سلام بچهها
دلم براتون یه ذره شده کاش بتونم بیام
تو رو خدا همگی با هم یه دعای دست جمعی ترتیب بدید زودتر این همکارم بیاد من دیگه دارم از پا در میام
انقدر کار دارم که باورتون نمیشه یعنی تو شرکت فقط دارم میدوم البته من خیلی دوست دارم کار زیاد رو ولی این دیگه انگار یه خورده زیادی زیاد شده خیلی خسته میشم یه خورده کارای دیگم که مربوط به خونست قاطیش شده بیا و ببین
راستی تو رو خدا مواظب کوچولوهاتون باشید همکار من بچش پرستار داره و اصلا بیرون نمیبره یعنی هفته ای دو بار بیشتر بیرون نمیبره بچش رو در نتیجه لطفا زود مامانایی که بچه هاشون رو مهد میزارن نگران نشن من خودمم علی رو همه جا می برم از شهروند گرفته تا هر جا چون مجبورم باید به کارام برسم
خلاصه که بچش (5 ماه از بچه های ما کوچیکتره) دو هفته سرماخورده بود بعد یهو اسهال استفراغ شدید و 5 روز بخش ICU بیمارستان بستری بود بنده خدا
دکترا بهش نگفتن آخرشم که چش بوده فقط گفتن ویروس بوده باید از بیرون که میاین چه خودتون چه بچه قبل از اینکه هر کاری بکنین دستاتون رو بشورین
البته نگهدار این بچه ها خداست چون دیگه فکر نمیکنم کسی بیشتر از همکار من مواظب بچش باشه و بیرون نبره و ال و بل
دیگه همین برم که دارم از خستگی غش میکنم بخوابم نیرو تازه کنم برای فردا
راستی در راستای سوال هما جون علی هم همین طوریه میزنه حتی وقتی می خوره زمین زمین رو به قول خودش دق میکنه گاهی هم ما رو میزنه براش فرقی نمیکنه کی باشه از پدر شوشو و مامانش گرفته تا مامان بابای من ومن و باباش خلاصه وقتی خیلی عصبانی بشه براش دیگه فرقی نداره تو کی هستی
اون روز تو یه برنامه تو تلوزیون میگفت بچه ها از یه سالگی تقریبا تا دو سالگی اینطوری هستن و بعد خودش درست میشه
بوس
بای