2777
2789
سلام سلام صدتا سلام

نوشین نفر بعدی بعد از مامانی که صفحه 600 رو افتتاح کنه حتما تو هستی (چون تو 599 رو افتتاح کردی!!) وای خدا باربدی میخواد آبجی یا دادش دار بشه.............. مهمونات کی بودن ؟ خاندان شوشو ؟ تو غذای کجائی درست کردی؟ راستی در مورد عمو موسیقی بایدم کلی حسودیت بشه چون خیلی برنامه شادی بوده (البته مامانم رفته دیده) ولی من تاثیراتش رو روی الینا دیدم . ظاهرا یه آقائی هر هفته چهارشنبه ها میاد از ساعت9 تا 11 براشون موسیقی زنده اجرا میکنه و همه رده های سنی از شیرخوار تا پیش دبستان میان بزن و بزقص و اینقدر رو الینا تاثیر گذاشته بود که کلا شیوه نای نای کردنش تغییر کرده بود و پاهاشو رو هوا میگرفت و ... و خلاصه خیلی بامزه بود تا بهش میگفتن مهد چیکار میکنی بشکن میزد و میگفت نای نای نانای ( با آهنگ بخونید)

و امااااااااااااااا به مامان گلای شاغل که میخوان نی ینی ها رو مهد بذارن بگم که من فعلا یه هفته شده و نمیتونم نظر خاصی بدم ولی باید بگم که خیلییییییییییی خیلییییییییییی راضیم . یعنی خوب بالاخره هر کاری مزایا و معایبی داره ولی به نظر من ما که بالاخره بچه هامون باید مهدی بشن الان سن خوبیه . زودتر عادت میکن . راستش من به الینا هنوز خودم غذا میدادم ولی تو این تعطیلات خودش غذا میخورد یعنی قبلا هم میخورد ولی با کلی کثافت کاری ولی دیروز وقتی میریخت از دستش زمین جمع میکرد و میگفت نه نه و یا اینکه من خودمو میکشتم تیکه و پاره میکردم ولی اسباب بازی هاشو جمع نمیکرد یعنی اصولا الینا هر کاری که دوست داشت میکرد و به حرف من تره هم خرد نمیکرد و البته الان هم خیلی نمیکنه ولی تا بهش میگیم الینا وسایلتو جمع کن به حالت دویدن میره جمع میکنه حالا باشه که میره یه جای بدتر میریزه !!!!!!!!!!! و خلاصه به نظر من برای اجتماعی بودن بچه ها خوبه . و البته اینو بگم که مربیشون میگه الینا جزء بچه های معدودیه که زود با مهد کنار اومد. ممکنه اولش بچه هاتون اذیت بشن و اذیت بشید

و اما مژی جونمممممممممممممممم . تحویلللللللللللللللل . اول یه چیزی رو بگم که من از مامان شوشو انتظلر نداشتم الینا رو نگه داره که اصلا حوصله منت گذاشتن رو ندارم چون اخلاق بده مادر شوهر من منت گذاشتن زیاده به اصرار میگه یه کاریو برات انجام میدم و اگه قبول نکنی دوباره اصرار و به اندازه یه ساعت کار 3 ساعت برات تعریف میکنه که وای فلان شد و ... البته اصلا تعارف هم نمیکنه که الینا رو نگه دار کار منظورم کارای بانکی و ... ( هر چی پول داره خوبه !هههههههههههههههههه) من انتظار داشتم یکی دو روز الینا رو ببره مهد تا عادت کنه فقط همین روزی یکی دوساعت بعد تحویل مامانم بده که این هم دریغ

و سمیرا جونم من برای ساعت 5/7 تا 5/3 برای الینا 135000 تومن میدم برای یه ساعت اضافه تر اگه بخوای که من فعلا نمیخوام چون ساعت شیر دهی دارم ولی فکر کنمیا 20 یا 30 تومن اضافه . مهد الینا سید خندان تو خیایبون مامان اینها یا بهتر بگم تو خیابون خودمون ( ما الان با مامان تو یه کوچه هستیم ) ولی تو اگه بخوای شهرک غرب خیلی مهدای خوبی داره من یکیشونو میدونم که خیلی خیلی خوبه ولی برای من فعلا دور بود و فکر کردم الینا فعلا برنامه آموزشی نداره حالا تا بزرگتر بشه

خوب من خیلی زمینه رو آماده کردم برای کسی که بخواد صفحه 600 رو افتتاح کنه

بوس برای همه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هما دستت درد نکنه واسه آماده کردن زمینه......پس من برم به فکر دومی باشم.........هههههههههه....هوا هم که رمانتیکه دیگه هیچی................
خووش به حال الینا که همچین مهدی میره.....کاش واسه باربد اینا هم میذاشتن.......می بینم که حسابی هم کارای خووب داره یاد می گیره..خوشحالم که خیالت راحت شده.........
مهموونام چند تا از دووستاموون بووودن...منم غذای ساده درست کردم...من که الی نیستم که غذا مذای چینی بلد باشم ..همین ایرانیها هم به زووور درست می کنم ..........

الی می کشمت...میای اینجا بدعت گذاری می کنی ها!!!!!!!!!!

سمیه من فهمیدم آتلیه زدی منظورم از چه خبر این بوود که از مراحل آماده سازی و مشتریهای آتلیه ات بیشتر بگووو...مشتری اوومده؟؟حتما هزار تا عکس آرشا را زدی به در و دیوار!!!!

راستی گفتم عکس یادم اوومد که اوون عکسهای مربوط به سرزمین عجایب بالاخره از خوونه کی سر در آورد؟؟چرا به ما نرسید!!!!!!!!!

