که میگیم بیارش چرا نمیاییییییییییییییییییییییییییییییییییی

مامان امیر سام یادت نره حتما" بیا ما مشتاق دیدارتیم

الی کجاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بیا جای قرار هم مشخص کن

بیایید دیگه حوصلمون سر رفت ای بابا خوانندگان خاموش خواهشا" جهت رفع بی حوصلگی بنده یه حالی بدید از خودتون و نوشته هاتون یه رو نمای کنید

زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
من امد ام وایییییییییییییییییی که عشق فریاد کند من امده ام که ناز بنیاد کند از این حرفاااا

مونا بازم من هستم که حوصلت سر نره جیگرررررررررررررررررممممممم .......

همه خوبن خدایی منم تو این قرار به جز مهتاب به هیچکسی فکر نمی کنم اخه اوندفعه که فهمیدم از کجا اومده کلی حالم خراب شد بوس

به سلام حنا جان چقدررررررررررررررر نوشتی عزیزم !!!!! می خوای بگی یه نی نی داری چند تیره زود تند سریع متنتو کامل کن

مامان امیر سام خودم بهت امار می دم

بقیه همتونو دوست دارم

هما قربونت برم خوبی الینا تو مهد دیگه چی کارا می کنه ؟؟؟؟

منم احتمال که بیام فیفتی فیفتی ببینم چی می شه ....

بیتا چه عجب بابا بازم دارید می رید شمال دیگه خوش باشید