مژی جان اصلا فکر نکن کسی تحویلت نمیگیره......مادر خودت می دوونی که اینجا سر همه شلووغه......
حتما به مهد فکر کن مخصووصا مهدی که عمووو موسیقی داشته باشه......به بچه ها خوش میگذره...

بچه ها راستی واکسن آنفولانزای خووکی به نی نی ها میزنن؟؟اصلا اوومده؟؟کجاست ؟؟
سلام سلام ستاره همچین دوستای کی داره

صبح قشنگ پائیزیتون بخیر و شادی

وای چه خبر همه بچه ها بزرگ شدن و دیگه دارن میرن مهد هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا

منم خیلی دلم میخواد سارینا رو بزارم منتها چون بعد از عید خونه نشین میشم میگم الان بزارم بعد عید دوباره نزارم دو هوا میشه و اذیت میشه نمیدونم امشب با شوشو صحبت کنم شایدم گذاشتم البته مامانم که میگه نه اینهمه نگه داشتم این پائیزو زمستان رو هم نگه دارم این مریض نشه زحماته منو به باد نده در صورتی که اگه بخواد مریض بشه تو خونه هم میشه در ضمن منم یه وقتای خوبم و یه وقتای بد ولی بد دارم به خودم روحیه میدم هههههههههههههههه

دوستتون دارم میبوسمتون
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام سلام صد تا سلام...

آی مسلمونا یکیتون یادتون نبود عید رو تبریک بگیدااااااااااااااا (خودمم مثل شما!!!!!!!!) خلاصه با تأخیر میلاد امام رضا مبارک...

نوشین جونم گفتم دارم یه کارایی می کنم ولی هنوز به اونجاها نرسیده ... از طرفی شوشو زیاد موافق شریک شدن نیست می گه چند ماه دیگه صبر کن خودممون بزنیم ولی من دلم می خواد با یه کس دیگه که توی این کار تجربه داره کار کنم چون شغلای آزاد خیلی سخت و پیچیده هستند...
منم با یه فسقل شیطون نمی تونم همه ی وقتم رو بذارم واسه کار ... این دوستم بچه نداره و قبلاً فولاد شهر (نزدیک اصفهانه) آتلیه داشتند و تخصصش تدوین فیلمه و منم از این کار زیاد سر در نمیارم فکر کردیم می تونیم کنار هم کار خوبی ارائه بدیم...

فعلاً قرار اون مجوز بگیره... اولین قدم هم اجاره ی محله که یه جایی رو دیده ولی قطعی نشده هنوز... اینه که حالا مونده به افتتاح و زدن عکس و اینا........
برام دعا کنید ...

عکسا هم می دونم به حمیده و مونا رسیده... می تونی با اونا هماهنگ کنی ... من اینترنتم نفتیه و گر نه خودم برات ایمیل می کردم...

موناجون به نظر منم حالا که مامان مشتاقند و مشکلی خاصی نیست ساریناجونو نذار مهد چون امسال خیلی ها که همیشه می ذاشتند بچه هاشونو امسال بخاطر این بیماری نذاشتند... !!!

چقدر باید زحمت بکشیم بعد یکی راحت بیاد صفحه 600 رو افتتاح کنه...

دلم می گه الی بدجنس آخرش برنده می شههههههههه
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سمیه امیدوارم که کارت خووب خووب بگیره....

الی بیا که قراره تو افتتاح کنی

ولی من می گم این همه ما داریم تلاش می کنیم یه دفعه پرستووو میاد افتتاح میکنه...یا یکی دیگه از بچه ها که مثلا دو ماهه نیوومدد......

صنم راستی تو کجایی؟؟
بیا از شیطنت های دخمرا بگوووو..........

فدرا ببین تو میای ما نیستیم ما میایم تو نیستی
نوشیننننننن خدا خفت نکنه مردم از خنده من کلا" تو جو هستم هههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
نوشین جونم من هستم ولی به خاطر حرف تو میترسم صفحه 600 رو افتتاح کنم . آخه میترسم حاملگی واگیر داشته باشه و منم واکسنشو نزدم ههههههههههههه

راستی صبح ها که باربد رو میذاری مهد خوشحاله یا هنوز عادت نکرده؟

الی بیا از غذای چینی برامون بگو و زیتون پرورده (ماشاله به ای همه هنر).
میدونستید الان جشنواره انار گذاشتن دیروز مامان من رفته بود خیلی تعریف میکرد کلی هم چیز خریده بود . حالا نمیگم این مامان دوبله ها دلشون نخواد ولی میگفت خیلی جالب بوده

من صبح با محبوبه صحبت کردم حالش خوب بود از دست سهند گلی و شیطنتاش نمیتونه بیاد تو نت . باهاشم که صحبت میکردم از اول تا آخر سهند داشت صداش میکرد (مامان مامان ) . الینا هم همینطوری به تلفنی صحبت کردن من حساسیت داره و تازه همش میخواد گوشی رو بگیره و خودش صحبت کنه . خلاصه تا من بیام دوکلمه صحبت کنم دهنم صاف میشه
سلام سلام سلام
تصمیم داشتم بیام مثل جاسوس ها بخونم و برم

اما افتتاح صفحه 600 من رو هم همیجان زده کرد

آخه شما چه جور دوستایی هستین که به من کمک نمی کنین

مخصوصا سمیه و سمیرا

بابا ایها الناس
من بعد از عمری می خوام یه وبلاگ درست کنم

اما بلد نیستم عکس بزارم انوقت سمیرا و سمیه عکس میزارن تو و بلاگشون و هی دل منو آب می کنن

بابا من چیکار کنم هر کاری می کنم نمیشه اصلا نمی دونم با چه سایتی عکس بزارم